2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

nıye sadece ona bırakıyorsun kı
Yaa birakmiyomda benim begendiklerimide begensin istiyorum hep bi kusur buluyo.en son buraya kadar getirdik.yine tamam bakariz diyor.bu isim konusuna cok karisti.diger seylerde hep benim dedigim olduda.bende onunda gonlu olsun istiyorum

Yaa birakmiyomda benim begendiklerimide begensin istiyorum hep bi kusur buluyo.en son buraya kadar getirdik.yine tamam bakariz diyor.bu isim konusuna cok karisti.diger seylerde hep benim dedigim olduda.bende onunda gonlu olsun istiyorum
ben ılk bas lıste yapıp vermıstım
al seç aralarından dedım. kusura bakmasın
sadece ona bırakmam. burada ben cekıyorum sıkıntıları

ben su içme programı ındırdım
ordan unutmuyorum
yoksa içecegım yok
şimdi gunde 2.5 lt içiyorum
Ben de cok.su ictigim.icin kisitlama geldi.bun degerim ve sodyum.dusmus. doktor birazd aha duserse su zehirlenmesi.olursun dedi. Ama ben cok.susadigigim icin.iciyorum dogumdan sonra adrenal bezleri kontrol.edilecekmis. sirf gece yatarken yatagimun basinda 4 lt su var((hic uyku uyuyamiyorum

aslında öyle cok ıcmıyorum. gebelıkte 10-15 bardak denıyor
günde 10 bardaga denk gelıyor ıste içtiğim su.
hem böbreklerım ıcınde ıcmem gerekıyor
sonra kum sorunu yaşarım allah korusun.

ben uykudan kalkıp ıcmıyorum pek, agzım kurursa belkı.. mecburıyetten ıcıyorum aslında. program olmasa allah bilir 2-3 bardaktan fazlasını içmem

Normal.olan seninki iste.ben de hamilelikten.once de vardi cok.su icme...ama ven ustune cok dusmemistim. Bu kadar degildi hamilelikte sapitti. Sucu gun asiri kapida:)))

Normal.olan seninki iste.ben de hamilelikten.once de vardi cok.su icme...ama ven ustune cok dusmemistim. Bu kadar degildi hamilelikte sapitti. Sucu gun asiri kapida:)))
Ay çok afedersin günde kaç kez tuvalete çıkıyosun? Ben fazla su icmiyorum. Hamilelikten dolayi işt 3-4 bardak çoğalttim onda bile hemen sıkışıyorum ayol. Sen gibi içsem günüm tuvalette gecer ara ara odaya uğrarim heralde :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…