- 3 Mayıs 2015
- 977
- 589
- 303
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #46.801
Aynwn sadece gece 7 8 kere kalkiyorum. Gunduz saymiyorum.bile 20 30 dakika bir ordayiz:)))Ay çok afedersin günde kaç kez tuvalete çıkıyosun? Ben fazla su icmiyorum. Hamilelikten dolayi işt 3-4 bardak çoğalttim onda bile hemen sıkışıyorum ayol. Sen gibi içsem günüm tuvalette gecer ara ara odaya uğrarim heralde :)
Kızlar şükür işleri bitirdim ben şimdi hastaneye gidiyorum ama internet paketim yok yazamam akşama kadar öpüldünüz <3
Ya bugün doktora gittim bebiş gelişmemiş bi hafta geride dedi. Dünya başıma yıkıldı. Kilosu 1220 imiş 1700 olmalıymış. Pıhtılaşma bozukluğu var bende ondan olabilir genetik de olabilir dedi. Ama üç hafta gerilerse ciddi problem olur dedi. Ben de başladım araştırmaya anne karnındali bebek nasıl kilo alır annr ne yemeşi falan.. Ama cidden az yiyomuşum ben yaa uff içim almaz bu kadar şeyi
Canım sıkıldı nerdeyse ağlayacam zor duruyorum
benımkı 3 hafta sonra cagırdı. geç geldi bana biraz ama öyle dedı napalım :=)Biz bugün nst bağlandık sancımız normalmis 2 haftada 400 gr.almış oğlum bana az gibi.geldi.ama bilemedim suan 1400 gr olumsuz artık. 2 haftada kontrol.dedi bakalım. Hakkımızda. Hayirlisi sizin bebekler nasıl ?
Bende yaptırmıyorumBen varııım :)
Eymen ve emir var.ama hiç net değil. Başka bir şey de olabilir. Çok karasizim.Biz de yaaaa biraz düşündük ama sonuç yok sizde alternatif neler var?
Aynwn sadece gece 7 8 kere kalkiyorum. Gunduz saymiyorum.bile 20 30 dakika bir ordayiz:)))
yani skştıkca cıktım... Ama diğer ilaçlarlaılk gun 3 4 kez cıktın mı vc ye
aaa olemı arkadasıma sorayım bakalm o sımdı aldı rapor parasını ıssızlıkte alıcaktı o alırsa herkes alır ozaman
benmkı duser bayılır bırde haberlere cıkarız
ARIN EYMEN olacak inşEymen ve emir var.ama hiç net değil. Başka bir şey de olabilir. Çok karasizim.
irkekBen ilaç falan almıyorum kan ilacı var onu bile canım isterse atıyorum kız mı erkek mi bebeğin :)
Adam çok titiz bi de. Pis ev görünce dayanamadıAaa adama bak mahalleyi dusurur birbirine
ben de 10 gün sonra gideyim diyorum 34 de sonra da 38 ya da 39 de giderim artıkson bi kere yaptırıcam doğumdan önce işte o zamana kadar daha ilkel yöntemlere başvurucam mecbur
Iyi bi hap ozaman tereddut ediyodu da .gerci bizler icin yararli olmasa dr da vermez erken dgm riski olanlaraEvet oyleymis kalp ilacimi tansiyon.ilacimi ne. Ama kasilmalari iyi geciriyor. O olmasa belkide ben.simdiye kadar dogururdum
Canim.bi tanidigima dr erken dgm riskin var demiste. Adalat kullanio ishal olmus cok kullananlara bole bisi yaptimi die sormustum. Sen kullanmismiydinne oldu canım hayırdır
Banada gun olarak dedi 32 mi34 mu gun snra goruselim die ayin 3 une gelio. Uzun geldi ama bida ondan snra heralde cagrir. Bana direk doguma gel ďmez. Nst mi ne oma da sokmadi. Agrim var demistim olucak dedibenımkı 3 hafta sonra cagırdı. geç geldi bana biraz ama öyle dedı napalım :=)
ben de baglandım nts ye bişi yok dedi.
Gunaydin kucuk gobekGünaydın koca göbekler
Küçük değil minikGunaydin kucuk gobek
Benim de sali dolacak 32 ama doktor dolu pazartesi salida.izinliymis mecbur 32 arti1 de gitcem sorun olmaz insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?