2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

valla doktorun hesaplamasına göre canım pazartesi 32+0 olucakmışım :))

günaydın kızlar
dün 31+6 da çalışabılır raporumu aldım.
Darısı diğerlerinin başına.
artık 2 haftada bır kontrole çağırdı.
aklımda kalan,hatırlıyabıldıklerımı sorabıldım dr a,sizede yardımcı olur dıye yazıyorum..
Eğer erken doğum olursa,kullanmadığımız izinleri doğum sonrasına aktarıyoruz ya;
Örneğin 40+0 (benim 8 ocak) da değilde 39+0 da (1 ocakda) bebek geldi diyelim.37.haftaya kadar da çalıştığımı farzedelim.
5+13 haftalık iznim 8 ocada değil,1 ocak da da değil,hastaneden bebek ile ne zaman çıkış yaparsam o gün düzenlendiği için,çıkış yaptığım gün başlıyormuş
1 ocada doğum yaptıgımı farz edersek,1 gece hastanede kalsak,2 ocakda taburcu olsak,2. ocakdan ıtıbaren 5+13 lük iznimiz başlıyormuş,duyurulur
soğuk alıgınlığı gıbı durumlarda hangı bıtkı caylarını içebilirim,nette çok karsık bılgıler var,bırı ıcebılırsın derken dıgerı ıcemezsınız yazıyor dedım.
Dr bınlerce bıtkı ot var,şunları ıcemeyecegını bılsen yeter dedi; Bunlar; yeşilçay,beyaz çay,sinameke,adaçayı,yok işte kış çayı,atom çayı,zayıflama çayı gıbı çoklu bıtkı karısımlarından oluşan çayları sakın içme dedi.İçeriklerine mutlaka bak diye uyardı.Bunun yanı sıra,elma çayı bogurtlen çayı gıbı meyve çayları,ıhlamur vs. içebilirsin dedi.

Akşamları karnımın çok gerildiğini,iç karnımın ağrıdıgını soyledım,akşam erken ye ve mandalına portakal gıbı asıtlı şeyler gaz yapıyordur,bunları öğlen saatıne al,akşamları ceviz fındık gıbı seyler tüket dedi.

Bizim minik kız aslında minik değilmiş dr öyle soyledi
dün 31+6 da 2143 gr ve 44 cm geldi :)
HAYIRLI CUMALAR

maşallah bebişine kilosu da boyu da çok iyi. ben de bugün 31+5'im kontrole gidecem bakalım benim bebiş ne alemde

GÖZÜN AYDIN arkadasım,
senin minnik gercekten maşallah pekte minik değilmiş benim oglanla yarışır :))) 5 + 13 falan yazmısın ya bi extra olan sanırım. buna bir de 8 haftamızı daha ekliycez. doktorum bana rapor biter bitmez tekrar gel çalışamaz raporunu yazcaz dedi. yoksa sıkıntı oluyormus seninde aklında olsun.

günlerimiz de yakınmış hadi hayırlı dogumlar..

Günaydın şekerler hemen toplu bi özet geçeyim değerlerimiz beklenendeb yüksek çıktığı için perinatoloğa gitmiştim ya herşey yolunda gidiyomuş rahatladık sonunda bebişimiz 2 hafta öndeymiş 10 gün önce 1900 dü kilomuz artık kontrollerimiz hftada bir olacak bi de aralık annesi olma ihtimalim var en geç 1 ocak doğum ama 15 aralıktan sonra bebişe göre bi tarih belirlenecek bizde durumlar böyle umarım herşey yolundadır sizlerdede benim kalçam çok felaket ağrıyo sürahi nene gibi yürüyorum yaşlandım artık sanırım peeeee

Canım ben anlamadım yaa.. 5+13 haftalık ne demek? Doğum izni 16 hafta değil mi? Sizinki çoğul gebelik mi?

gözün aydın canım

5+13 ne yaaa
5+8 hafta yazıcaktım yanlış olmuş,evet canım senın de dedıgın gıbı 27.haftanın bıtımınde tekrr gıdıp rapor alıcaz.Zaten artık ıkı hftada bır hep dr yanındayız :) Bana dr umun asistanı rapor tarıhının bıtımınden bı gun once gel dedı,yanı 26+6 da gidicem iş göremez raporumu almak için

Maşallah canım bizim bebisler beraber ya ben de yarın çalışabilir raporu almaya gideceğim ama kilosunu çok merak ediyorum çünkü ben toplamda 6 kilo aldım ama geçen ay gittiğimde kilosu gayet iyiydi ay bi de ben geçenlerde bogazim çok kötüydü dayanamadım bi bardak adaçayı içtim netten baktığımda 2 bardaktan fazlası zarar diye anlamistim daha icmem

kız Allah seni napmasın yine yanlış yazmışsın :)) 36+6 diycektin sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…