- 8 Ocak 2015
- 1.183
- 1.488
- 63
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #46.841
oyy maşallahh tosuncuğa canım :) desene sende aralık annesi olacaksınevet kızlarrrr. oğluşumu görmeye gittim dün yazamadım kusura bakmayın yoğunluk malum. Oğluşum tam bir koca kafalı. Kafası 34. hafta ile uyumlu. Bacakları uzun dedi doktor ama çok sağlıklıymış çok şükür. 42 cm 1966 gr. 2 kilo olmuş neredeyse tosunum ve asıl kilo alma zamanları aslında daha yeni başlıyor. 14 aralık çatı için çağırdı birde 24 aralıkta çağırdı. Normalde doğum tarihi 10 ocak olması gerekirdi dedi ama sen 14 aralıktan snra her an doğurabilirsin herşeyin hazır olsun dedi. Benden böyle :) esnerken fotosunu yakaladı doktor teyzesi :) nasıl da büyümüş evladımmmmmm.
Galibaaa. Ama çok zorlanıyorum artık. Bence de aralık annesi olmalıyım. Ocağa kadar bekleyemiyciiiiiim :)))oyy maşallahh tosuncuğa canım :) desene sende aralık annesi olacaksın
Ohhh masallah gozun aydin canimevet kızlarrrr. oğluşumu görmeye gittim dün yazamadım kusura bakmayın yoğunluk malum. Oğluşum tam bir koca kafalı. Kafası 34. hafta ile uyumlu. Bacakları uzun dedi doktor ama çok sağlıklıymış çok şükür. 42 cm 1966 gr. 2 kilo olmuş neredeyse tosunum ve asıl kilo alma zamanları aslında daha yeni başlıyor. 14 aralık çatı için çağırdı birde 24 aralıkta çağırdı. Normalde doğum tarihi 10 ocak olması gerekirdi dedi ama sen 14 aralıktan snra her an doğurabilirsin herşeyin hazır olsun dedi. Benden böyle :) esnerken fotosunu yakaladı doktor teyzesi :) nasıl da büyümüş evladımmmmmm.
Caniim ben şimdi cekirge doruga gidiyorum evrim hanima bi oncekinide baharda yapmistim normal bebek bezi kullanmistim bi sıkıntı cikmamistiBende yapmadm canim benm dr da yaptrmadi
Normal dogumda daha cok kan gelioms sanirim sen hangi hastaneye gidiodun canm.
Bugün krampla uyandım. Sol bacagim kasildi.eşim masaj yaparak gevsetiomus. Şuanda çok ağrıyor.Günaydın kızlar, kramp sorunu yaşayan var mı? Ben çok oluyor, rahat rahat ayağımı uzatamıyorum hemen kasılıyor
Gecmis olsun ayakkucuk parmagini ov birde dumduz yere bas ilkinde ne cektimmmm kramplardan bunda cok yok sasiriyorum bendeBugün krampla uyandım. Sol bacagim kasildi.eşim masaj yaparak gevsetiomus. Şuanda çok ağrıyor.
Erkek bebek anneleri oğluşlara Külotlu Çorap alcak mısınız aldınız mı almalısınız benceYani iki pijama giydireceğimize bi çorap bi pijama. Külotlu çorap sıcak tutuyo bayaa. Alan bakan oldu mu aceba?
kilotlu çorap rahatsız eder bence yani beni rahatsız eder evde sürekli onunla oturamam. onun yerine yumuşacık pamuklu bir iç pijama daha mantıklı geliyor. ben daha öncekilerde de evde kilotlu çorap giydirmemiştim.Erkek bebek anneleri oğluşlara Külotlu Çorap alcak mısınız aldınız mı almalısınız benceYani iki pijama giydireceğimize bi çorap bi pijama. Külotlu çorap sıcak tutuyo bayaa. Alan bakan oldu mu aceba?
Kizlar ya bizde isim konusunda karar veremeyenlerdeniz oglumun adi kerem illa uyumlu olmasina gerek yok soyle anlamida guzel tum fikirlere acigim esim kaan diye tutturdu ben deniz istiyorum aren de hosuma gidiyo esim istemiyor bana fikir verin
Ne zaman istersen birakabiliyosunkızlar siz nasılsınız yaa.?
ben artık zorlanıorum gerçekten, iş yerinde düz oturamıyorum geriye yaslanıp oturmam gerekiyor öle oturuncada masaya göbeğim çarpıyor.. sırt ağrım geçmio boyum uzun die sanırım.. böle devam ederse ben bu ayın sonunda 30 kasım itibariyle bırakmayı düşünüorum..
35. haftamda çalışamaza çevircem raporu.. ama hastane 1 hafta öncede çevirmeniz lazım falan demiş eşime.. siz bu konu hakkında biliomusunuz kızlar nasıl yapıoruz?
canım ben oğluma dizi dizi külotlu çorap aldım ki çok severim erkekte külotlu çorabıErkek bebek anneleri oğluşlara Külotlu Çorap alcak mısınız aldınız mı almalısınız benceYani iki pijama giydireceğimize bi çorap bi pijama. Külotlu çorap sıcak tutuyo bayaa. Alan bakan oldu mu aceba?
sanırım bende öle olacağım :) benim tosunda 1985 gr 42cm di en son :)Galibaaa. Ama çok zorlanıyorum artık. Bence de aralık annesi olmalıyım. Ocağa kadar bekleyemiyciiiiiim :)))
Hasan Kerem, Yiğit Kerem, Aras Kerem, Utku Kerem, Taha Kerem, şu anlık bu kadar :)))Kizlar ya bizde isim konusunda karar veremeyenlerdeniz oglumun adi kerem illa uyumlu olmasina gerek yok soyle anlamida guzel tum fikirlere acigim esim kaan diye tutturdu ben deniz istiyorum aren de hosuma gidiyo esim istemiyor bana fikir verin
Bence küçücük bebeğe külotlu çorap giydirme kan dolaşımı rahat olsun çocuğun sıkma çocuğu:) illaki giydiririz ama bence bu kış gitdirmemeliyizErkek bebek anneleri oğluşlara Külotlu Çorap alcak mısınız aldınız mı almalısınız benceYani iki pijama giydireceğimize bi çorap bi pijama. Külotlu çorap sıcak tutuyo bayaa. Alan bakan oldu mu aceba?
Erkek mi senindee. Hey maşşallah subhanallahhhh seninkide varmış yaniii :) aynen biz aralığa kayan kesim olcaz sanırımsanırım bende öle olacağım :) benim tosunda 1985 gr 42cm di en son :)
Kan dolaşımına bişey yapmaz ki külotlu çorap bu kadar pimpirikli olmayalım benceeee :) he illa olcaksak bu kan dolaşımı olmasın. Mesela kışın üşütmekten kurtarmak için külotlu çorap kesin çözüm gibi bişey :)) ama tabiiki senin miniğin senin kararın :)Bence küçücük bebeğe külotlu çorap giydirme kan dolaşımı rahat olsun çocuğun sıkma çocuğu:) illaki giydiririz ama bence bu kış gitdirmemeliyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?