- 3 Nisan 2014
- 6.862
- 4.434
- 178
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #47.221
Amin kizlar... bilmiyorum sebebini esini esim aradi ulasilamio baskasini aradik smdi bebegi defnettik donuyoruz o esinin yannda fakultede dedi. Esim gidelim dedi ama benm gitmem ona ii gelmez dedim. Esimde ptsi bidaha aricak sebep ne bilmiyorum smdilik. 2. Cocuguydu ama evladin ilki sonuncusu olmaz. Bunca zaman tasidi herseyini hazirladi. Karnima sarilip agladim cok uzuldum rabbim tez zamanda evlat nasip etsin ona yeniden insallah.bizlerde saglikla kucaklarimiza alalim hamilelik zormus.
Vallaha aynenn son haftalar gibi.gobek altima kusak baglayacam yakinda dusmesinler diye.kadinA masallah de bencede
Çokk çokk üzüldümm gözlerim dolduu allhım var olan evladına kendine sağlık sıhat versin hepimizinde hayıtlısıyla sağlıkla sıhatle evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsinKizlar o lekelenmeleri filan ihmal etmeyin gidin. Bugun benimle ayni ayda hamile olan bi arkadsmn bebegini kaybettigini ogrendim. Eslerimizde arkads. Eve geldigimde esimin yuz ifadesi okdr korkttuki beni ona bisi oldu sandm haberi ondan aldm. Yikilmisti. Rabbim sabrini versin insallah. Bugun calisablir raporu icin dr a gidicekti ama bebegini defnettiruh gbiyim yikildik bir anda. Lutfen bu tur seyleri ihmal etmeyin
Allah sabırlar versin allahım kimseye yaşatmasın böyle bi acıyı. Yavrulamızı bize bağışlasın inşallah.Kizlar o lekelenmeleri filan ihmal etmeyin gidin. Bugun benimle ayni ayda hamile olan bi arkadsmn bebegini kaybettigini ogrendim. Eslerimizde arkads. Eve geldigimde esimin yuz ifadesi okdr korkttuki beni ona bisi oldu sandm haberi ondan aldm. Yikilmisti. Rabbim sabrini versin insallah. Bugun calisablir raporu icin dr a gidicekti ama bebegini defnettiruh gbiyim yikildik bir anda. Lutfen bu tur seyleri ihmal etmeyin
AyyyyKizlar o lekelenmeleri filan ihmal etmeyin gidin. Bugun benimle ayni ayda hamile olan bi arkadsmn bebegini kaybettigini ogrendim. Eslerimizde arkads. Eve geldigimde esimin yuz ifadesi okdr korkttuki beni ona bisi oldu sandm haberi ondan aldm. Yikilmisti. Rabbim sabrini versin insallah. Bugun calisablir raporu icin dr a gidicekti ama bebegini defnettiruh gbiyim yikildik bir anda. Lutfen bu tur seyleri ihmal etmeyin
Şimdiye kadar normaldi gelişimi hatta biraz ilerideydi. 36 ya kadar dursa erken doğum olmasa çok iyi olur.Sıkıntı ne bilmiyrm ama benim ilk oglum 10 gun hep gerideydi 36da dogdu 3 kilo bi sıkıntı yok zehir gibi valla ben hic takmamistim gec dollenme muhabbetini sen niye uzuluyosun
Çatlasın ya napıcam bikini mi giycem manken mi olcam bu saatten sonra
ay sorma kendimden beklerim.eşm arkadaşının düğunüne gitti normalde dışarı çıkar yalnız birakırdı beni. Bu kez korka korka gitti kimseyi de yanıma istemedim . gözum telefonda olcak ara bak bişey olsa diyor
Canim benim doktor gecen hafta dedi artik bir leke bir akıntı sızintı sancı en ufak da olsa bak lütfen hemen gel
Lütfen diyo bi de
Artık riskli dönemler. Allah muhafaza.
Masallah bebislerine iyi bakmissin canim iki tane olmalarina ragmen kilolalari cok iyi bence asarlar 2500 u.hic kafani yorma.su iki hafta o kilo aldiran seyler var ya onlardan ye.yazmiyim.simdi cani ceken olur..biliyorsundur sende mutlaka.Kizlar benim bebiktolarimda biri 2170 digeri 2120 olmusbundan sonra yavaslayacak ama insallah 2500 u aşariz.
En son 1800du canım inşallah kuzum bugün konustk hareketi yavaslarsa gel diyoDoktorunu mutlaka her durumdan haberdar et canım benimm.. Kilosu nasıldı bebeğinin 2500falan doğarsa küvözede girmez..sağlıkla gelcek inşallahh yavrun kuzum
Niye acaba ya böle oldukbulantu güzdüzleri bende de oluyor
ben 8 aydır yatıyorum.alışırsınAy cok rahatsiz oldum kuzum ya sorma catimidir nedir istemiyorum normal dogum flndahepimiz dokulmeye basladik hakkaten.bugun ilk defa korktum.ama sabahtan beri yatiyorum.2 ay napicam boyle merak icindeyim:)
akıntı zaten bu dönemlerde artıp koyulasıyormuş.benım öyle oldu telaşlandırma beni alektaÇatlasın ya napıcam bikini mi giycem manken mi olcam bu saatten sonra
ay sorma kendimden beklerim.eşm arkadaşının düğunüne gitti normalde dışarı çıkar yalnız birakırdı beni. Bu kez korka korka gitti kimseyi de yanıma istemedim . gözum telefonda olcak ara bak bişey olsa diyor
Canim benim doktor gecen hafta dedi artik bir leke bir akıntı sızintı sancı en ufak da olsa bak lütfen hemen gel
Lütfen diyo bi de
son haftalardayız artıkNiye acaba ya böle olduk
Gerginlikten pırtlamaz bunlar zaten pırtlamaya meyilli bebişler fırlamalarakıntı zaten bu dönemlerde artıp koyulasıyormuş.benım öyle oldu telaşlandırma beni alektazaten gerginim pırtlayıvercek bu zilli
akıntıya mı gel dediÇatlasın ya napıcam bikini mi giycem manken mi olcam bu saatten sonra
Lütfen diyo bi de
Bende hiç olmadı akıntı canım. Valla az bi akıntı sızıntı da olsa gel dedi idrar bakmak için herhalde.akıntıya mı gel dediakıntısız olur mu yahu
Ne bileym kuzum bugün 33 oldum ama ben baua kilo verdim insan son haftalarda kilo alınır diyo ben istifra ettiğinden kilo veriyrmson haftalardayız artık
bence normal
Sakin ol canım benim hep oluyo ole hatta biara nişan gibiydi gittim doktor bebek dönmüş dedi sonra 1hafya sonra gittik yine geldi doktor dedi yine ters dönmüş şuan ters bidahada dönmez heraldeakıntı zaten bu dönemlerde artıp koyulasıyormuş.benım öyle oldu telaşlandırma beni alektazaten gerginim pırtlayıvercek bu zilli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?