- 27 Aralık 2011
- 63.354
- 61.082
- 898
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #47.821
bir çok yerde normal oldugu yazıyor. gebelık zehırlenmesı var elbette.Canım 30+ haftalardan sonra mide bulantısı, kusma gebelik zehirlenmesi kadar gidebiliyor. Anne adaylarının çok bilinçli olması gerekiyor. Bebeğin hareketlerini çok iyi izlemesi gerekiyor. Allah korusun...
Ne çektik bu bulantılardannyok canım
üşütme oldugunu sanmıyorum. sanırım son haftalarımız oldugu için normal
ama tabii cekmeyenler de var :=)
hormonal oldugu için ben o ilacın işe yaradıgını düşünmüyorum.
e tabii bir de mideye baskı arttı
Cok guzelmis.bende sirt cantami kullanmayi planliyordum... ama bunda bayagi goz var.... bilemedim. Sirt cantan varsa masraf olmasin bi kullanirim.zorlanirsam alirim boyle birsey diye dusunuyorum ama yoksa.bu bayagi huzelmiskızlar bende bu çantayı çok beğendim gerçekten kullanışlı duruo fakat almaya gerek var mı diye düşünüyorum normal sırt çantamı kullansam nasıl olur diorum.. ama çok iimiş bu gerçekten..
https://www.markafoni.com/stylo-anne-bebek-bakim-cantasi/urun/13846967/
ilk zamanları hatırlamak bıle ıstemıyorumNe çektik bu bulantılardann
şöyle eskisi gibi iştahlı, normal insanlar gibi yemek yiyebilecek miyim,sanki bundan sonra hep böyle kalacakmış gibiyim
canım yaa…En son çarşamba günü doktordan geldiğimde 20/10 çıktı perşembe doktora gittim tekrar tansiyon için testler yaptırmaya. Bu sefer 14/10 çıktı tansiyon hapına başlattı kuzum günde 3 kere tansiyon ilacı içiyorum. 14/9- 13/9- 14/10 çıkıyor gene.
24 saatlik idrar biriktiriyorum şimdi, eğer idrarda bir şeyler çıkarsa ona göre yatışımı yapacak hastaneye
Wc bile idrar yapamıyorum elimde turuncu bir bidon var onunla geziyorum evde
Bende aynıyım, yiyemedim ama ben hatta 10 kilo fln verdim, 5ini geri aldım hala - kilodayım.. Aman bebişler ii olsunda, bulantı kusma bitecektir inşilk zamanları hatırlamak bıle ıstemıyorum
22. haftaya kadar yogun şekilde çektim.
ama nedense yememe hiç engel olmadı :=)
aynen hiç geçmeyecekmiş gibi gelıyor ınsana. hayırlısıyla bir kucagımıza alsak da rahatlasak
kaç kilo ile başladın?Bende aynıyım, yiyemedim ama ben hatta 10 kilo fln verdim, 5ini geri aldım hala - kilodayım.. Aman bebişler ii olsunda, bulantı kusma bitecektir inş
Aynen birbirimizi ii anlarızay ne kadar güzelmiş öğlenci olman, 5.Sınıf olması hoş miniklerle uğraşmak da ayrı bir dert ama, laf dinlemezler kıpır kıpır herşey idarede bitiyor ya sizinkiler çok anlayışlıymış bu konuda ne güzel, benim hep tüm gün arada boşluklarım var ama perşembe cuma full 8 saat, bizimkilere kalsa bana kursta vereceklerdi dil sınıfı diye, başvuru fln yapmadım ondan bari yırttım ben herhalde 37 yi göremem bu yoğunlukta [/QUOTE?]
senin gerçekten çok yoğunmuş canım.8 saat üstüste zor olur yaa.benim en çok 6 saat var bir günde.oda arada bi saat boşlukla.diğer günler hep 2 3 4 saat diye dağıttılar.ama idarenin anlayışından değil emin ol.ben rapor alırsam dersler boş geçmesin diye kendilerini düşündüklerinden.benim de işime geliyo tabi.aman kursu mursu boşver zaten yoğunmuşsun.35 36 da alırsın sen de raporunu şurda bir ay kalmış idare edelim bakalım.sonrasını düşün bebişlerle bol bol zaman geçiricez inşallah
çok merak ettim :))kaç kilo ile başladın?ben hiç söylemeyeyım kaç kilo aldıgımı
50 ile başladımçok merak ettim :))
benden çok mu? (13 kilo aldım :) )
72ydim hamilelik başında, 61 e kadar düştüm şimdi 66yımkaç kilo ile başladın?ben hiç söylemeyeyım kaç kilo aldıgımı
hamılelık yaramıs o zaman :=)72ydim hamilelik başında, 61 e kadar düştüm şimdi 66yımboyum kısa ama ya 1 60
son bir haftada 2 kilo almışım, sanırım 32. haftaya kadar ben de 17 kilo almış olurum :)50 ile başladım
şuan 68 kiloyum18 kilo
yok benim şişkinlik zaten hep bebekten ama mide şişliği nasıl anlasılıyor onu anlamadım mide çok yukarıda artık, ben sadece midemdeki rahatsızlğı asit gelmesinden ve bulantıdan anlıyorum
Sen zayıfmışsın ki başta, bişey olmaz 18 kilo yarasın bebişee50 ile başladım
şuan 68 kiloyum18 kilo
amma müsaitmişim kilo almayaSen zayıfmışsın ki başta, bişey olmaz 18 kilo yarasın bebişee
Aynen herkes öyle diyor,hamılelık yaramıs o zaman :=)
Merhaba arkadaşlar. Bugün kontrolumuz vardı. 29+6 yiz. Kızımın kilosu 1650gr. Boyu da 42 cm. Normal dedi dr hersey çok şükür. Artık haftada bir gideceğiz kontrole. Epidural normal doğum istiyoruz biz. 36.haftadan sonra durumuna göre bakarız dedi. Hayirlisi hepimiz için bakalım. Yaklaşıyoruz yavrularimiza.
bir ara sevınmıstım durdu dıyeson bir haftada 2 kilo almışım, sanırım 32. haftaya kadar ben de 17 kilo almış olurum :)
49 ile başladım 62yim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?