2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Canım 30+ haftalardan sonra mide bulantısı, kusma gebelik zehirlenmesi kadar gidebiliyor. Anne adaylarının çok bilinçli olması gerekiyor. Bebeğin hareketlerini çok iyi izlemesi gerekiyor. Allah korusun...
bir çok yerde normal oldugu yazıyor. gebelık zehırlenmesı var elbette.
önemlı olan tabii ki hareketlerını ızlemek minnoşların
bu saatten sonra artık daha fazla dıkkat edılmeye başlanmalı hareketlerıne.

Ne çektik bu bulantılardann
şöyle eskisi gibi iştahlı, normal insanlar gibi yemek yiyebilecek miyim, sanki bundan sonra hep böyle kalacakmış gibiyim

Cok guzelmis.bende sirt cantami kullanmayi planliyordum... ama bunda bayagi goz var.... bilemedim. Sirt cantan varsa masraf olmasin bi kullanirim.zorlanirsam alirim boyle birsey diye dusunuyorum ama yoksa.bu bayagi huzelmis

Ne çektik bu bulantılardann
şöyle eskisi gibi iştahlı, normal insanlar gibi yemek yiyebilecek miyim, sanki bundan sonra hep böyle kalacakmış gibiyim
ilk zamanları hatırlamak bıle ıstemıyorum
22. haftaya kadar yogun şekilde çektim.
ama nedense yememe hiç engel olmadı :=)
aynen hiç geçmeyecekmiş gibi gelıyor ınsana. hayırlısıyla bir kucagımıza alsak da rahatlasak

canım yaa…
çok yükselmiş tansiyonun.
evde yalnız değilsin değil mi?
biri var mı sana refakat eden?

Bende aynıyım, yiyemedim ama ben hatta 10 kilo fln verdim, 5ini geri aldım hala - kilodayım.. Aman bebişler ii olsunda, bulantı kusma bitecektir inş

Kızlar benim dişimde apse olmuştu,şişmişti geçenlerde.bugün Dr a gittim ceflaks diye antibiyotik verdi, kullan gönül rahatlığıyla bişey olmaz dedi ama içimde bir şüphe de var, kullanan var mı ceflaksı??

yok benim şişkinlik zaten hep bebekten ama mide şişliği nasıl anlasılıyor onu anlamadım mide çok yukarıda artık, ben sadece midemdeki rahatsızlğı asit gelmesinden ve bulantıdan anlıyorum

canim valla tuvalet sorunu oldugunda dahi hissediyorum ben nu karinla..benm midem ztn rahatsiz kucuklugumden beri,midem tuhaf oluyor karnim ayri sis oluyor yani vucudumu taniyorum hissediyorum farki..mesela bugn sdce kahvalti ve bi meyve yedm,su an gayet rahatm..bebegin karnimda takla atip kendini sisirmesi hissettirmesi farkli,bnm dedigm bildign patlicam hissi aman hicbirmiz oyle hissetmeyelm yokk

masallah tatlım.. ayy yakiniz senle de acaba bnm pitircik askim da boyle tontis midir nasildir gelene kadar annesini meraktan catlatcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…