2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

bir ara sevınmıstım durdu dıye
ama sonra baktım birden artmıs. az kilo başlayanlar çok kilo alıyormus gebelıkte
aman dursa bari kilo alımı artık.
ben de cok musaitim kilo almaya,dikkat ediyorum valla yalan mi soyleyim..ama isin guzel yani oyle istahim acik degil asermem hic olmadi. 6kilo aldm ben smdi 62kusurum esim cok fircaliyo kilo konusu acilinca,dunyayi ye al kiloyu saglikli olun yeter die fircalar fircalar

bir ara sevınmıstım durdu dıye
ama sonra baktım birden artmıs. az kilo başlayanlar çok kilo alıyormus gebelıkte
aman dursa bari kilo alımı artık.
evet düşük kilo ile başlayanlar daha çok alıyor.
ben de 23 kiloyu alırım gibi geliyor.
neyse doğumdan sonra veririz umarım.

cnm bilmediğimden soruyorum, mideni tam nerde hissediyorsun?kaburganın orda sağda solda nerde yeri? ayrımını yapmayı beceremiyorum ben çünkü , ben kaburgamın solunda bazen böyle acılık var gibi hissediyorum acaba midem mi o?

cnm bilmediğimden soruyorum, mideni tam nerde hissediyorsun?kaburganın orda sağda solda nerde yeri? ayrımını yapmayı beceremiyorum ben çünkü

bilmiyorum yanlis mi ama tam gogsumun altinda..zaten bi ora yumusak su ansiskinligim de genelde oranin hemen az alti ve gobegin ust kisimlari oluyor

canım yaa…
çok yükselmiş tansiyonun.
evde yalnız değilsin değil mi?
biri var mı sana refakat eden?

Ne yazık ki yalnızım kuzum 24 kasımda kayınvalidemler gelecekler. daha da bebiş doğana kadar inşallah yalnız kalmayacağım ilaç çok şükür düşürdü, bunlar düşmüş hali

Nerede ve hangi dokttora gidiyorsun canim rahatlatan doktor gercekten cok iyi

Kuzummm geçmiş olsunnn..nazarmı değdi sanaa..kıyamam yaa inş kötü bişi çıkmazz

Ben 27 . Haftamın ırtasında idrar ve kan tahlili ve şeker yüklemesi yaptırdım.dıjtorum istedi.vajinal muayene yapmadı hiç.şikayetim yojtu.olsa yapardı.bir de hamilelikten önce kontrole gitmiştim bebek düşünüyoruz diye smear testi idrar ve kan tahlilleri vajinal ultrason yapmıştı.

Merhaba hamişler..başından beri takip ediyorum bir türlü yazamadım..bende 33. Haftamdayım..hafif mide bulantıları bende de var ve geceleri asla üzerimi örtemiyorum sıcak sıcak.... Ay şu ifadeleri kullanamıyorum...hepinize sağlıklı doğumlar diliyorum...bebişleri artık öpmek istiyoruz yaa ama. AA

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…