- 27 Nisan 2015
- 281
- 475
- 23
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #47.841
ben de cok musaitim kilo almaya,dikkat ediyorum valla yalan mi soyleyim..ama isin guzel yani oyle istahim acik degil asermem hic olmadi. 6kilo aldm ben smdi 62kusurumbir ara sevınmıstım durdu dıye
ama sonra baktım birden artmıs. az kilo başlayanlar çok kilo alıyormus gebelıkte
aman dursa bari kilo alımı artık.
evet düşük kilo ile başlayanlar daha çok alıyor.bir ara sevınmıstım durdu dıye
ama sonra baktım birden artmıs. az kilo başlayanlar çok kilo alıyormus gebelıkte
aman dursa bari kilo alımı artık.
inşallah veririzevet düşük kilo ile başlayanlar daha çok alıyor.
ben de 23 kiloyu alırım gibi geliyor.
neyse doğumdan sonra veririz umarım.
cnm bilmediğimden soruyorum, mideni tam nerde hissediyorsun?kaburganın orda sağda solda nerde yeri? ayrımını yapmayı beceremiyorum ben çünkücanim valla tuvalet sorunu oldugunda dahi hissediyorum ben nu karinla..benm midem ztn rahatsiz kucuklugumden beri,midem tuhaf oluyor karnim ayri sis oluyor yani vucudumu taniyorum hissediyorum farki..mesela bugn sdce kahvalti ve bi meyve yedm,su an gayet rahatm..bebegin karnimda takla atip kendini sisirmesi hissettirmesi farkli,bnm dedigm bildign patlicam hissiaman hicbirmiz oyle hissetmeyelm yokk
cnm bilmediğimden soruyorum, mideni tam nerde hissediyorsun?kaburganın orda sağda solda nerde yeri? ayrımını yapmayı beceremiyorum ben çünkü
inşallah canım.inşallah veririz
ben de 52 ile başladım şu an 61 kiloyum50 ile başladım
şuan 68 kiloyum18 kilo
az once aklimdan geciodun bugun sessizdi diye.. gecmis olsun cnmBeni özlediniz mii
Napıyonuz bakim. Ben grip oldum
canım yaa…
çok yükselmiş tansiyonun.
evde yalnız değilsin değil mi?
biri var mı sana refakat eden?
Nerede ve hangi dokttora gidiyorsun canim rahatlatan doktor gercekten cok iyiBen gerek tedavimse,gerekse suan gebelik takibini baska bayan doktora yaptiriyorum...gerci bu ikisinde karar kilana kadar oncesinde gezmisligi cok var ama cok memnunum doktorumdan... her seyi dusunuyor yatirirken kaldirirken elimden tutuyor... tahlilleri falan devlette yaptiriryor. Kontrolleri bile denk gelsin.ekstra muayene odemeyelim.diye ayarliyor... ve beni korkutmuyor hep rahatlatiyor allah ondan razi olsun....
Sağol canım dikkat edin kendinize valla hamile haliyle grip çekilmiyoraz once aklimdan geciodun bugun sessizdi diye.. gecmis olsun cnm
Kızlar bende ingilizceciyim ama atanamadım :) özel sektörde çalışıorum :)ooo sayımız artıo giderek :) seninki de zormuş tek kadrolu olmak yani.niye öyle yaa kimse atanmıyo mu sizin okula?nerde çalışıyosun canım?
Kızlar bende ingilizceciyim ama atanamadım :) özel sektörde çalışıorum :)
Kuzummm geçmiş olsunnn..nazarmı değdi sanaa..kıyamam yaa inş kötü bişi çıkmazzEn son çarşamba günü doktordan geldiğimde 20/10 çıktı perşembe doktora gittim tekrar tansiyon için testler yaptırmaya. Bu sefer 14/10 çıktı tansiyon hapına başlattı kuzum günde 3 kere tansiyon ilacı içiyorum. 14/9- 13/9- 14/10 çıkıyor gene.
24 saatlik idrar biriktiriyorum şimdi, eğer idrarda bir şeyler çıkarsa ona göre yatışımı yapacak hastaneye
Wc bile idrar yapamıyorum elimde turuncu bir bidon var onunla geziyorum evde
Ben 27 . Haftamın ırtasında idrar ve kan tahlili ve şeker yüklemesi yaptırdım.dıjtorum istedi.vajinal muayene yapmadı hiç.şikayetim yojtu.olsa yapardı.bir de hamilelikten önce kontrole gitmiştim bebek düşünüyoruz diye smear testi idrar ve kan tahlilleri vajinal ultrason yapmıştı.Günaydın kızlar. Bende haftalar sonra bugün bebegimi gorucem. Muayene sırasında heyecandan tüm sorularımı unutuyorum. 28 haftaya kadar hep ultrason ile muayene oldum. Doktor hiç vajinal muayene yapmadı. İdrar tahlilini de 8 hafta da yapmıştık. Sonrasında doktor tahlil istemedi. Hatta bu tahlilerde kansızlık çıkmasına karşın 24 haftaya kadar kan tahlili bile istemedi doktorum. Tetenoz aşımı yaptırırken aile hekimliğinde yapıldı. Doktorum sanırım ilgisiz. Bende eksik bişey kalsın istemiyorum. Sizin doktorunuz kaçıncı haftada vajinal muayeneye başladı ve ne kadar sık kan ve idrar tahlili veriyorsunuz bilgi verirseniz çok sevinirim.
Kuzummm geçmiş olsunnn..nazarmı değdi sanaa..kıyamam yaa inş kötü bişi çıkmazz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?