- 15 Ağustos 2015
- 4.687
- 7.349
- 108
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #47.861
and meeeaa sen de zümremizsin yani iyiymiş ocak annelerinin yarısı ingilizceci çıktı valla
iyi bari canım, 8 gün kalmış gelmelerine.Ne yazık ki yalnızım kuzum24 kasımda kayınvalidemler gelecekler. daha da bebiş doğana kadar inşallah yalnız kalmayacağım ilaç çok şükür düşürdü, bunlar düşmüş hali
kızlar bende bu çantayı çok beğendim gerçekten kullanışlı duruo fakat almaya gerek var mı diye düşünüyorum normal sırt çantamı kullansam nasıl olur diorum.. ama çok iimiş bu gerçekten..
Benin de branş ing.kızlar
https://www.markafoni.com/stylo-anne-bebek-bakim-cantasi/urun/13846967/
Ay hamiş bi zümremi buldumaynen zorlamak istemiyorum ama olmuyor, hatta bazı sınıflarla konuştum anlaşma fln yaptık çocuklar da elinden geldiğince ii davranıyor ama bi kaç sınıf öyle.. Bir de dil sınıfını da bana verdiler, yazık çocuklar öyle biz ne yapcaz siz gidince diye kara kara düşünüyorlar
Olabilir orası cnm, benim Bebek kaburgamın altında heryerden tekmelediği için midemin yerini kestiremiyorum hiç anlamıyorum da Organlarım yok olmuş gibi geliyorbilmiyorum yanlis mi ama tam gogsumun altinda..zaten bi ora yumusak su ansiskinligim de genelde oranin hemen az alti ve gobegin ust kisimlari oluyor
canım bebeğin pozisyonu ters miydiOlabilir orası cnm, benim Bebek kaburgamın altında heryerden tekmelediği için midemin yerini kestiremiyorum hiç anlamıyorum da Organlarım yok olmuş gibi geliyor
canım sana da bi rahatlık yok ben gibisinBeni özlediniz mii
Napıyonuz bakim. Ben grip oldum
:)Olabilir orası cnm, benim Bebek kaburgamın altında heryerden tekmelediği için midemin yerini kestiremiyorum hiç anlamıyorum da Organlarım yok olmuş gibi geliyor
Geçmiş olsıun canımBeni özlediniz mii
Napıyonuz bakim. Ben grip oldum
Kız kacta yiyonuz akşam yemeğini biz 5te yedikKızlar bana yemek yapma yolları gözüktüKocamı kandıramadım bugün, marş marş mutfağa ben
Sagol canım burnum akıyo dayak yemiş gibiyim ama bogaz ağrısı öksürük yok şimdilik.olmaz da inşallah. Ay zaten ağırlaştık bi bitkinlik de geldi üstüne 500kilo gibi hissediyorumGeçmiş olsıun canım
Nasılsın?iyi misib?
Sağol canım boğaz agrısı oksürük yok çok şukür. Tuzlu su iyi geliyomuş yatmadan deniycem burnuma. Sut falan içtim.Alekta bende izmire gittiğimde grip olmuştum..öksürük geceleri kabus gibiydi..doktor sprey burna ve ağıza verdi..ayrıca burnum için okyanus suyu iyi geldi istersen bir araştır.. Çok geçmiş olsun limonlu sıcak su iç.. 
İnşallahhh canım bnmm..az kalmış kayınvalidenin gelmesine dikkat et ozmna kadarSorma bebeğim bir kara bulutlar dolanıyor bu aralar üzerimde :) İnşallah kötü bir şey olmazda. Nazar boncuğu olarak kalsın :)
ben hamileliğin başından beri kullanıyorum.ilk başta vajinal kullandım.şidi içiyorumkızlar merhaba.. progestan kullanan var mı aranızda vajinal olarak alan
o dert bende de var korkuyorum bazenYa Hu hamişler evin içinde rahmimi tuta tuta yürüyorum genelde akşamları oluyor . .Sanki oğlanın eli kolu çıkıverecek gibi..sizede oluyor mu ?
Akıntını sorcaktım nasıl oluyor çok muben hamileliğin başından beri kullanıyorum.ilk başta vajinal kullandım.şidi içiyorum
Ay ben de varım ayolaa sen de zümremizsin yani iyiymiş ocak annelerinin yarısı ingilizceci çıktı valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?