2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ne yazık ki yalnızım kuzum 24 kasımda kayınvalidemler gelecekler. daha da bebiş doğana kadar inşallah yalnız kalmayacağım ilaç çok şükür düşürdü, bunlar düşmüş hali
iyi bari canım, 8 gün kalmış gelmelerine.
tuzu sıfırla…
var mı ailed, ,böyle hamilelikte yükselen tansiyon hikayesi?

bilmiyorum yanlis mi ama tam gogsumun altinda..zaten bi ora yumusak su ansiskinligim de genelde oranin hemen az alti ve gobegin ust kisimlari oluyor
Olabilir orası cnm, benim Bebek kaburgamın altında heryerden tekmelediği için midemin yerini kestiremiyorum hiç anlamıyorum da Organlarım yok olmuş gibi geliyor

Olabilir orası cnm, benim Bebek kaburgamın altında heryerden tekmelediği için midemin yerini kestiremiyorum hiç anlamıyorum da Organlarım yok olmuş gibi geliyor
:)
ben de bağırsaklarımı kaburgalarımın altında hissediyorum.
yavrucuğum altta durunca bağırsaklarım üste mi çıktı nedir?

Alekta bende izmire gittiğimde grip olmuştum..öksürük geceleri kabus gibiydi..doktor sprey burna ve ağıza verdi..ayrıca burnum için okyanus suyu iyi geldi istersen bir araştır.. Çok geçmiş olsun limonlu sıcak su iç.. 

Kızlar bana yemek yapma yolları gözüktü Kocamı kandıramadım bugün, marş marş mutfağa ben
Kız kacta yiyonuz akşam yemeğini biz 5te yedik

Geçmiş olsıun canım
Nasılsın?iyi misib?
Sagol canım burnum akıyo dayak yemiş gibiyim ama bogaz ağrısı öksürük yok şimdilik.olmaz da inşallah. Ay zaten ağırlaştık bi bitkinlik de geldi üstüne 500kilo gibi hissediyorum

Sağol canım boğaz agrısı oksürük yok çok şukür. Tuzlu su iyi geliyomuş yatmadan deniycem burnuma. Sut falan içtim.

Ya Hu hamişler evin içinde rahmimi tuta tuta yürüyorum genelde akşamları oluyor . .Sanki oğlanın eli kolu çıkıverecek gibi..sizede oluyor mu ?

Mrb kizlar yarin doktora gidicem iki hafta daha calisabilir raporu alcam umarim bi aksilik cikmaz biyoloji ogretneniyin tam sinav haftasi sinavlarida yaptiktan sonra ayrilayim dedim birde grip oldum ki sornayin gitsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…