2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

doktora sordum kaburga ağrısını.kaburgalar genişliyodur dedi.ağrıyı o yapıomuş.bi de mide bulantım var dedim mutlaka idrar tahlili yaptır dedi.sağlık ocağına gidip yaptırıcam bikaç gün içinde.mide bulantınız varsa siz de ihmal etmeyin valla allah korusun

Benimde var bulantım hatta iki gündür çıkarıyorum da maalesef,

Kızlar ya depend hasta bezı alacak olanlar kaç beden alacaksınız, orta boy iyi gelir mi. Bel ölçüsü 70- 105, göbeğimiz son aylarda 105 i geçer ama doğumdan sonra kaç cm olur, büyük boyu da bel olcusu 97-130 cm , sizce hangisini almali

Bende salona koycam canim ama ilk gunler daha yakin olmak amacli yatagmn kenarina da koyablrm alisana kadar gozumu uzerinden alamam herhalde :) tam goz hizasina geliyor uzaninca cok guzel.yegenimi yatirdim icine oyuncaklariyla oynadi:) birde igne veriyorlar son ay o da yetebiliyor.umarim oyle olur seninde. Nasil yani? Dr un soylediginden agir mi gelmis bebekler? Bizimkiler 4 kg gozukurse hic guvenmeyelim o zaman 4 u gecerse nanayi yeriz hepten normal dogururken pek normal seyler yasanmaz :) dedigin gibi bari fazlalarsa gostersinler de 4 un ustunde sezeryana alirlar.4 gozukurse tam sinir normal doguma alirlar o zaman.ama ben onu bile yapamicam ya.. o uzun bacaklari cikart cikart bitmez:) su an bile nefes boruma vuruyor ayaklari sanki :) ya en cok sanci cekip cekip sezeryana alinmak zorunda kalmaktan korkuyorum

Merhaba
Ben crinone jel kulaniyorum, progestan fitiller cok kasinti yapiyor, bide zor oluyor, elle temasda var, bunda cubuk seklinde rahatca uygulayabiliyorsun. Birde proluton depot igne oluyorum haftada bir, progesteron takviyesi icin.
canım doktor bunu tavsiye etti çok iğrenç ama ya çamaşır hep ıslak
vajinal kullanıyorsan akıntın çok olur merak etme.ilacın bir kısmıda dışarı çıkıyor.
evet çamaşır hep ıslak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…