2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

bnm hamilelikte anlayamayacagim tek konu bu uykusuzluk.ya neyin antrenmani bu yaaa off yaaa yeterr valla kalkip oturuyorum aglicam
gündüz uyumamak için direndim dün bütün gün sırf gece rahat uyuyayım diye al işte yine uyuyamıom bgn gündüz bi uyucam ohh Akşama :) ben gündüz yattım mı ağZım açık uyuyakalıyom gece uyku olmayınca :)

Kızlarrr artık bu haftalarda mide bulantısı, kusma , baş ağrısı normal değil. Evinde aleti olan, yakında eczanesi olan tansiyonunu ölçtürsün. Riskli şeyler bunlar ihmale gelmez.
Benim sabahlari uyaninca basim agrio dun alamadm tansiyon aletide bugun esime sen al dedim o alicak korkuo insan

Canım biz oda yapmadık beşik aldık ahşap 60*120 boyutları babytech kurduk simdilik iyi gibi ama sen oda düşünüosun sanrm arkadaşlar yardımcı olur

Merhaba bende babytech düşünüyorum ama henüz almadım. 60/ 120 ölçüsü iyi mi boyut olarak ben 70/130 arasında karasız kaldım da alıncada duruma göre 3 4 yasına kadar yatar diye düşünüyorum

Merhaba bende babytech düşünüyorum ama henüz almadım. 60/ 120 ölçüsü iyi mi boyut olarak ben 70/130 arasında karasız kaldım da alıncada duruma göre 3 4 yasına kadar yatar diye düşünüyorum
70x130 da nevresim yorgan daha rahat bulunuyor. bende 60x120 aldım. yatak bile yok diyorlardı.uyku seti vs çeşidi az.

Anladım canım hep bu bebişler neyse ki bizde kalıcı şeyler bırakmazlar inşAllah...
O zaman sezeryan mı olacaksın canım? Hayırlısı olsun ikiniz de sağlıklı olunda...
Acayip bişeymiş hiç görmemiştim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…