- 8 Mart 2015
- 2.420
- 2.620
- 78
- 34
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #47.961
Benim sabahlari uyaninca basim agrio dun alamadm tansiyon aletide bugun esime sen al dedim o alicak korkuo insan
Kızlar iyi akşamlar,
Ben hala bebek mobilyası alamadım ya. Bütün gün netten bakmaktan gına geldi artık. İnternetten alan varsa tavsiye edebilecek olan var mı aranızda?
Geçmiş olsun canım,
Günaydın herkeslere ......
Yine 6 da uyandım :)
Günaydın herkese :)
Benim sabahlari uyaninca basim agrio dun alamadm tansiyon aletide bugun esime sen al dedim o alicak korkuo insan
Vay anam herkes benden önce uyanmışevdeysen yat gitsin ne işin var bu saatte
Canım bağlar geriliyormuş dr.um dedi. Derisi agrıyo dimi icten de dıstan daGünaydın kızlaaaar, ben artık izne çıkmak istiyorum yaaKarnımın sol tarafında bir acı var 2 gündür, sanki bir şey batıyo gibiii özellikle eğilip kalkarken çok canım acıyoo, bebişin kemikleri fln mı batıyo acabaa, sizde de oluyo mu böyle?
70x130 da nevresim yorgan daha rahat bulunuyor. bende 60x120 aldım. yatak bile yok diyorlardı.uyku seti vs çeşidi az.
Gözlerim seni aradı ilk. Baktım ses yokVay anam herkes benden önce uyanmış
Günaydın şisko göbüsler.
Ya benimki çok sivri öyle böyle değil
doktora sordum kaburga ağrısını.kaburgalar genişliyodur dedi.ağrıyı o yapıomuş.bi de mide bulantım var dedim mutlaka idrar tahlili yaptır dedi.sağlık ocağına gidip yaptırıcam bikaç gün içinde.mide bulantınız varsa siz de ihmal etmeyin valla allah korusun
bizde şu ana kadar bi sıkıntı olmadı olsa biraz daha korkardık tabi.benimki yapmıyor işte. gerçi bi ara kandırmıştım ama ne zaman olsa ya sancı oldu ya da bebeğin hareketleri azaldı. denk mi geldi bilemiyorum sonra bıraktı işte
Canım bağlar geriliyormuş dr.um dedi. Derisi agrıyo dimi icten de dıstan da
kızlar günaydın dün doktora gittim 32.haftalık raporumu aldım ama doktor bana 35.hafta da gel dedi, ama suyum az dedim, suyun az ama artık azalmıyor o sınırda kalmış dedi ama sonuçta 3 hafta çok değilmi ya daha da azalırsa bana çok saçma geldi. gönlüme göre doktor yok ya. birde erken doğum olursa beni bursaya ya da kocaeline yönlendiriyorlar yalova da küvöz sorunu varmış, her şeyi olan yalova güya çok güzel evleri 1000tl'den aşağı değil ama küvüzü yok, pahalılığa gelince on numara
Canim sen hangi sehirdesin istanbuldaysan tavsiye de bulunabilirimKızlar iyi akşamlar,
Ben hala bebek mobilyası alamadım ya. Bütün gün netten bakmaktan gına geldi artık. İnternetten alan varsa tavsiye edebilecek olan var mı aranızda?
kızlar günaydın dün doktora gittim 32.haftalık raporumu aldım ama doktor bana 35.hafta da gel dedi, ama suyum az dedim, suyun az ama artık azalmıyor o sınırda kalmış dedi ama sonuçta 3 hafta çok değilmi ya daha da azalırsa bana çok saçma geldi. gönlüme göre doktor yok ya. birde erken doğum olursa beni bursaya ya da kocaeline yönlendiriyorlar yalova da küvöz sorunu varmış, her şeyi olan yalova güya çok güzel evleri 1000tl'den aşağı değil ama küvüzü yok, pahalılığa gelince on numara
Kesinlikle bende alamam :) odada yanimda durur yatakodasnda olucak zaten ozaman duruma gore ya oraya koyarm yada anakucagiyla götürürüm :) ayy ben daha ulasamadim o zevke.. e bebegi aradim kargoya cikmistir vs die geveledi esim arayinca daha cikmamis dedi sinir oldum. Ne ignesi kiz anlamadim. Valla ben 3600den sonrasini cikaramam. Ayyy en cok korktugm o. Arkdasim vardi ya cati muayenesi olan 3 gun cekti agri doguramadi dun sezeryana aldilar komple bayilmis 4 saat ayilamamis ya bunyesi hassas ya dr da var bisi. Bide 39 da almislar. Sanci yoksa bekle 1 hafta daha. Drlarda kobay gbi oynuo malesef bizlerleBende salona koycam canim ama ilk gunler daha yakin olmak amacli yatagmn kenarina da koyablrm alisana kadar gozumu uzerinden alamam herhalde :) tam goz hizasina geliyor uzaninca cok guzel.yegenimi yatirdim icine oyuncaklariyla oynadi:) birde igne veriyorlar son ay o da yetebiliyor.umarim oyle olur seninde. Nasil yani? Dr un soylediginden agir mi gelmis bebekler? Bizimkiler 4 kg gozukurse hic guvenmeyelim o zaman 4 u gecerse nanayi yeriz hepten normal dogururken pek normal seyler yasanmaz :) dedigin gibi bari fazlalarsa gostersinler de 4 un ustunde sezeryana alirlar.4 gozukurse tam sinir normal doguma alirlar o zaman.ama ben onu bile yapamicam ya.. o uzun bacaklari cikart cikart bitmez:) su an bile nefes boruma vuruyor ayaklari sanki :) ya en cok sanci cekip cekip sezeryana alinmak zorunda kalmaktan korkuyorum
kızlar annem gelince bebeğimin cicişlerini yıkadık...ben battaniyeleri makinaye attım..battaniye kundak örgü olan polar olan hepsini 20 derecede bebek sabunuyla yıkattım 800 devirde..onlar güzelce yıkandı bişey olmadı.
annem tutmasa bütün zıbın hahstane cıkısı falan onları da aynı bu sekilde yıkıycaktım..nasıl olsa dusuk seviye diye..ay annem iyi ki yıkatmamış..arada solan maviler olmus cunku( elinde yıkadı anneciğim..Allah ondan razı olsun yoksa hepsi curcuna olucaktı..aklınızda olsun..
Kesinlikle canimmmmAl bebeğim mutlaka, zaten her evde olması gereken bir şey. Bir ilaç kadar yakınken her şey nee gerek var riske <3
Bende varım,,,wuu var mı arttıran
Kesinlikle bende alamam :) odada yanimda durur yatakodasnda olucak zaten ozaman duruma gore ya oraya koyarm yada anakucagiyla götürürüm :) ayy ben daha ulasamadim o zevke.. e bebegi aradim kargoya cikmistir vs die geveledi esim arayinca daha cikmamis dedi sinir oldum. Ne ignesi kiz anlamadim. Valla ben 3600den sonrasini cikaramam. Ayyy en cok korktugm o. Arkdasim vardi ya cati muayenesi olan 3 gun cekti agri doguramadi dun sezeryana aldilar komple bayilmis 4 saat ayilamamis ya bunyesi hassas ya dr da var bisi. Bide 39 da almislar. Sanci yoksa bekle 1 hafta daha. Drlarda kobay gbi oynuo malesef bizlerle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?