2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

bebisim gobegimin asagisinda ve gobek hizamda zanki boyle sag yanimda sertlik cok.. dondu mu diyorum ama emin de olamiyorum.. cozemedim 2 gundur pozisyonunu yaramazin.. ama agri yapmio kasiklarda,bakalm napio

Güzel hamisler nasilsiniz haftasını kayınvalide ve gittik uzak kaldım nasıl keşifler bu aralar hepimizi ağrılar sardı sanrm ama az kaldı dayanım çanların bebislerimizi kucağınıza alınca hepsini unutcaz
Beni özlediniz mii
Napıyonuz bakim. Ben grip oldum
Canım geçmiş olsun dikkat et kendine bol bol dinlen

ay ben de normal isteyenlerdenim ama ağrılari cekip son anda sezeryan olmaktan çok korkuyorum ya

Bende ondan tirsiyom cnm.sezeryanlik durumumuz varsa umarim en basta bilirler diye dua ediyorum. Tabiki gonlum normalde ama nasip.dr un kaabiliyeti artik

eşlerinizle özel durumlar ne alemde kızlar benim pek o taraflarda gözüm yok ama illa ki bişiler oluyo mecburen benimki eskileri özlüyo bu koca göbekle olmuyo malum eskisi gibi hiç bişey ben de al tutturdun çocuk diye sen istedin diyorum bi de lohusalıktaki kırk gn olayını bilmiyomuş yandık diyo he he

Benimki yapmiyor ya bebege bisey olcak diye psikolojim bozuldu.

Benimki de sürekli stres altında ya bisey olursa dio eski günlermizden eser kalmadı her şeyimiz gibi bu durumda çok farklı bi hal aldı ya

Kızlar iyi akşamlar,
Ben hala bebek mobilyası alamadım ya. Bütün gün netten bakmaktan gına geldi artık. İnternetten alan varsa tavsiye edebilecek olan var mı aranızda?

ooo sayımız artıo giderek :) seninki de zormuş tek kadrolu olmak yani.niye öyle yaa kimse atanmıyo mu sizin okula?nerde çalışıyosun canım?
Ben Ankara çubukta bi meslek lisesindeyim. İlk atamada hiç açmıyorlar buraları. Özür grubunda da herkes zaten ankara merkeze gidiyor kimse gelmiyor malesef. Çok zor gerçekten cnm her şey bana kalıyor. Sizler nerelerdesiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…