2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

yok canım ahşap aldım ben. e bebekten aldım.bende yatak odasını daraltmamak için o ölçüde aldım ama 10 cm için gerek yok bence 70x130 al nacizane tavsiyem.. ben yorganını ve nevresim takımını büyük aldım.60x120 ebatlarda beğendiğim olmadı.sonra dedim ki yorganı bu sene zaten kullanamıcak.uzun ömürlü olsun büyüdükçe rahat kullansın.kenarlardan kıvırarak kullanıcam. 100x150 ölçüsü

Canim benim dr da 36 da cagirdi. Canm yalovadaki ozel hastaneler malesef bes para etmez ama devlette o sana adini dedigim dr cok iimis bi ona sira alip gitsen ya

aa benimkilere bişi olmadı 30 derecede renklerine göre yıkadım.

Yarin cikickms bakalm
Insan hemen gelsin istio yaa :) keske nette olmasada yerinde olsa yakinda is yerime hemen oradan aliverirdik ohh mis mis dagitin annesiii. Bende yapicaktim kolonya ama dogum gnnde yaparim dedim vazgectim. Ayyy igne kan artiricimi. dr bana 3 unde gelirsin ozaman kan artirici ilac vericez hepatit vs tum degerlerine bakilacak eger yukselmzse kan vericez dedi. Bu ay kacis yok sona yaklastik kesinlikle. Rabbim onu 40 hafta olarak belirlemis zaten. Arkdasm devlette 41 de dogurmust yurtdisinda bile bekliolarmis ya 42 ye kdr. Ama bizimkiler bklemez. Sabirsiz. Bana 38 39 alalim sancin yok derse aldirmicam 40 i gorucem. Yazik yaa. Ayy benim esimde ellesmio bana hersey oglumuz icin dio. Zaten 5 yil erteledik hayat nucadelesinden ben onun icin herseye katlanirim dio askkkk ya askkkk dunde servis gecikince sacimi duzlestirdim cok sevio at kuyrugu yaptigimda. Bu sabah beni opuo sen dunyanin en guzel anne adayisin biliomusun dio. Oglum doguncada en guzel anneso olucaksin dio. Dedim eminim suan herkes karisina ayni seyi diodur herkes kendine guzel gelir :)

Aynen canım, tuhaf bi ağrı ama hep aynı tarafta..
Catlak var mı sende? O bolge catlayabilir benim gecen oyle oldu sabahina baktım catlak
Canim sen arada başka dr.a görün istersen. 3 hafta çok. Burda da evler 1000tl urfa yani düşün koskoca şehir ama hastaneleri iki tane iyi var gerisi boş.
günaydın canikom. benim ki de sivri. herkes erkek sanıyor
yaa çok tuhafima gidiyor bi metre önde eltime de erkek olur dedik kız çıktı onun da sivriydi.

ayy çok hoş eşinin söyledikleri çok takdir ettim

Hepsi aynı
Benimki de benim karım dünyadaki herkesten güzel diyor. Yaa dedim bu halde mi. Her halinle diyor.
Sabah da elimi tuttu ne hissediyosun dedim. Daha tam uyanamamiş tek gözü açik aşk diyor hadi len dedim

Karnımda yok henüz de totomda var ayy orda da olmaz İnşallah yaa

aynen canım haklısın, arada gözükmem iyi Allahtan diğer doktora da gidiyorum,bu adama kalsa her şey rahat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…