- 3 Nisan 2014
- 6.862
- 4.434
- 178
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #48.001
Canim benim dr da 36 da cagirdi. Canm yalovadaki ozel hastaneler malesef bes para etmez ama devlette o sana adini dedigim dr cok iimis bi ona sira alip gitsen ya
Allah allah olur mu öyle şey ya, o kadar da yazın geleni gideni var Yalova'nın. Kuzum doktorun 3 haftayı abartmış artık son düzlükteyiz. 2 hafta arayla gitmemiz gerekiyor. Hatta birçok hastane 10 günde 1 çağırıyor ki kontrol olarak gösterip ücretlendirmiyor. Senin doktor biraz paragöz olmasın. Üstelik suyun da az, en ufak bir sızıntı seni ve bebeğini nasıl etkileyecek bilmiyor mu bunu. Eğer ki acil bir durum olursa, doğum gibi kesinlikle araştırma hastanesi veya devlet hastanesi var ise önceliğin o olsun. Bebek için kuvöz gerçekten çok önemli.
beni iki hafta sonra gel diye cagırdı cnm... üç hafta ben dayanamam zaten ..her hafta gidesim var bebeğimi görmek için
Inşallah canim benim az kirmızı leke gibi var bikac tane. Catlak degil resmen yırtıkKarnımda yok henüz de totomda varayy orda da olmaz İnşallah yaa
Bana da 4 hafta dediaslında bizim zamanlarımızda normali 10 günde bir olması canım, ama 2 hafta dese gene de o kadar sinir olmazdım 3 hafta, yani suyum normal olsa bile 3 hafta çok
Nst ye de 36 dan sonra girecekmisim niye her dr farkli bunun bi standarti yok muBenim dr da bu haftadan sonra 2 haftada bir çağırdı .....direk nst ye gir sonuçla giriş yaptırmadan g3l dedi.....
Canim ihmal etme cok olursa, doktoruna haber ver, onemli gercekten. Benim cok olmaya baslamisti, doktorum adalat diye bi ilac basladi rahatladim. Tamamen gecmedi ama sayisi cok azaldi. O kadarcikda normalmis zaten.Merabalar dun dr gittim cok şükür ki hersey normal. Karniniz top gibi oluyor mu bebek dayiyor biyerlerini kisa bi sure icinde geciyor bu normal mi ? Dr sordum kasilmalar erken dogum belirtisi olabilir 10 dan fazla olursa görüşelim dedi cok korktum.. Bir de sulu akinti geliyo benden bu aralar akintim da cogaldi
Cumartesi benimle aynı gün nst ye giren benim dr um un hastası 36.haftasindaydi ilk kez giriyormus o da......o gün dr um yoğundu sanırım boş duran kadar nst de zaman geçirelim diye gönderdi. ....Nst ye de 36 dan sonra girecekmisim niye her dr farkli bunun bi standarti yok mu
oluyor canım akşamları özellikle bence bu butun gun yedıgımız ıctıklerımızle de ılışkili.Ben sordum dr gazdan dolayıdır dedi.Birde ben göbek deliğimi yokluyorum arasıra,gobek deliğime işaret parmagımla çok hafif bastırıyorum,azcık içeri girdiği zamanlarda çok rahat hissediyorum midemi,bağırsaklarımı, ve de bu genelde sabahları oluyor.Akşamları ise gobek deliğim taş gibi oluyor,bence tamamıyle mıdenın dolu boş olmasıyla ilgili.Çok takılma hepimiz benzer seylerı yasıyoruz.Erken doğumla bı ılgısı olmaz.Merabalar dun dr gittim cok şükür ki hersey normal. Karniniz top gibi oluyor mu bebek dayiyor biyerlerini kisa bi sure icinde geciyor bu normal mi ? Dr sordum kasilmalar erken dogum belirtisi olabilir 10 dan fazla olursa görüşelim dedi cok korktum.. Bir de sulu akinti geliyo benden bu aralar akintim da cogaldi
Benim dr da bu haftadan sonra 2 haftada bir çağırdı .....direk nst ye gir sonuçla giriş yaptırmadan g3l dedi.....
Genelde 32.haftadan sonra 2 haftada bir görüşelim demiş dr lar.Sanada bı sonrakı muayeneden sonra der.Bana da 4 hafta dedi
Bende öyle biliyorum.Nst ye de 36 dan sonra girecekmisim niye her dr farkli bunun bi standarti yok mu
içme işte ne güzel, kasılmam var diye verdi bana ne üzülüyorsunben hiç içmedim magnezyum
canım biz sonrasında oda yapicaz diye bu boyu aldık tayin durumumuz var olana kadar bununla idare edicez özellik olarak çok beğendik sallanıp tekerlekleri ile kolay taşınıp park yatak gibi iki kademe oluyor bir de katlanıp kaldırılabilir o yüzden bunu tercih ettik eğer yerin varsa uzun sure kullanacak şan 70*130 daha iyi olur ama 60*120 de 3 yaşına kadar yeter dedi kullanan arkadaşlarMerhaba bende babytech düşünüyorum ama henüz almadım. 60/ 120 ölçüsü iyi mi boyut olarak ben 70/130 arasında karasız kaldım da alıncada duruma göre 3 4 yasına kadar yatar diye düşünüyorum
ay canım gozunaydin inşallah biz de görürüz o günleri 30+6 yım gün sayıyorum ama 37 te kadar çalışmayı düşünüyorumHerkese günaydın hatunlar. Şuan da evden bildiriyorum evde olmak çooooook güzeldün işte son günümdü acayip heyecan yaptım mesai bitse de kurtulsam diye. 3 gündür giremiyorum umarım çok şey kaçırmadım
Cok olmuyor benim ama olursa gideyim canim sagolasinCanim ihmal etme cok olursa, doktoruna haber ver, onemli gercekten. Benim cok olmaya baslamisti, doktorum adalat diye bi ilac basladi rahatladim. Tamamen gecmedi ama sayisi cok azaldi. O kadarcikda normalmis zaten.
10 degil 20den fazla oluyo benim ya. Poposu saniyodum ben onu.Merabalar dun dr gittim cok şükür ki hersey normal. Karniniz top gibi oluyor mu bebek dayiyor biyerlerini kisa bi sure icinde geciyor bu normal mi ? Dr sordum kasilmalar erken dogum belirtisi olabilir 10 dan fazla olursa görüşelim dedi cok korktum.. Bir de sulu akinti geliyo benden bu aralar akintim da cogaldi
aa ultrasona almicak mi artıkBenim dr da bu haftadan sonra 2 haftada bir çağırdı .....direk nst ye gir sonuçla giriş yaptırmadan g3l dedi.....
Saol canim benim saolsun beni cok motive eder. Hep dua ediyorum ona Rabbim basimizdan eksik etmesinayy çok hoş eşinin söyledikleri çok takdir ettim
Aynidir tabi canim.herkesin esi kendine yakisikli herkesinki kendine guzel. Bende ole dedim zaten esimeHepsi aynı
Benimki de benim karım dünyadaki herkesten güzel diyor. Yaa dedim bu halde mi. Her halinle diyor.
Sabah da elimi tuttu ne hissediyosun dedim. Daha tam uyanamamiş tek gözü açik aşk diyor hadi len dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?