2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Aslında kilolu degiliz ikimizde zayifiz gerci kızım daha zayif ama ben yinede bize tospikler diyorum çok hoşuma gidiyor:)buda heran çıkmak isteyen herkesin aha doğuracak diye baktığı doktora dahi kendi ters duran ayakları tam popomun üstünde olan yaramaz kizcem ve ben kısaca tospikler:)) IMG_20151117_173637.webp

Canım bende oark yataklari sevememistm bu iyi oldu birde biz kapilarimizin olculerini de dikkate aldik odadan odaya gecirirken sikinti olmasin diye :KK66: ben İzmir deyim kemer altından aldık canm biz herseyi icinde yatak uyku seti vs pazarlıkla 650 TL ama nette bile bu fiyat yok genelde sen hangi sehrdesn canm
Fotoğraf atarmisin besiniginiz canım.

Aslında kilolu degiliz ikimizde zayifiz gerci kızım daha zayif ama ben yinede bize tospikler diyorum çok hoşuma gidiyor:)buda heran çıkmak isteyen herkesin aha doğuracak diye baktığı doktora dahi kendi ters duran ayakları tam popomun üstünde olan yaramaz kizcem ve ben kısaca tospikler:))Eki Görüntüle 1691912
Bence göbusün erkek gibi sivri. Tosbikler sizi.:anneadayı:

Bence göbusün erkek gibi sivri. Tosbikler sizi.:anneadayı:
Sağol canım benim doktor ilk erkek demişti ama simdi bütün doktorlar kız diyo ayrıntılı da kız çıktı kesin kız alttanda baktılar açılmaması bakarken kesin kız:))yoksa şoka giderdik herşeyi pembe çünkü sağol teyzosu sen naslsn progestana devam mi

Sağol canım benim doktor ilk erkek demişti ama simdi bütün doktorlar kız diyo ayrıntılı da kız çıktı kesin kız alttanda baktılar açılmaması bakarken kesin kız:))yoksa şoka giderdik herşeyi pembe çünkü sağol teyzosu sen naslsn progestana devam mi
Maşallah prensese. Alttan bakılınca nasıl anladilar kız olduğunu. Ultrasonlaysa anladım da. :KK45: progestan devam.ben pek dinlenemiyorum.henüz yapacak bir ton hazırlık var. Karma karisigim :KK47:

Maşallah prensese. Alttan bakılınca nasıl anladilar kız olduğunu. Ultrasonlaysa anladım da. :KK45: progestan devam.ben pek dinlenemiyorum.henüz yapacak bir ton hazırlık var. Karma karisigim :KK47:
Alttan bakınca kesin oluyomus bi aletle baktılar canım aslında orda rahim acikligmdan başka biseye bakcaklardi canm doktor dediki ben yüzde yüz kız demstm ya yüzde bin kız dedi:))senin diğer oglanlarn yok muydu canım yanlış mi hatrliyrm onlardan kalan biseler yok mu yatacak yerleri olsn hastane cantan hazır olsn yeter kuzm gerisi hallolur :)

Aslında kilolu degiliz ikimizde zayifiz gerci kızım daha zayif ama ben yinede bize tospikler diyorum çok hoşuma gidiyor:)buda heran çıkmak isteyen herkesin aha doğuracak diye baktığı doktora dahi kendi ters duran ayakları tam popomun üstünde olan yaramaz kizcem ve ben kısaca tospikler:))Eki Görüntüle 1691912

haha oyy benim karnim da ayni bu kadar :anneadayı:

Alttan bakınca kesin oluyomus bi aletle baktılar canım aslında orda rahim acikligmdan başka biseye bakcaklardi canm doktor dediki ben yüzde yüz kız demstm ya yüzde bin kız dedi:))senin diğer oglanlarn yok muydu canım yanlış mi hatrliyrm onlardan kalan biseler yok mu yatacak yerleri olsn hastane cantan hazır olsn yeter kuzm gerisi hallolur :)
Allah sağlıkla kucağımiza almayi nasip etsin insallah.sagliklari yerinde olsun kız Erkek kabulumuz.benim en küçük oğlan 10 yaşında 1 çorap bile saklamamisim. Sıfırdan olucak hersey. Ama 1 takim hastane çıkışı, 1 zibin takımı ,2 battaniye ,2cit Citli badiden başka biseyimiz yok:KK16:

Back
X