2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

amorfati_ amorfati_ canim bise sorcam belki bilgin vardir.. bu zwitsal urunleri hakkinda biseler biliyo musn? ilk olarak denemelik bundan mi alsam diyorum ara ara..fiyat olarak da cok uygun ve hemen yanibasimda kruidvattan alip gelebilcek uzaklikta.yoksa baska sey siparis edicem:110:

amorfati_ amorfati_ canim bise sorcam belki bilgin vardir.. bu zwitsal urunleri hakkinda biseler biliyo musn? ilk olarak denemelik bundan mi alsam diyorum ara ara..fiyat olarak da cok uygun ve hemen yanibasimda kruidvattan alip gelebilcek uzaklikta.yoksa baska sey siparis edicem:110:
Canim Hollanda da en bilindik bebek bakim urunu markasi Zwitsal.
Baya populer yillardir, kokusu falan cok hos hatta bende vucut losyonu vardi eskiden, cok kullanirdim.
Suan sensitive serisi var diye biliyorum ben hatta, krem renkli kutulari. Bence alip denemeye deger sonucta buyuk bir marka, bana guvenilir geliyor

Canim Hollanda da en bilindik bebek bakim urunu markasi Zwitsal.
Baya populer yillardir, kokusu falan cok hos hatta bende vucut losyonu vardi eskiden, cok kullanirdim.
Suan sensitive serisi var diye biliyorum ben hatta, krem renkli kutulari. Bence alip denemeye deger sonucta buyuk bir marka, bana guvenilir geliyor

tsk ettimm canim :KK36:o zaman ondan alip deneyeyim.. baktim bebisin cildi farkli tepki verio daha baska alir denerim:KK51:

canım biz sonrasında oda yapicaz diye bu boyu aldık tayin durumumuz var olana kadar bununla idare edicez özellik olarak çok beğendik sallanıp tekerlekleri ile kolay taşınıp park yatak gibi iki kademe oluyor bir de katlanıp kaldırılabilir o yüzden bunu tercih ettik eğer yerin varsa uzun sure kullanacak şan 70*130 daha iyi olur ama 60*120 de 3 yaşına kadar yeter dedi kullanan arkadaşlar :KK66:

ay canım gozunaydin inşallah biz de görürüz o günleri 30+6 yım gün sayıyorum ama 37 te kadar çalışmayı düşünüyorum :KK43::KK43:
Sağol canım darısı başına

ben yiyorum ara öğünde öğlen hem süt içmiş oluyorum hem lifli bebeğe yararlı,tuvalete çıkmama da yardım ediyo

ben de cicibebeye sardım bu aralar.onun içinde de bir sürü vitamin mineral var.basıyorum sütü mama gibi yapıyorum.manayla süt de içmiş oluyorum.gerçi zaten normalde de içiyorum sütü ama ne kadar içebilirsek o kadar iyidir

ay bu süreçler bitse bi
an önce herşey normale dönse biz ilk olduu için geleceği kestiremiyoruz tabiki
Evet sanki esin senden uzaklasacakmis gibi geliyor bi de hep cevrende bu dönemdeki aldatma hikayeleri anlatılıyor tedirgin oluyorsun belki eşin için de ilkinde daha uzun bi süre gibi geliyor ama bunların hepsi geçici ve aynı eşki halinize donebiliyorsunuz sadece biraz zaman ve karşılıklı anlayış

Evet sanki esin senden uzaklasacakmis gibi geliyor bi de hep cevrende bu dönemdeki aldatma hikayeleri anlatılıyor tedirgin oluyorsun belki eşin için de ilkinde daha uzun bi süre gibi geliyor ama bunların hepsi geçici ve aynı eşki halinize donebiliyorsunuz sadece biraz zaman ve karşılıklı anlayış
aynen hislerime tercüman olmuşsun canım :) eski halimize dönmek değil de şu bebişi bi kucaklasaydık hayırlısıyla ya zaman geçmiyoo

cok dogru demissin cnm. ama bzm olay cok ters :) benim ruyalarima girecegine esimin ruyalarina giriyor,ben hep aldatiyormusm kabuslarinda onu:KK48: diyorum bunu benim gormem lazim sana noluyor:KK70:

Back
X