- 6 Mayıs 2013
- 940
- 1.283
- 83
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #48.241
kızlar benim bu çocuk yine aşağı indi amudamı kalksam ne yapsam 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nesfit cnm çok güzel bugun 2 defa yedim daha yememek için tutuyorum kendimi![]()
Bende bugun markette tesadüfen gördüm birden dedim aaaa ben sut içemiyorum acaba bu bahane olurmu içmeme gerçektende işe yaradı 2 bardaga yakın sut içtimhiç aklıma gelmemişti bende alayım canım :)) fazla yiyince kilo yapar diye duymuştum :)
Bende bugun markette tesadüfen gördüm birden dedim aaaa ben sut içemiyorum acaba bu bahane olurmu içmeme gerçektende işe yaradı 2 bardaga yakın sut içtimdedim duyurayım herkese sut içemeyen nesfitle denesin....ara öğünlerdr yenebilir bir kase
Aramızda 3 4 hafta var ama olsun :))haha oyy benim karnim da ayni bu kadar![]()
Alırsın kuzum ya benimde esim annrmler fln alıyor benim yatmam grrekiyo çünkü cikamiyomAllah sağlıkla kucağımiza almayi nasip etsin insallah.sagliklari yerinde olsun kız Erkek kabulumuz.benim en küçük oğlan 10 yaşında 1 çorap bile saklamamisim. Sıfırdan olucak hersey. Ama 1 takim hastane çıkışı, 1 zibin takımı ,2 battaniye ,2cit Citli badiden başka biseyimiz yok![]()
hacı şakir granül sabunKızlar bebişlerin kıyafetlerini yıkamak için hangi deteryjanları aldınız ?
Aramızda 3 4 hafta var ama olsun :))
Alıştırma şimdiden derimbenim oglan dizici olacak,skntidan onumuze gelen diziye bakiyoruz beraber![]()
benım kilolalar da göbek ve altı
üstte sorun yok gibi.
Kaç 22 kilomu aldınnnSurrender bizim seninle herşey aynı.... 17 hafta bulantı çekmiştim, tekrar başladı... 22kg aldım ben ve bunların 12 kg ı ilk 4 ay bulantı sırasında oldu... Bakalım aynı zamanmı doğurucaz sıpaları...
Kaç 22 kilomu aldınnn
Güzel günlerde sağlıkla yatsın inşallah bebisiniz. Çok şeker
Ay ne kadar mikemmellllkızlar benim doktor karısını doğurtmuş![]()
Boşver yahuuu bende 20 kilo aldım şuanMaalesef evet.... Veririm diyorum inşaAllah yoksa işim yaş.... İlk aylarda ağır mide bulantısı geçirdim ve hep midemi bastırsın diye makarna beyaz ekmek yedim, kafamıda kaldıramadım ve çok kilo aldım ilk 4 ay... Sonra normale döndüm ama nafileeeee
evet ya darısı başımıza..Ay ne kadar mikemmellll