2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

hiç aklıma gelmemişti bende alayım canım :)) fazla yiyince kilo yapar diye duymuştum :)
Bende bugun markette tesadüfen gördüm birden dedim aaaa ben sut içemiyorum acaba bu bahane olurmu içmeme gerçektende işe yaradı 2 bardaga yakın sut içtim :-) dedim duyurayım herkese sut içemeyen nesfitle denesin....ara öğünlerdr yenebilir bir kase

Bende bugun markette tesadüfen gördüm birden dedim aaaa ben sut içemiyorum acaba bu bahane olurmu içmeme gerçektende işe yaradı 2 bardaga yakın sut içtim :-) dedim duyurayım herkese sut içemeyen nesfitle denesin....ara öğünlerdr yenebilir bir kase

bende normalde süt içemiyorum, beni kabız yapıyor direk içince, ama bişeylerle karıştırınca tam tersi iyi etki yapıyor :)) gördüğüm iyi oldu canım yarın alayım dediğin gibi tadı da güzel sütte içiriyor :))

Allah sağlıkla kucağımiza almayi nasip etsin insallah.sagliklari yerinde olsun kız Erkek kabulumuz.benim en küçük oğlan 10 yaşında 1 çorap bile saklamamisim. Sıfırdan olucak hersey. Ama 1 takim hastane çıkışı, 1 zibin takımı ,2 battaniye ,2cit Citli badiden başka biseyimiz yok:KK16:
Alırsın kuzum ya benimde esim annrmler fln alıyor benim yatmam grrekiyo çünkü cikamiyom

kızlar benim doktor karısını doğurtmuş :KK70::KK70::KK73:

Eklentiler

• MİNİK-KAHRAMAN-6.webp
    MİNİK-KAHRAMAN-6.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 127
  • MİNİK-KAHRAMAN-5.webp
    MİNİK-KAHRAMAN-5.webp
    19 KB · Görüntüleme: 133
  • MİNİK-KAHRAMAN-4.webp
    MİNİK-KAHRAMAN-4.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 122
  • MİNİK-KAHRAMAN-3.webp
    MİNİK-KAHRAMAN-3.webp
    20,2 KB · Görüntüleme: 121
Maalesef evet.... Veririm diyorum inşaAllah yoksa işim yaş.... İlk aylarda ağır mide bulantısı geçirdim ve hep midemi bastırsın diye makarna beyaz ekmek yedim, kafamıda kaldıramadım ve çok kilo aldım ilk 4 ay... Sonra normale döndüm ama nafileeeee
Boşver yahuuu bende 20 kilo aldım şuan :-) rekorumu sana kaptırdımmm hiç hoşuma gitmedi bu durum :-(

Back
X