- 11 Temmuz 2015
- 519
- 382
- 18
- 42
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #48.381
Ben de ikisi arasındayım stokke ve quinny. Hangisine daha yakınsın?Zaten işten iyice koptum kafa olarak:) Sadece bebeğimi ve alacağım şeyleri düşünüyorum... Beşik mi büyüyen yatak mı? Stokke mi Quinny Mood mu? Hangi hastane? Kafamda 1000 soru:) 16 gün çabuk geçsiinn..
Bakalim bunlar nasil olucak canim senin ikiside kizmiydibenim bebeğim 3.5 kilo doğmuştu, suyu plesentası desen nereden baksan 3 kilo kaybetmem imkansız.
artık ben de espri yapıyordum, doğum için hastanedeyken bile 4-5 kilo almayı başarmış bir insanım diye :)
Yani zaten işe adepte olamıyoruz ki gün dolduruyoruz sadece (en azından ben öyleyim)Zaten işten iyice koptum kafa olarak:) Sadece bebeğimi ve alacağım şeyleri düşünüyorum... Beşik mi büyüyen yatak mı? Stokke mi Quinny Mood mu? Hangi hastane? Kafamda 1000 soru:) 16 gün çabuk geçsiinn..
canım ablam 3 çocuğunu da bu enfeksiyon nedeniyle sularının erken gelmesi nedeniyle yaptı. 38+9, 38+3, 31+4 de.Kizlar bu arada dun kontrolum vardi calisabilir raporumu aldim tekrar sordum erken olursa kullanmadigumiz izinleri ekliyebiliyomuyuz diye hepsini ekliyoruz dediler bebis 2200gr olmus bana cok geldi 10 gun ondeydi dr.her seferinde sende seker varmiydi diye soruyo acikcasi gidip tekrar yaptirsammi diyorum vajinal enfeksiyon olmusun gynomax ve travazol ilac verdi bunlari kullan yoksa gebelik kesesi erken acilir suyun gelir dedi ilaclara baktim c kategorisinde kullanmayi dusunmuyorum simdilik sac kurutma utu karbonatli ve sirkeli suyla idare ediyorum oglumdada oyleydi oglumdaki drum yapcak bisey yok ilac vermek istemiyrm demisti oyle bekluceksin dedi nitekim 36da dogum yaptim cok sukur hic bi sikinti yasamamistim siz ne dusunuyosunuz bana bi fikir verin yanlismi yapiyrm sizce kullanmamakla
evet canım.Bakalim bunlar nasil olucak canim senin ikiside kizmiydi
Stokkeyi gözümle gördüm ama Quinny Mood'u sadece internetten biliyorum. Sanırım Stokke'ye daha yakınım:) Sen?Ben de ikisi arasındayım stokke ve quinny. Hangisine daha yakınsın?
neee sadece 3 kilo muben doğumdan sonra eve geldiğimde sadece 3 kilo vermiştim :) 18 kilom bana kaldı...
ama 4 kilosu ödemmiş, 15 günde geçti....
anammm daha almadın mı yatağını beşiğini falan sen :) kız çocuk doğcak artık al :)Zaten işten iyice koptum kafa olarak:) Sadece bebeğimi ve alacağım şeyleri düşünüyorum... Beşik mi büyüyen yatak mı? Stokke mi Quinny Mood mu? Hangi hastane? Kafamda 1000 soru:) 16 gün çabuk geçsiinn..
yok canım, sezeryandı.neee sadece 3 kilo munormal doğummuydu cnm?
Instagramda aldigin yerin adi neydi canimben soothie emziği instagramdan almıştım canım ama gg'da da varmış.
ayy kıyamam ya peki o spinal anesteziden sonra herkeste baş ağrısı oluomuymuş yaa olmaması için almamız gerekn bir önlem falan var mı acaba.?yok canım, sezeryandı.
spinal anesteziden dolayı oluşan baş ağrısını gidermek için 5 ünite serum bağladılar.
hepsi ödeme dönüştü.
doğum sonrası ayak bileklerim boğum boğum olmuştu.
babyworld.tr canımInstagramda aldigin yerin adi neydi canim
Tadi nasil canim.ben siyah cay ve ihlamur harici hicbir cay icemeyen bir tipimdeCanimben kullandım humana yi doğum öncesi başlamaya gerek yok hastaneye goturmustum ya sutum gelmezse diye ilk gece tadını da sevdiğim için bol bol içtim sutumun gelip gelmediğinide anlayamamistim ertesi gün sutum bi geldi bi geldi ateş yaptı bende taştı göğüslerim bebek emmeye çalışıyor süt çok olduğu için tikaniyor sonra kararında abartmadan içeyim dedim faydası var yani ama ilk günlerde zaten süt geliyorsa ceviz kadar mideyi doyurmaya yetiyor emdikce de artacak
Evet maalesef çok şeye geç kaldım gibi hissediyorumanammm daha almadın mı yatağını beşiğini falan sen :) kız çocuk doğcak artık al :)
hastaneyede karar ver ..
stokke çok güzel ama gereksiz pahalı.. quinny mood rahatsız gibi duruo.. britax römer affinity alcam ben bide ona bak derim
Sade neskafe icin diyolar canim baska ne var bilmiyorummayy kıyamam ya peki o spinal anesteziden sonra herkeste baş ağrısı oluomuymuş yaa olmaması için almamız gerekn bir önlem falan var mı acaba.?
Ooo iimis ozaman bende alim ondan eger sutum gelmezse icerim. :)Canimben kullandım humana yi doğum öncesi başlamaya gerek yok hastaneye goturmustum ya sutum gelmezse diye ilk gece tadını da sevdiğim için bol bol içtim sutumun gelip gelmediğinide anlayamamistim ertesi gün sutum bi geldi bi geldi ateş yaptı bende taştı göğüslerim bebek emmeye çalışıyor süt çok olduğu için tikaniyor sonra kararında abartmadan içeyim dedim faydası var yani ama ilk günlerde zaten süt geliyorsa ceviz kadar mideyi doyurmaya yetiyor emdikce de artacak
En korktuğum şey baş ağrısı. başım ağrır da bebeğe yeterince bakamam diye korkuyorum ben de.. Başım ağrıdığı zaman gözüm bişi görmüyor çünkü..ayy kıyamam ya peki o spinal anesteziden sonra herkeste baş ağrısı oluomuymuş yaa olmaması için almamız gerekn bir önlem falan var mı acaba.?
canım başını oynatmaman gerekiyorumuş.ayy kıyamam ya peki o spinal anesteziden sonra herkeste baş ağrısı oluomuymuş yaa olmaması için almamız gerekn bir önlem falan var mı acaba.?
Yok canimm daha yapmadim.doguma giderken yazacam burdan dualariniz icin.pek giremedim bu siralarkızlarkst06 nerde ya doğum falan mı yaptı yoksa.?
bana sınırsız kahve, nescafe, redbul bile iç dediler.Sade neskafe icin diyolar canim baska ne var bilmiyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?