2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Zaten işten iyice koptum kafa olarak:) Sadece bebeğimi ve alacağım şeyleri düşünüyorum... Beşik mi büyüyen yatak mı? Stokke mi Quinny Mood mu? Hangi hastane? Kafamda 1000 soru:) 16 gün çabuk geçsiinn..
Ben de ikisi arasındayım stokke ve quinny. Hangisine daha yakınsın?

Zaten işten iyice koptum kafa olarak:) Sadece bebeğimi ve alacağım şeyleri düşünüyorum... Beşik mi büyüyen yatak mı? Stokke mi Quinny Mood mu? Hangi hastane? Kafamda 1000 soru:) 16 gün çabuk geçsiinn..
Yani zaten işe adepte olamıyoruz ki gün dolduruyoruz sadece (en azından ben öyleyim) Beşik işinden kurtuldum Allah'tan... Ama hastane sorunu bende de var... daha kıyafetlerini yıkamadım, ütülemedim... dediğin gibi çok meşgulüz çooookkkk

canım ablam 3 çocuğunu da bu enfeksiyon nedeniyle sularının erken gelmesi nedeniyle yaptı. 38+9, 38+3, 31+4 de.
enfeksiyon ihmale gelmez.
ben de ilk hamileliğimde doktorum idrar yolu enfeksiyonu var dediğinde bir hafta eritrosin kullandığımı hatırlıyorum.
yine de sen bilirsin.

anammm daha almadın mı yatağını beşiğini falan sen :) kız çocuk doğcak artık al :)
hastaneyede karar ver ..
stokke çok güzel ama gereksiz pahalı.. quinny mood rahatsız gibi duruo.. britax römer affinity alcam ben bide ona bak derim

yok canım, sezeryandı.
spinal anesteziden dolayı oluşan baş ağrısını gidermek için 5 ünite serum bağladılar.
hepsi ödeme dönüştü.
doğum sonrası ayak bileklerim boğum boğum olmuştu.
ayy kıyamam ya peki o spinal anesteziden sonra herkeste baş ağrısı oluomuymuş yaa olmaması için almamız gerekn bir önlem falan var mı acaba.?

Tadi nasil canim.ben siyah cay ve ihlamur harici hicbir cay icemeyen bir tipimde

Evet maalesef çok şeye geç kaldım gibi hissediyorum Beşiği alabilmem, hastaneye karar verebilmem için Ana Vatan'a bir ayak basmam lazım:) Ayrıca bir de burada 2. bir beşik daha almam lazım. Türkiye'deki beşikte 40 gün yatacak sonra buraya gelecek inşallah. Birkaç kıyafet aldım sadece. Çocuğum doğsa yıkanmış bir kıyafeti bilem yok:) Uzak olunca öyle.. Bir de burada doğurmayacağım için her şeyi Türkiye'ye dönüşüme bıraktım. Stokke'yi ben de gereksiz pahalı buluyorum.. Ama kullanan arkadaşlar, özellikle benim gibi çok seyahat edenler için uygun olduğunu, bebeğin çok rahat ettiğini söylediler. Sonuçta ben çocuğu bi oturtcam onun içine 40 günlükken 5 saat yolculuk yaptırıcam. Ayrıca uçağa da kabul ediliyor Stokke. dediğim gibi gelip gözümle görüp almam lazım. Senin söylediğin markaya da bakıyorum hemen..

Ooo iimis ozaman bende alim ondan eger sutum gelmezse icerim. :)

ayy kıyamam ya peki o spinal anesteziden sonra herkeste baş ağrısı oluomuymuş yaa olmaması için almamız gerekn bir önlem falan var mı acaba.?
En korktuğum şey baş ağrısı. başım ağrır da bebeğe yeterince bakamam diye korkuyorum ben de.. Başım ağrıdığı zaman gözüm bişi görmüyor çünkü.. Herkeste yapıyor mu acaba baş ağrısı.

canım başını oynatmaman gerekiyorumuş.
spinalde, epiduralden farklı olarak, omurilik sıvısından bir parca alınıp, yerine anestezik madde veriliyormuş.
başını azıcık oynatsan bile şiddetli baş ağrısı yapıyormuş.
ben başımı çok oynattım, solunum problemim yüzünden. ondan oldu.
herkeste olmuyor sanırım.
bir de ben kan sulandırıcı kullanıyordum, normalde kan sulandırıcı kullanana bu anestezi türünü uygulamıyorlarmış.
genel yapıyorlarmış.
ama o da benim için riskli bulundu, mecbur bunu seçmiştik.

Sade neskafe icin diyolar canim baska ne var bilmiyorumm
bana sınırsız kahve, nescafe, redbul bile iç dediler.
hepsini içtim, artı günde 5 parol.
banamısın demedi.
tam 5 gün sürdü canım.
dilerim sizlerde olmaz.
onun dışında sezeryan ile ilgili bir zorluk hatırlamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…