- 29 Ağustos 2015
- 5.579
- 9.201
- 198
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #50.061
yarın durumdan haberdar ederimarkadasın biir elyafsa bişi olmaz demiş. at yıka
korkma
en düşük ayarları seç
Aynen öyle canım ağırlığına takılmıyorum da izin konusu kafamı karıştırıyor sadece... Zaten bende 2,5 kilo doğmuşum, 3 doğarsa ooo süper benim için :)))o zaman agırlıgına falan takılma minnoşun, doguma kadar o topaç olur
evet, sezeryan düşünüyorum
doktorumla daha konusmadık1,5 hafta sonra gıdıcem
unutmazsam konusucam
yarın durumdan haberdar ederim
37 den sonra başlıyormus. bakalım ne zaman dıyecek doktorAynen öyle canım ağırlığına takılmıyorum da izin konusu kafamı karıştırıyor sadece... Zaten bende 2,5 kilo doğmuşum, 3 doğarsa ooo süper benim için :)))
Hadi bakalım 38. haftada alıyorlar sanırım değil mi genel olarak
hmm benim de geçen hafta o kadardı da ondan sordum inşallah benimki de alır o kadar31 ekimdi canım 1280 di o zaman
benim oğluşta mideme kafa atıyor. haftaya benimde kontrol var hayırlısı. haftaya nst ye bağlıycak doktor bi bakalım dedi. sizinki de bakıcak mı?
normal de ya düşüp de çocuğun yanağına yapışırsa?ucu kapalı oldugu için sence de vakum gibi çekmesı normal degıl mı?
bana anormal gelmedı aslında.
annem yapcak benim yoksa ben de üşenirimben buna üşenirim ki.
onu ben de tahmin ettim ama kiloda da bazen fahiş farklar oluyor.
yapısması içinhmm benim de geçen hafta o kadardı da ondan sordum inşallah benimki de alır o kadar
34 ten sonra dedi benim doktor
normal de ya düşüp de çocuğun yanağına yapışırsa?
annem yapcak benim yoksa ben de üşenirim
nette bile farklı tam kiloyu bilemezler de ortalama veriyo işte önemli olan o haftali sınırın altında olmaması
benim ki 27 haftalıkken dönmüştüSlm kızlar bugün 32. Hafta çalışabilir raporu aldım umarım calisabilirim ogretmen arkadaşlardan çalışmayı düşünen vardı benim gibi ama artık zor oluyo
Beni gören herkes karnın aşağıda diyodu bugün kontrolde doktorum da bebeğin aşağıda olduğunu söyledibaş aşağı dönmüş bende hep asagida agri oluyo umarım bişey olmaz nst de ağrı çıkmayınca çalışabilirsin dedi
Bebişi dogum pozisyonuna gelen var mı benim gibi
Ya canım baş çevresi ve karın çevresi 2 hafta geride boyuna göre... kilosu 2100 gram... Yok 6 kasımdan beri aynı değil ama boyu haftasına yetişemiyor baş ve karın çevresi... Eşimde boylu poslu ama anasına çekmiş heralde bende 2500 gram doğmuşum artık ona yoruyorum.. Seninde 27 martsa tamamdır ben 11 aralık veya 14 aralığa gün alayımalla alla niye büyümemiş ki. iki hafta mı geride? kilosu kaçtı? 6 kasımdan beri aynı mı? benimde 27 mart canım.
beyaz güzel durur bencede. tıpkı bu örnekteki gibi.Günaydın... Ben de anneme gönderdim resmi. Doğuma kadar yetiştirecek inşallah :) Beyaz olsun istedim. Düğmeleri de mavi olacak. Bitince paylaşırım...
Yani icindeki sungeri ve yorganida yikadin mi demek istedimkılıf derken? ne varsa attım işte:=)kılıf çıkmıyor zaten
canım böyle şeyler genetik demek ki sana çekmişYa canım baş çevresi ve karın çevresi 2 hafta geride boyuna göre... kilosu 2100 gram... Yok 6 kasımdan beri aynı değil ama boyu haftasına yetişemiyor baş ve karın çevresi... Eşimde boylu poslu ama anasına çekmiş heralde bende 2500 gram doğmuşum artık ona yoruyorum.. Seninde 27 martsa tamamdır ben 11 aralık veya 14 aralığa gün alayım
Canım sen at duruma göre bende atayım... Henüz hiçbirşeyini yıkamaya kıyamadım :))) Benide bilgilendirir misinyarın durumdan haberdar ederim
Canım öğretnenim ben
Okulum kalabalık
Geçenlerde karnıma çarptı bi öğrenci
Ayakta da zor oluyodu derste
Buraktım ben de
Amin canım inşAllah... sizin daha az kaldı desene vaktiniz.37 den sonra başlıyormus. bakalım ne zaman dıyecek doktor
hayırlısı olsun hakkımızda
uyanık seniCanım sen at duruma göre bende atayım... Henüz hiçbirşeyini yıkamaya kıyamadım :))) Benide bilgilendirir misin
Ya canım baş çevresi ve karın çevresi 2 hafta geride boyuna göre... kilosu 2100 gram... Yok 6 kasımdan beri aynı değil ama boyu haftasına yetişemiyor baş ve karın çevresi... Eşimde boylu poslu ama anasına çekmiş heralde bende 2500 gram doğmuşum artık ona yoruyorum.. Seninde 27 martsa tamamdır ben 11 aralık veya 14 aralığa gün alayım
merak ettim. şimdi kilonuz kaç, sorması ayıp olmasın. bende 27 haftadayken daha 10 kilo almış idim. doktorum bişey dememişti. hatta kontrol aralığında aldığım kiloya iyi dedi. ben o zaman 58 idim.Kızlar bu arada 4 haftada 4 kilo almışum
Doktorum kızdı
Toplamda 11 kilo oldu
Çok alırsan doğumda zorlanırsın dedi
amin inşallah döner çünkü hiç istemiyorum sezeryan olmayıÜzülme canım döner inşallah bol bol duaet sen
inşallahh yürüyüş yapıcam yarından itibaren bakalım faydası olur umarımÜzülme canım daha vakti var döner inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?