2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

o zaman agırlıgına falan takılma minnoşun, doguma kadar o topaç olur
evet, sezeryan düşünüyorum
doktorumla daha konusmadık 1,5 hafta sonra gıdıcem
unutmazsam konusucam
Aynen öyle canım ağırlığına takılmıyorum da izin konusu kafamı karıştırıyor sadece... Zaten bende 2,5 kilo doğmuşum, 3 doğarsa ooo süper benim için :)))
Hadi bakalım 38. haftada alıyorlar sanırım değil mi genel olarak

Slm kızlar bugün 32. Hafta çalışabilir raporu aldım umarım calisabilirim ogretmen arkadaşlardan çalışmayı düşünen vardı benim gibi ama artık zor oluyo
Beni gören herkes karnın aşağıda diyodu bugün kontrolde doktorum da bebeğin aşağıda olduğunu söyledi baş aşağı dönmüş bende hep asagida agri oluyo umarım bişey olmaz nst de ağrı çıkmayınca çalışabilirsin dedi
Bebişi dogum pozisyonuna gelen var mı benim gibi

37 den sonra başlıyormus. bakalım ne zaman dıyecek doktor
hayırlısı olsun hakkımızda

31 ekimdi canım 1280 di o zaman
hmm benim de geçen hafta o kadardı da ondan sordum inşallah benimki de alır o kadar

benim oğluşta mideme kafa atıyor. haftaya benimde kontrol var hayırlısı. haftaya nst ye bağlıycak doktor bi bakalım dedi. sizinki de bakıcak mı?

34 ten sonra dedi benim doktor

ucu kapalı oldugu için sence de vakum gibi çekmesı normal degıl mı?
bana anormal gelmedı aslında.
normal de ya düşüp de çocuğun yanağına yapışırsa?
ben buna üşenirim ki.
annem yapcak benim yoksa ben de üşenirim

onu ben de tahmin ettim ama kiloda da bazen fahiş farklar oluyor.

nette bile farklı tam kiloyu bilemezler de ortalama veriyo işte önemli olan o haftali sınırın altında olmaması

yapısması için
birinin yanaktayken sıkması lazım ucunu.
gebeler kullanabılıyor mu peki, arastırdın mı?

benim ki 27 haftalıkken dönmüştü

alla alla niye büyümemiş ki. iki hafta mı geride? kilosu kaçtı? 6 kasımdan beri aynı mı? benimde 27 mart canım.
Ya canım baş çevresi ve karın çevresi 2 hafta geride boyuna göre... kilosu 2100 gram... Yok 6 kasımdan beri aynı değil ama boyu haftasına yetişemiyor baş ve karın çevresi... Eşimde boylu poslu ama anasına çekmiş heralde bende 2500 gram doğmuşum artık ona yoruyorum.. Seninde 27 martsa tamamdır ben 11 aralık veya 14 aralığa gün alayım

canım böyle şeyler genetik demek ki sana çekmiş

Canım merhaba, sen şekerden dolayı hastanede yatmıştın. Şekerin çok yükseldiği için mi yatmıştın? Senin şekerin bebeği etkilemiyor, şanslısın..

Kızlar bu arada 4 haftada 4 kilo almışum
Doktorum kızdı
Toplamda 11 kilo oldu
Çok alırsan doğumda zorlanırsın dedi
merak ettim. şimdi kilonuz kaç, sorması ayıp olmasın. bende 27 haftadayken daha 10 kilo almış idim. doktorum bişey dememişti. hatta kontrol aralığında aldığım kiloya iyi dedi. ben o zaman 58 idim.
bir daha randevumuz haftaya İnşaallah. hala pardüsemin içine girebiliyorum. çok almadım diye düşünüyorum o yüzden.
chack o kürün ayrıntılı linki. belki bulamamışsındır.
http://www.profsaracoglu.com/kronik-idrar-yollari-enfeksiyonlarina-karsi.xhtm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…