- 28 Nisan 2015
- 2.178
- 1.704
- 63
- 42
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #50.081
Yok canim 5 liler olmaz icinde hicbisey yok.ben 2 tane 5 li alip kendim iclerini kombinledim.sen yine konus cigdem hanimlahasta yatak katına çıkamadım zaten özlem diye hatırlamıştım ismi iyi ki çıkamamışım :) valla ben de anlamadım. dediğin gibi hem çok hem az geldi bana. ben yine kendi kafama göre koyucam galiba. 5lilerin iç zıbını yok atleti yok. tek dış zıbın ve altı ben giysem ben üşürüm yani. haftaya kontrolüm var inşallah zamanım olursa kata da çıkıp tekrar sorabilirim inşallah
evet kafası sol tarafımda ayakları da sol tarafımda iki büklüm şeklinde olduu için gece özellikle rahatsız ediyo yatarken. inş ters olan ve normal doğum isteyen herkesin bebişi döner vaktindeCanım bi arkadaşla benimkide ters sorma ck uzuluyrm ck acı cekiyorum bide suyumda az benim dönmesi zor birbirimize dua edelim
33+1 canım
canım takımın pijamasının içine ne giydireceksinYok canim 5 liler olmaz icinde hicbisey yok.ben 2 tane 5 li alip kendim iclerini kombinledim.sen yine konus cigdem hanimla
Ay Allah korusun iyi düşün iyi olsunselam kızlar
yarın miniğimi görmeye gidicem bakalım doktor ne dicek cok heyecanlıyım. buaralar hep kontrole gittim doğuma aldılar diye hikayeler duyuyorum bi korku geldi
yapısması için
birinin yanaktayken sıkması lazım ucunu.
gebeler kullanabılıyor mu peki, arastırdın mı?
normal değil hiç bi kp ve kv ya Allahım bi kerede mantıklı konuşsalar sinek kesecem yaYaaaa kızlar bu k.valideler alem yaaaa bazen inanamıyorum geçen gün eşime diyorki çocuk doğduğunda göbeği düşer düşmez Türk kahvesini bir tatlı kaşı oraya dökeceksin parmağınla orayı bastırarak parmağınla çevireceksin diyor sebebi göbeğin şekli güzel olurmuş diğer torunlarına da yapmış Allah'ın hadi k.valide düşünemiyorda ya elitilerim Nasıl izin verdide yaptırdı anlamadım çoçuğu sakatlayacaklar tövbe tövbe
merak ettim. şimdi kilonuz kaç, sorması ayıp olmasın. bende 27 haftadayken daha 10 kilo almış idim. doktorum bişey dememişti. hatta kontrol aralığında aldığım kiloya iyi dedi. ben o zaman 58 idim.
bir daha randevumuz haftaya İnşaallah. hala pardüsemin içine girebiliyorum. çok almadım diye düşünüyorum o yüzden.
chack o kürün ayrıntılı linki. belki bulamamışsındır.
http://www.profsaracoglu.com/kronik-idrar-yollari-enfeksiyonlarina-karsi.xhtm
Bu kv neden böyle ilginç fikirlinormal değil hiç bi kp ve kv ya Allahım bi kerede mantıklı konuşsalar sinek kesecem ya
Fiyat nedir acabaMerhaba ocak anneleri bende ekim annesiyim. Hala ana kucağı 0-13 kg almamış olan var ise elimde mayıs ayında alınmış sadece 2-3 kez kullanılmış nuna pipa marka oto koltuğu var. İsteyene çok uygun fiyata vermeyi düşünüyorum elimden çıkarmak maksatlı.
200'e satmayı düşünüyorum ama çok ihtiyaç sahibi birine en son 150'ye vereceğim canım e bebekte şuan indirimde 369 lira. Normal fiyatı 499 zaten.Fiyat nedir acaba
Fotoğraf eklemeyi unutmuşum onu da ekleyim. Hem kıza hem erkeğe uyumlu sand rengi.Fiyat nedir acaba
yorgan yün oldugu için hayır yıkamadım. elyaf olsaydı yıkardım.Yani icindeki sungeri ve yorganida yikadin mi demek istedim
allah bilir :=)Amin canım inşAllah... sizin daha az kaldı desene vaktiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?