2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Yok canim 5 liler olmaz icinde hicbisey yok.ben 2 tane 5 li alip kendim iclerini kombinledim.sen yine konus cigdem hanimla

Canım bi arkadaşla benimkide ters sorma ck uzuluyrm ck acı cekiyorum bide suyumda az benim dönmesi zor birbirimize dua edelim
evet kafası sol tarafımda ayakları da sol tarafımda iki büklüm şeklinde olduu için gece özellikle rahatsız ediyo yatarken. inş ters olan ve normal doğum isteyen herkesin bebişi döner vaktinde

Yaaaa kızlar bu k.valideler alem yaaaa bazen inanamıyorum geçen gün eşime diyorki çocuk doğduğunda göbeği düşer düşmez Türk kahvesini bir tatlı kaşı oraya dökeceksin parmağınla orayı bastırarak parmağınla çevireceksin diyor sebebi göbeğin şekli güzel olurmuş diğer torunlarına da yapmış Allah'ın hadi k.valide düşünemiyorda ya elitilerim Nasıl izin verdide yaptırdı anlamadım çoçuğu sakatlayacaklar tövbe tövbe

yapısması için
birinin yanaktayken sıkması lazım ucunu.
gebeler kullanabılıyor mu peki, arastırdın mı?

kullanamaz diye bi ifade yoktu.zaten mantık olarak da karnabahar yiyebiliyosak suyunu içmek de zararlı birşey değildir diye tahmin ediyorum.sebze suyu sonuçta faydalıdır bile

normal değil hiç bi kp ve kv ya Allahım bi kerede mantıklı konuşsalar sinek kesecem ya

thanx canım

Kızlar bu ara bebegin hareketleri çok azaldı. Bu ayda normal mi. Önceden neredeyse saat başı tekme atar dururdu şimdi ben zorla durtuyorum resmen korktuğum için

Merhaba ocak anneleri bende ekim annesiyim. Hala ana kucağı 0-13 kg almamış olan var ise elimde mayıs ayında alınmış sadece 2-3 kez kullanılmış nuna pipa marka oto koltuğu var. İsteyene çok uygun fiyata vermeyi düşünüyorum elimden çıkarmak maksatlı.

Eklentiler

• image.webp
    33,3 KB · Görüntüleme: 125
  • image.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 102
Fiyat nedir acaba

Bunlar hemen kullanılabiliyor mu doğar doğmaz. Eşim hastaneye bile götürmek istemiyor 4 ay kullanilmiyormus diye yenidoğan için hrhangi bir sakıncası var mı.

Yani icindeki sungeri ve yorganida yikadin mi demek istedim
yorgan yün oldugu için hayır yıkamadım. elyaf olsaydı yıkardım.
korumalıkları da süngerıyle bırlıkte yıkadım, zaten çıkmıyor sungerı falan.
incecık sungerı var.
hatta suan anakucagının kılıfını bıle yıkıycam :=)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…