- 22 Ekim 2014
- 5.408
- 4.591
- 173
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #50.101
Ya canım baş çevresi ve karın çevresi 2 hafta geride boyuna göre... kilosu 2100 gram... Yok 6 kasımdan beri aynı değil ama boyu haftasına yetişemiyor baş ve karın çevresi... Eşimde boylu poslu ama anasına çekmiş heralde bende 2500 gram doğmuşum artık ona yoruyorum.. Seninde 27 martsa tamamdır ben 11 aralık veya 14 aralığa gün alayım
öyle olunca sola yatKızlar bu ara bebegin hareketleri çok azaldı. Bu ayda normal mi. Önceden neredeyse saat başı tekme atar dururdu şimdi ben zorla durtuyorum resmen korktuğum için
O minicik besigin neresine koydun korumalari cnm.ben iyi ki almamisim yan koruma dedim valla :)yorgan yün oldugu için hayır yıkamadım. elyaf olsaydı yıkardım.
korumalıkları da süngerıyle bırlıkte yıkadım, zaten çıkmıyor sungerı falan.
incecık sungerı var.
hatta suan anakucagının kılıfını bıle yıkıycam :=)
Ben göremediğim için bi yorum yapamıycam :)kızlar benim bikini bölgesi simsiyah oldu bir de şişti sanki sizde de var mı böyle birşey
doğum sonrası geçer mi acaba?
60X120 işte canımO minicik besigin neresine koydun korumalari cnm.ben iyi ki almamisim yan koruma dedim valla :)
bende dıkkat etmedımBen göremediğim için bi yorum yapamıycam :)
Ama aralk anneleri bahsediyody bunlardan
Benim yorfan yataştandıyorganı yıkama canım
ben olsam yıkar mıydım, ruh halıme baglı :=) elde yıkama programında belkı yıkardım.
sen yıkama yıne, kılıfları yıka.
benım görümcem yeni yün yorgan verdı bana
o yuzden ben yorgan almadım. ama onu da sonra kullanırım bebek bogulmalarına karsı olarak.
Hızını alamayip bebişi de atmayasin makineye baby programındaşimdi bunu da atıcam elde yıkama programına. korkmayın atın
neyın kılıfı cıkıyorsa yıkadım. gecen gün pusetin kılıfını yıkadımEki Görüntüle 1698128
baby programında bişi yıkamadım daha 2 saat 30 dakıka gibi bir süresi var.Hızını alamayip bebişi de atmayasin makineye baby programında
Ben de öğretmenim canımSlm kızlar bugün 32. Hafta çalışabilir raporu aldım umarım calisabilirim ogretmen arkadaşlardan çalışmayı düşünen vardı benim gibi ama artık zor oluyo
Beni gören herkes karnın aşağıda diyodu bugün kontrolde doktorum da bebeğin aşağıda olduğunu söyledibaş aşağı dönmüş bende hep asagida agri oluyo umarım bişey olmaz nst de ağrı çıkmayınca çalışabilirsin dedi
Bebişi dogum pozisyonuna gelen var mı benim gibi
her şeyi 30 da yıkadım ben de.Benim yorfan yataştandı
Makinaya attım 30 derecede
Alır canım mrrk etmehmm benim de geçen hafta o kadardı da ondan sordum inşallah benimki de alır o kadar
34 ten sonra dedi benim doktor
normal de ya düşüp de çocuğun yanağına yapışırsa?
annem yapcak benim yoksa ben de üşenirim
nette bile farklı tam kiloyu bilemezler de ortalama veriyo işte önemli olan o haftali sınırın altında olmaması
60X120 işte canım
neresı mınık ?
sadece derınlıği az. modelınden dolayı
inan foto atıcak durumda degıl şuanEvet benimkinde yukseklik kalmadi su an yan koruma koysam hic gerek yokbi foto atsana bana canm merak ettim bende sana atym
Hastaneden bununla çıkartıyorsun zaten canım.Bunlar hemen kullanılabiliyor mu doğar doğmaz. Eşim hastaneye bile götürmek istemiyor 4 ay kullanilmiyormus diye yenidoğan için hrhangi bir sakıncası var mı.
Kilom 72 oldu maalesefmerak ettim. şimdi kilonuz kaç, sorması ayıp olmasın. bende 27 haftadayken daha 10 kilo almış idim. doktorum bişey dememişti. hatta kontrol aralığında aldığım kiloya iyi dedi. ben o zaman 58 idim.
bir daha randevumuz haftaya İnşaallah. hala pardüsemin içine girebiliyorum. çok almadım diye düşünüyorum o yüzden.
@chack o kürün ayrıntılı linki. belki bulamamışsındır.
http://www.profsaracoglu.com/kronik-idrar-yollari-enfeksiyonlarina-karsi.xhtm
inan foto atıcak durumda degıl şuan
üstünde her sey yıgılı. her seyı tamamlansın atarım
korumalıkları koyup sonra yatagı koyuyorsun.
zaten kullanmaya basladıktan 3 ay sonra belkı alt kademeye alırım.
yatagın yukseklıgı 18 cm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?