- 27 Kasım 2012
- 4.677
- 7.362
- 358
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #50.121
Günüöüz aynı cankm seninleselam kızlar
yarın miniğimi görmeye gidicem bakalım doktor ne dicek cok heyecanlıyım. buaralar hep kontrole gittim doğuma aldılar diye hikayeler duyuyorum bi korku geldi
aynen 17-18 cmAnladimmm.. hemde 18 yatak benim 10bende 6 aylikken alt kadameyi dusunuyodum.bakalim.. belki o zaman lazim olucak
kilo almamak elimizde olsa keşke..Kilom 72 oldu maalesef
bebiş dogduktan sonra alıcammerhaba ocak anneleri bebek arabası olarak hangi markayı ve modeli aldınız ben casual cadillac air beğendim ama kararsızım 1200 tl fiyatı yanında da 400 tl hediye çeki veriyorlar sizce alayım mı yoksa başka bir tavsiyeniz var mı
Ilk bende gorunce oturdum.azcik.agladim ama yapacak birsey yok. Bacak.ust bolumleri yumusak oldugu icin kilo alinca catladilar. Ama zayiflayinca ve dogum.odemi gidince cok belli olmaz.herhalde diyip teselli ediyorum kendimiEet cnm ama iç kısmındaya dün nişana gttm herkes laf etti ayy şöle ayy böle bgn çatladımm
Evet soyle.soyle mutlaka.... cunku bende bilmiyordum doktora gidince benim minnos cok.yaramaz.yamulup yumuluyor oraya buraya falan dedim. Hareketli bu bebek.falan.diye laf arasinda soyledim doktora.... cok onemsedi nst bagladi. Adalate kullaniyorum simdi.Öle mi oluo cnm.. Bnm çok fazla oluo yaa bu aralar,salı günü gtcem doktoruma söliim bari
Alır canım mrrk etme
Önemli olan kilosu değil zaten
Aralık annelerinden biri bir ay erken doğum yaptı 2600 civatı doğdu bebiş
Küvöze bile girmedi :)
çok mu oluyordu kı senin?Evet soyle.soyle mutlaka.... cunku bende bilmiyordum doktora gidince benim minnos cok.yaramaz.yamulup yumuluyor oraya buraya falan dedim. Hareketli bu bebek.falan.diye laf arasinda soyledim doktora.... cok onemsedi nst bagladi. Adalate kullaniyorum simdi.
toplanma diimi günde 4 den fazla olursa?Kızlar merhababugün Dr a gittim, dün geceki yaşadığımı anlattım nst ye aldılar beni. Şükür bişey çıkmadı, ama kontrol et kendini kasılma bi günde 4 ten fazla olursa gel dedi. Bebişe baktı,1700 gr 41 cm olmuş, suyu da daha iyi,bi hafta dinlen dedi rapor yazdı çok mutlu oldum
Evet canım toplanma 4 ten fazla olursa , rahimdeki batmada bebek yerleşmeye çalışıyordur, bi sıkıntı yok dedi..toplanma diimi günde 4 den fazla olursa?
Ben daha başlamadım, çok üşeniyorum yason posta daha attım mı
bitti yıkanacaklar
yarın atıcam onları. bunlar bi kurusun da
keyifli oluyor aslında :=)Ben daha başlamadım, çok üşeniyorum ya
Hehe biraz oyle olddu ama ne yapalim ben bu gidisle biraz zor yikatirim heralde. Son iki haftam kaldi izne ayrilinca bile yapabilirim ama cok gec kalmaktan da korkuyorum acikcasi:))uyanık senisen at önce beni bilgilendir olma mı
keyifli oluyor aslında :=)
ikeadan kocaman oyuncak sepeti almıstım
içini sildim sirkeli suyla, yıkananları attım içine. canım ıstedıkce ütü yapıcam işte :=)
bekledıkce beklıyor sonra insan.
yavaştan başla ıstersen
Aşağıya doğru baskı yapiyor mu peki bende kasılma çok sık oluyo artikbenim ki 27 haftalıkken dönmüştü
Icimiz rahat etsin diye herseyi yikamak lazim anlasilan cok isimiz var coook :)yorgan yün oldugu için hayır yıkamadım. elyaf olsaydı yıkardım.
korumalıkları da süngerıyle bırlıkte yıkadım, zaten çıkmıyor sungerı falan.
incecık sungerı var.
hatta suan anakucagının kılıfını bıle yıkıycam :=)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?