2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

bebiş dogduktan sonra alıcam
hangi marka olsun diyearastırmasını bıle yapmadım :=)
ama; katlanması kolay, araca sıgabılen, fazla agır olmasın, kullanıslı ve çift yönlü olsun :=)

Eet cnm ama iç kısmında ya dün nişana gttm herkes laf etti ayy şöle ayy böle bgn çatladımm
Ilk bende gorunce oturdum.azcik.agladim ama yapacak birsey yok. Bacak.ust bolumleri yumusak oldugu icin kilo alinca catladilar. Ama zayiflayinca ve dogum.odemi gidince cok belli olmaz.herhalde diyip teselli ediyorum kendimi(hamileyke.insan.icine karismamak lazim.... oyle.dusunmek istemiyorum ama nazar degiyor galiba

Öle mi oluo cnm.. Bnm çok fazla oluo yaa bu aralar,salı günü gtcem doktoruma söliim bari
Evet soyle.soyle mutlaka.... cunku bende bilmiyordum doktora gidince benim minnos cok.yaramaz.yamulup yumuluyor oraya buraya falan dedim. Hareketli bu bebek.falan.diye laf arasinda soyledim doktora.... cok onemsedi nst bagladi. Adalate kullaniyorum simdi.

Alır canım mrrk etme
Önemli olan kilosu değil zaten
Aralık annelerinden biri bir ay erken doğum yaptı 2600 civatı doğdu bebiş
Küvöze bile girmedi :)

ben de bir ay önce 2100 gr doğmuşum küveze bile girmemişim ama kilosu iyi olunca sağlıklı olcakmış gibi düşünüyo psikolojik olarak

kilosu anne karnında önemlı ama, eger dogduktan sonra solunum yollarında veya bebişte bi sorun varsa küvöze gider.
yani
kuvöze gırip girmemesi sadece kilo degıl yani annişler

Kızlar merhaba bugün Dr a gittim, dün geceki yaşadığımı anlattım nst ye aldılar beni. Şükür bişey çıkmadı, ama kontrol et kendini kasılma bi günde 4 ten fazla olursa gel dedi. Bebişe baktı,1700 gr 41 cm olmuş, suyu da daha iyi,bi hafta dinlen dedi rapor yazdı çok mutlu oldum

toplanma diimi günde 4 den fazla olursa?

Kızlar merhaba bugün Dr a gittim, dün geceki yaşadığımı anlattım nst ye aldılar beni. Şükür bişey çıkmadı, ama kontrol et kendini kasılma bi günde 4 ten fazla olursa gel dedi. Bebişe baktı,1700 gr 41 cm olmuş, suyu da daha iyi,bi hafta dinlen dedi rapor yazdı çok mutlu oldum 
toplanma diimi günde 4 den fazla olursa?
Evet canım toplanma 4 ten fazla olursa , rahimdeki batmada bebek yerleşmeye çalışıyordur, bi sıkıntı yok dedi..

sen nası bişey aldın ben de dün koçtaşta beğendim bi tane aldım ama çok büyük değil.ilk aylar için çok oyuncağı olmıcak zaten.bak yollayayım fotosunu

Eklentiler

• Screenshot_2015-11-22-20-47-35-1.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 76
Icimiz rahat etsin diye herseyi yikamak lazim anlasilan cok isimiz var coook :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…