- 4 Şubat 2014
- 119
- 205
- 23
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #51.601
Heyacan yaptık doğum olunca canım :))))bakalım bizimkiler ne zaman gelecek canim
yaaa chack,sen oyle komik fotolar atip bizi guldururken sabah mi desem gece mi :)) arkdsmz bebisini seviyomusssanammm biri daha doğurmuşben tersten okuyom yazıları yeni gördüm.doğumlarımıza ne kadar az kaldığının resmidir bu
kendi doktorunu dinle canım sonuçta baştan beri onla devam ediyosun. ona güven o ne diyosa oCanım ön mitral kapağımda darlık var kalp doktorum sezeryan dio maalesefama kanala baya girmiş dedi nasıl olcak şimdi sezeryan olmaz mı amaaannn kafamda deli sorular keşke gitmeseydm farklı bi doktora
Ahhh sorma canım bende verginin bebekte ters Allah saglicakla nasip etsinaynen tatlim. burda da sezeryan secenek degil,ondan ben dhaa cok gerginim bu konudahayirlisi olsun temiz olsunda bakalim ne zaman
Ayyyyyy canım benim yaaaaaKizlarrrrrrr
Benim minnos geldiiiii:)dün tansiyon 17 ye yükselince karaciğer enzimleri birazda artınca minnosumuzu akşam 17.36 da kucağıma aldık. Kontrole diye gittik doğum gerçekleşti. Minnosumuzda ben de çok iyiyiz kuveze fflan girmedi Rabbim şükürler olsun.Darısı sağlıkla başıniza bu aşkın tarifi imkansız saatlerdir bıkmadan izliyorum onu
Cnımm hayırlı olsunnn Rabbim sağlıkla sıhatle güzel günler nasip etsin sizlere:):):) çok sevindimmm ikinizin de iyi olmanızaa darısı zamanında bizlere olsun inşallahh sağlıkla sıhatle:):):)Kizlarrrrrrr
Benim minnos geldiiiii:)dün tansiyon 17 ye yükselince karaciğer enzimleri birazda artınca minnosumuzu akşam 17.36 da kucağıma aldık. Kontrole diye gittik doğum gerçekleşti. Minnosumuzda ben de çok iyiyiz kuveze fflan girmedi Rabbim şükürler olsun.Darısı sağlıkla başıniza bu aşkın tarifi imkansız saatlerdir bıkmadan izliyorum onu
Cimcim in yatışını yapmışlardı galibaEn sonunda kk geldi valla ne kadar ekaikliğini
Hissettim anlatamam:):):):) zıppırcık ve cuupcake den başka doğuran var mıydı yaa sanki
Üçledik gibi ama hatırlayamadım
MaşAllah canım kilosuna... Aynen alttan diktirmektense üstten dikmesi daha mantıklı gibi...Mrb kizlar napiyonuz bakiimm.benim kizda buyuk diye dr sezeryan diyor.26 aralilk gibi alcakmisnormal istiyordum cok ama.sanirim nasip olmicak. Su an kilosu 3100. Simdi dogursan olurdu dedi dr.ama.daha bir ay var bu hizla giderse 4 kg i da asicak gibi.4.5 kg da normal dogum yapabilirsin ama cok normal olmaz dedi cok dikmem gerekir
Ustten dik daha iyi dedim.yani dedi o da..kismet bakalim.belki almaz kilo artik diye umut ediyorum
Yok cimcimden başka biri varmış gibi düşündüm ama ben yanlış hatırladım sanırımCimcim in yatışını yapmışlardı galiba
Tebrik ederim canım,hepimiz çok sevındık,Allah size bağışlasın hayırlı evlat eylesin inş.Kizlarrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?