2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar ciğer geliştiricinin 2. Dozunu oldum. İlaçlar sancılar düştü. Doktor 2 hafta daha dayansa süper olur dedi. 4 gün ileride gözüktü. 2 kilo 380 gram olmuş. İpne 48 saate etki edermiş. En azında 48 saat dayanmam lazım. Bir yandan adamlar evi taşıyor. Sakin olmaya çalışıyorum tabi ama insanın morali bozuluyo ister istemez gerçi kızım 36 da doğmuştu 2600 gram aynı gün taburcu olmuştuk. Onu düşünüp rahatlıyorum artık napıyım

anammm biri daha doğurmuş ben tersten okuyom yazıları yeni gördüm.doğumlarımıza ne kadar az kaldığının resmidir bu
yaaa chack,sen oyle komik fotolar atip bizi guldururken sabah mi desem gece mi :)) arkdsmz bebisini seviyomusss darisi hepimize insss

Canım ön mitral kapağımda darlık var kalp doktorum sezeryan dio maalesef ama kanala baya girmiş dedi nasıl olcak şimdi sezeryan olmaz mı amaaannn kafamda deli sorular keşke gitmeseydm farklı bi doktora
kendi doktorunu dinle canım sonuçta baştan beri onla devam ediyosun. ona güven o ne diyosa o

Ayyyyyy canım benim yaaaaa maşallah maşallah maşallah size. Allahım birlikte güzel sağlıklı mutlu uzun ömürler nasip etsin darısı bizlere

Cnımm hayırlı olsunnn Rabbim sağlıkla sıhatle güzel günler nasip etsin sizlere:):):) çok sevindimmm ikinizin de iyi olmanızaa darısı zamanında bizlere olsun inşallahh sağlıkla sıhatle:):):)

MaşAllah canım kilosuna... Aynen alttan diktirmektense üstten dikmesi daha mantıklı gibi...
Sende şeker falan yok değil mi?

Tebrik ederim canım,hepimiz çok sevındık,Allah size bağışlasın hayırlı evlat eylesin inş.
Darısıda hayırlısıyla bizlerin başına,biz hala masa başında çalışıyoruz
Müsait olduğun zaman detayları bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…