- 11 Eylül 2014
- 382
- 502
- 53
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #51.621
Ben hiç şeker olcumu yaptırmadım bılıyomusun,bnm kızda biraz onden gıdıyor,dr hiç bununla ılgılı bı endısesını dıle getırmedı.Şimdi bakıyorum bıraz buyuk olunca kızlar şeker varmı diyorlar,bende endişeleniyorum.Ailemizde genetik gelen yani boyle bı rahatszlık yok ama siz yazdıkca ben endişe ediyorum.MaşAllah canım kilosuna... Aynen alttan diktirmektense üstten dikmesi daha mantıklı gibi...
Sende şeker falan yok değil mi?
MaşAllah canım kilosuna... Aynen alttan diktirmektense üstten dikmesi daha mantıklı gibi...
Sende şeker falan yok değil mi?
Ben hiç şeker olcumu yaptırmadım bılıyomusun,bnm kızda biraz onden gıdıyor,dr hiç bununla ılgılı bı endısesını dıle getırmedı.Şimdi bakıyorum bıraz buyuk olunca kızlar şeker varmı diyorlar,bende endişeleniyorum.Ailemizde genetik gelen yani boyle bı rahatszlık yok ama siz yazdıkca ben endişe ediyorum.
Sağlık ocağı şeker olcumu yapıyormu bı bılgın varmı,yaptırayımda içim rahat etsin bari.
Ayyy canım hayırlı olsun sağlıcakla kavuşmuşsun ne güzel bebeğine... Darısı bize inşAllah... İyisiniz değil mi?Kizlarrrrrrr
Benim minnos geldiiiii:)dün tansiyon 17 ye yükselince karaciğer enzimleri birazda artınca minnosumuzu akşam 17.36 da kucağıma aldık. Kontrole diye gittik doğum gerçekleşti. Minnosumuzda ben de çok iyiyiz kuveze fflan girmedi Rabbim şükürler olsun.Darısı sağlıkla başıniza bu aşkın tarifi imkansız saatlerdir bıkmadan izliyorum onu
Boyu bizimkininde 52 cm cikti. Ana baba uzun olsn okdr kg suda ii ya ama cok ta olabilir manayla sezeryan olur
Ya benimki erkek olsa gam yemicemkoca bulamicaz kiza allahtan sizinki de uzun sen vakit yaklastikca norman tirsmaya mi basladin ne valla dr bana sancilari anlatti biraz dogum sancisi oldugunu nasil anlariz diye.. ne yalan soliim bir an sukrettim halime manayla normalden mi kurtuldum ne dedim ben uzulerek soyluyorum ark lara sezeryan olcam.diye bosver en iyisi diyorlar
Yok canm kanaldada olsa sezeryan oluo.Canım ön mitral kapağımda darlık var kalp doktorum sezeryan dio maalesefama kanala baya girmiş dedi nasıl olcak şimdi sezeryan olmaz mı amaaannn kafamda deli sorular keşke gitmeseydm farklı bi doktora
ayy ii ozamannn.. yarın kendi doktoruma gidicem bakalımmm..Yok canm kanaldada olsa sezeryan oluo.
Iyimis ozaman ben hergun yiyorum insallah dusmez benimkideNormalde armut ve havuç diyolar canım..ben mandalina yiyerek artirdim azcik mevsimi ye dediler yedim doktor artms dedi..inş düşmez yine
O ne yaa benm sagda bebek dogum yolu orasiymis gayt ii dedi dr. Ben ne saga ne sola yatabiliom hicte ole bisiyle karsilasmadm tuhaffms o drayy ii ozamannn.. yarın kendi doktoruma gidicem bakalımmm..
ya bide bu manyak kadın bana dediki bebeğin duruşuna baktı kaburgaları sırtı sağ tarafta dedi normalde solda olur sola yatın deriz dedi sen sağa yat dedi..saçma geldi bana anlamadım.. nie o zaman tüm doktorlar bebeğin duruşunu sölemeden hep sola yat diolar dimi :)
Canım sağlık ocağında açlık-tokluk olarak kan verip şekerine baktırabilirsin... Benim doktorum bebek iri olunca direk şekerden şüpheleniyor... Benim en baştan beri hep bi yükseklik olduğu için her kontrole gittğiimde bakılıyor canım... Aynı zamanda sağlık ocağına da bildirdim bu durumu onlarda bakıyorlar kendi kontrollerinde... Durmadan kan veriyorum yani... Bir morluk geçmeden diğeri ekleniyor :)Ben hiç şeker olcumu yaptırmadım bılıyomusun,bnm kızda biraz onden gıdıyor,dr hiç bununla ılgılı bı endısesını dıle getırmedı.Şimdi bakıyorum bıraz buyuk olunca kızlar şeker varmı diyorlar,bende endişeleniyorum.Ailemizde genetik gelen yani boyle bı rahatszlık yok ama siz yazdıkca ben endişe ediyorum.
Sağlık ocağı şeker olcumu yapıyormu bı bılgın varmı,yaptırayımda içim rahat etsin bari.
MaşAllah o zaman canım benim... Küçük bebişler elde avuçta tutulmuyor ilk doğduklarında senin öyle bir sorunun olmayacak inşAllah canım...Hayir canim seker yok bende..cok su ictim heralde vitaminler rahat gitti bebisime :)
aynennn yaa gittiğime gitceğime pişman oldum valla niye gittiysem eşimle bi gaza geldik hadi gidip görelim dieKizim kocaya ne hacet ben daha fasulyeyken taliptim ya kizinabizimkide uzun sizinkide is yurur iste valla agrilarla uyaniyorum napicam bilmem allah yardimcmz olsn
O ne yaa benm sagda bebek dogum yolu orasiymis gayt ii dedi dr. Ben ne saga ne sola yatabiliom hicte ole bisiyle karsilasmadm tuhaffms o dr
geçen hafta kontrolde 34. haftadaydık yani 2700 küsür geldi.İlk haftalardan beri iki hafta 10 gun kdr önden gidiyor,şeker yuklemesi yaptırmadım,istemedim gereksiz gördüm çünkü.Sağlık ocagında yaptırayım bı bakalım merak edıyorum.Tesekkür ederim cnm.Yok cnm endise etme.bende de seker yok.bebis buyuk ama..senin bebis kac kilo? Aclik sekerine baktirabilirsin saglik ocaginda genel tahlil istiyorum de herseyine bakiyorlar.hicbirsey yemeden gidersin.seker yuklemesi artik yapilmaz herhalde..
İşin ilginç yanı dr um hiç bu yönde dediğim gibi bişey soylemedi,sırf merakımı gıdermek ıcın yaptırıcam sağlık ocagına,bakalım degerler nsl cıkıcak.Canım sağlık ocağında açlık-tokluk olarak kan verip şekerine baktırabilirsin... Benim doktorum bebek iri olunca direk şekerden şüpheleniyor... Benim en baştan beri hep bi yükseklik olduğu için her kontrole gittğiimde bakılıyor canım... Aynı zamanda sağlık ocağına da bildirdim bu durumu onlarda bakıyorlar kendi kontrollerinde... Durmadan kan veriyorum yani... Bir morluk geçmeden diğeri ekleniyor :)
Ayy ne cok alismisiz buraya bunalima girecektim bidaha gelmeyecek diye nerdeyseGünaydın herkese kk gelmiş .....
MaşAllah o zaman canım benim... Küçük bebişler elde avuçta tutulmuyor ilk doğduklarında senin öyle bir sorunun olmayacak inşAllah canım...
Kızz ne bikaç ayı hepi topu 1 ayımız kaldı...Masallah cnm evet ama.bikac ayy sonra ben rahat tasiyamicam.herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?