2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Masallah cnm bebise.dr sekerden olup olmadigini anlar fazla kilonun merak etme.ama yine de yaptir icinde kalmasin.ben yaptrdm aclik 63.seker yuklenmis halmde 107 :) rica ederim.simdiye belli ederdi kendini sekerin olsa

Canım hiç kan testi yapmadı mı doktorun? Belki orda değerlerin normaldir o yüzden yükleme yaptırmamıştır... İçini ferah tut, tabi sen yinede yaptırabilirsin açlık- tokluk kan verip...

Dogduktan sonra canim iyice tospik olursa feetnes a gidicem onunla.cok agirr olursa babasi tasisin benim bir ay bile yok
Aynen biz doğuma kadar taşıdık onlarda doğum sonrası taşısın Evet sezeryan olursa daha kısa doğru diyorsun...
Canım sen çalışıyordun değil mi? Ne zaman çalışamaz raporu alacaksın

Ay evet iyi ki var oglusun valla neren agriyo cnm senin

Aynen canım ye valla doktor diyo Aferin artirmisin:)mucize bebegm inşallah sağlıklı doğar bide dondurebilsek sunlari

Ayy inşaallah canim inş döner. Dün yengem le konuştum meğer son doğumunda bebek son anda donmus sezeryana giderken normal doğum olmuş. Son ana kadar belli olmaz dedi umutlandim :))

Aynen biz doğuma kadar taşıdık onlarda doğum sonrası taşısın Evet sezeryan olursa daha kısa doğru diyorsun...
Canım sen çalışıyordun değil mi? Ne zaman çalışamaz raporu alacaksın

Evet evet sira onlarda cnm :) ikimizede bakican artik dedim valla bakarim diyor merak ediyorum neler yapicak :) evet calisiyorum onumuzdeki pzrts alicam cnm.asil 11 iydi ama tarih bikac gun one gelince bende once alicam zaten esim artik dinlemiyor beni gondermiyor ise.yagmurlarda var trafik cok kotu buranin.hakli yani..

Uufff ne sacmalamis o ya..kadin dr larda da hep bu sola yat muhabbeti var.benim ark a da ole demis dr u.sacma.buldum ben.insan hep ayni yone yatsa tutuluyor zaten.

Uufff ne sacmalamis o ya..kadin dr larda da hep bu sola yat muhabbeti var.benim ark a da ole demis dr u.sacma.buldum ben.insan hep ayni yone yatsa tutuluyor zaten.
Dr banada sola yat dedi de çok zor birde sola yatınca bazı günler oğluşum vurmaktan sinirleniyor içerde sinir hastası olucak çocum be

Bakarım diyorsa bakar canım... Benimkide dün sıralıyor şunu şunu yapcam diye telefonda akrabalarına Gaz çıkarma işi erkeğinmiş diyor
Canım bu havalarda doğru diyorsun insan evden de çıkmak istemiyor... Bende 10'da alıcam kısmetse...

Insallah sag kolumuz olabilirler gozumuz arkada kalmadan :) onuna daha cok.varmis. normal dogum mu bekliyorsun cnm.evet biz bide kaza gecirdik yagmurlu havada agir kaza.hamileyken.ondan biraz tedirginiz

Insallah sag kolumuz olabilirler gozumuz arkada kalmadan :) onuna daha cok.varmis. normal dogum mu bekliyorsun cnm.evet biz bide kaza gecirdik yagmurlu havada agir kaza.hamileyken.ondan biraz tedirginiz
Cok gecmis olsun allah beterinden korusun ya, bizde dun konusuyoduk, bizim burda heryer yokus, ya karda dogurursak

aynen öle canım saçmaladı resmen zaten kadın doktorlardan uzak duruorum bi gidelim dedik eşimle gaza geldikte :)
kendi doktorum melekmiş adam yaa :) makinasıda onunkinin yanında uzay çağı bide devlette yani :)
neise yarın kendi doktoruma gidicem :) valla ben gece sağ sol sırtüstü hepsini yatıom rahatsız oldukça değiştiriorum napiim ayy put gibi kalamam öle :)

Amin canım inşAllah...
Valla şuana kadar doktor bişey demedi bende sormadım, normal mi yoksa sezeryan mı diye ama aksi bir durum olsa söylerdi heralde.. Çok geçmiş olsun canım, endişeli olmanız çok çok normal o zaman...
Ama bu hafta son haftam.. Önümüzdeki hafta yıllık iznim vardı onu kullancam...

merhaba kızlar .iki gündür girememdim siteye çok eksik ettim kendimi.ama hala telefondan giremiyorum.iyi yi bilgisayarı açıp denemişim.herkes iyidir umarım :)
İyiyiz çok şükürr:) En iyi haber de cupcakeask 'tan geldi. Bebeğine sağ salim kavuşmuş.. Darısı bizlere..

Kızlar resmi tatiller annelik veya süt izinlernden düşülüyormu?
Örneğin ben ramazan bayramından sonra işe dönmek istiyorum, o tarihe kadar arada bir sürü resmi tatıller var?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…