- 22 Ekim 2014
- 5.408
- 4.591
- 173
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #51.641
geçen hafta kontrolde 34. haftadaydık yani 2700 küsür geldi.İlk haftalardan beri iki hafta 10 gun kdr önden gidiyor,şeker yuklemesi yaptırmadım,istemedim gereksiz gördüm çünkü.Sağlık ocagında yaptırayım bı bakalım merak edıyorum.Tesekkür ederim cnm.
İşin ilginç yanı dr um hiç bu yönde dediğim gibi bişey soylemedi,sırf merakımı gıdermek ıcın yaptırıcam sağlık ocagına,bakalım degerler nsl cıkıcak.
Canım hiç kan testi yapmadı mı doktorun? Belki orda değerlerin normaldir o yüzden yükleme yaptırmamıştır... İçini ferah tut, tabi sen yinede yaptırabilirsin açlık- tokluk kan verip...geçen hafta kontrolde 34. haftadaydık yani 2700 küsür geldi.İlk haftalardan beri iki hafta 10 gun kdr önden gidiyor,şeker yuklemesi yaptırmadım,istemedim gereksiz gördüm çünkü.Sağlık ocagında yaptırayım bı bakalım merak edıyorum.Tesekkür ederim cnm.
İşin ilginç yanı dr um hiç bu yönde dediğim gibi bişey soylemedi,sırf merakımı gıdermek ıcın yaptırıcam sağlık ocagına,bakalım degerler nsl cıkıcak.
Kızz ne bikaç ayı hepi topu 1 ayımız kaldı...
Senin düşükmüş bile canım, ben açken 120 çıkıyorduMasallah cnm bebise.dr sekerden olup olmadigini anlar fazla kilonun merak etme.ama yine de yaptir icinde kalmasin.ben yaptrdm aclik 63.seker yuklenmis halmde 107 :) rica ederim.simdiye belli ederdi kendini sekerin olsa
Aynen biz doğuma kadar taşıdık onlarda doğum sonrası taşısınDogduktan sonra canim iyice tospik olursa feetnes a gidicem onunla.cok agirr olursa babasi tasisinbenim bir ay bile yok
Kizim kocaya ne hacet ben daha fasulyeyken taliptim ya kizinabizimkide uzun sizinkide is yurur iste valla agrilarla uyaniyorum napicam bilmem allah yardimcmz olsn
O ne yaa benm sagda bebek dogum yolu orasiymis gayt ii dedi dr. Ben ne saga ne sola yatabiliom hicte ole bisiyle karsilasmadm tuhaffms o dr
Aynen canım ye valla doktor diyo Aferin artirmisin:)mucize bebegm inşallah sağlıklı doğar bide dondurebilsek sunlari
Aynen biz doğuma kadar taşıdık onlarda doğum sonrası taşısınEvet sezeryan olursa daha kısa doğru diyorsun...
Canım sen çalışıyordun değil mi? Ne zaman çalışamaz raporu alacaksın
ayy ii ozamannn.. yarın kendi doktoruma gidicem bakalımmm..
ya bide bu manyak kadın bana dediki bebeğin duruşuna baktı kaburgaları sırtı sağ tarafta dedi normalde solda olur sola yatın deriz dedi sen sağa yat dedi..saçma geldi bana anlamadım.. nie o zaman tüm doktorlar bebeğin duruşunu sölemeden hep sola yat diolar dimi :)
Dr banada sola yat dedi de çok zorUufff ne sacmalamis o ya..kadin dr larda da hep bu sola yat muhabbeti var.benim ark a da ole demis dr u.sacma.buldum ben.insan hep ayni yone yatsa tutuluyor zaten.
Bakarım diyorsa bakar canım... Benimkide dün sıralıyor şunu şunu yapcam diye telefonda akrabalarınaEvet evet sira onlarda cnm :) ikimizede bakican artik dedim valla bakarim diyor merak ediyorum neler yapicak :) evet calisiyorum onumuzdeki pzrts alicam cnm.asil 11 iydi ama tarih bikac gun one gelince bende once alicam zaten esim artik dinlemiyor beni gondermiyor ise.yagmurlarda var trafik cok kotu buranin.hakli yani..
Bakarım diyorsa bakar canım... Benimkide dün sıralıyor şunu şunu yapcam diye telefonda akrabalarınaGaz çıkarma işi erkeğinmiş diyor
Canım bu havalarda doğru diyorsun insan evden de çıkmak istemiyor... Bende 10'da alıcam kısmetse...
Cok gecmis olsun allah beterinden korusun ya, bizde dun konusuyoduk, bizim burda heryer yokus, ya karda dogurursakInsallah sag kolumuz olabilirler gozumuz arkada kalmadan :) onuna daha cok.varmis. normal dogum mu bekliyorsun cnm.evet biz bide kaza gecirdik yagmurlu havada agir kaza.hamileyken.ondan biraz tedirginiz
aynen öle canım saçmaladı resmen zaten kadın doktorlardan uzak duruorum bi gidelim dedik eşimle gaza geldikte :)Uufff ne sacmalamis o ya..kadin dr larda da hep bu sola yat muhabbeti var.benim ark a da ole demis dr u.sacma.buldum ben.insan hep ayni yone yatsa tutuluyor zaten.
Amin canım inşAllah...Insallah sag kolumuz olabilirler gozumuz arkada kalmadan :) onuna daha cok.varmis. normal dogum mu bekliyorsun cnm.evet biz bide kaza gecirdik yagmurlu havada agir kaza.hamileyken.ondan biraz tedirginiz
İyiyiz çok şükürr:) En iyi haber demerhaba kızlar .iki gündür girememdim siteye çok eksik ettim kendimi.ama hala telefondan giremiyorum.iyi yi bilgisayarı açıp denemişim.herkes iyidir umarım :)
inşallah canım :)İyiyiz çok şükürr:) En iyi haber decupcakeask 'tan geldi. Bebeğine sağ salim kavuşmuş.. Darısı bizlere..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?