2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar resmi tatiller annelik veya süt izinlernden düşülüyormu?
Örneğin ben ramazan bayramından sonra işe dönmek istiyorum, o tarihe kadar arada bir sürü resmi tatıller var?
Hayır canım düşmüyor başladığı günden itibaren toplam 16 hafta tatil ya da iş günü olması farketmiyor

Hayır canım düşmüyor başladığı günden itibaren toplam 16 hafta tatil ya da iş günü olması farketmiyor
o zmn zarardayız desenize,2 aylık süt izninin peşinden 1 ay da üzretsiz izin kullanıp ramazan bayramından sonra başlayacaktım.
Koskoca 1 haftalık ramazan bayramı tatılı boşa gidiyor bu sene.

Annişler iki dilim ekmek domates peynir yedim ve sonra hamileliğim boyunca ilk defa istfira ettim kasıklarım karnım çok acıyor ağrıyor ...

Ayyy nihayet açılmış forum :) Kızlar çok az zamanımız kaldı Neler hissediyorsunuz? Bu arada çantaları hazırladınız mı? Neler koydunuz içine bebek ve kendiniz için?
Bir de bebek kıyafetleri için hangi deterjandan aldınız? Ve şampuan?

ay kızlar bu arada bi haftada 1400 gr almışım
çok mutsuzum
deli gibi çikolata yedim bi de az önce
karnım da sürekli acıkıyor
nolucak benim bu halim?böyle giderse 90 a yaklaşıcam 74,7 oldum

Aaa kimin olmuş? İnşallah iyilerdir. Önceki doğum yapan arkadaşın bebişi nasıl acaba?

ben bebişinkini hazırladım
benmki hazır değil canım
dalan roxy sabun tozu ile yıkdam mis gibi oldulr :) bebek için 4 takım kıyafet (alt,üst,çorap,şağka iç zıbın- badi ,eldiven )
4 tane battaniye ( ikisi çıkışta kullanılcak ) 20 tane bez ,kusmuk bezi,lazım olmz ama 2 tane önlük ,daha almadım ama biberon,ıslak mendil,alt açma (hazırlardan ) da koyucam.
şampuan mustela tavsiye etti kuzenim.onu kullanıcam

o zmn zarardayız desenize,2 aylık süt izninin peşinden 1 ay da üzretsiz izin kullanıp ramazan bayramından sonra başlayacaktım.
Koskoca 1 haftalık ramazan bayramı tatılı boşa gidiyor bu sene.
Süt izinlerini nasıl birleştireceksin ben devlet memuruyum ücretsiz izin alıcam ama eğer süt izinleri birleştirilebiliyorsa ben de o şekilde kullanmak isterim

dun aksam bi sakarlik yaptim. corbayi blender dn gecirim derken blenderin bicagi takildi 2 kez yaptim 3.de basparmagimi cok derin dogradim. ama acayip kanadi agridi cok telas yaptk acil hastaneye gittik. dikilecekti korkudan altima yapcaktim baska bi yontem denedi doktor,parmagimi 404 gbi yapistirici ile yapistirdi.. ilk defa burda gordm o ilaci. ben nasil normal dogurcam arkds yaa oldum yaa.. esim benden beter panik.. napcam kara kara dusunuyom su an elimi kullanamiyorum ve de

ay kızlar bu arada bi haftada 1400 gr almışım
çok mutsuzum
deli gibi çikolata yedim bi de az önce
karnım da sürekli acıkıyor
nolucak benim bu halim?böyle giderse 90 a yaklaşıcam 74,7 oldum
aynı kılolardayız canım bende 75 kıloyum,çatlıyor karnım aynada kendıme baktıkca ınanamıyorum ama yapacak hıc bısey yok,can yemek ıstıyor bızde yıyoruz.

Süt izinlerini nasıl birleştireceksin ben devlet memuruyum ücretsiz izin alıcam ama eğer süt izinleri birleştirilebiliyorsa ben de o şekilde kullanmak isterim
ben özel sektördeyım,konuşup derdımı arz edıcem cnm,şöyleki;
16 haftalık annelık ıznım 28 martta bıtıyor.Süt iznimi 2 ay toplu kullanım şeklinde istiycem.Süt iznini 3 şekilde kullanabılıyorsun; 1-gunde 1,5 saat erken vaya gec gelme(kamuda 3.5 saat diye duydum) 2- haftaiçi 1 gun ızın. 3- 2ay maaşını almaya devam ederek annelık ıznı gıbı tıpkı,izin yapıyorsun.Şefinle konuşup 3. şıkkı tercıh etmek ıstedıgını soyleyebılırsın.
kısacası nısan mart ayları süt iznine gidiyor bizim. Hazıranda da ramazan gırıyor,ramazan bayramına kadar da maaşsız izin alıcam.Ramazan bayramı tatılı sonrasınında işe başlıycam inş.
şimdilik düşüncem bu.
Bu arada 37.haftasını bekleyecek olanlar iş yerinde,tarıhlerın hesabını ıyı yapsınlar,benım gıbı ramazanda calısmak ıstemeyenler bayram tatılını boşa harcamasın,35. veya 36. haftasında bıraksınlar.Ocak annelerının tarıhlerı bıraz sıkıntılı.

Gecmis olsun ya, icim bi tuhaf oldu, baya kanamistir
Hemen duzelir insallah

ayy geçmiş olsun cicim allah beterinden saklasın.nazar var üstümüzde nazar

Cok gecmis olsun bende elimin icini yakmistim ocakta nasil agladim nasil agladim icin icin. Sonra aynen dusundum ben nasil dogum yapicam diye... Allah yardimcimiz olsun

aaayy cok guzel masallah sanada bebisinede allah saglikli omur versin tatlim kuveze girmemesi enn iyi haberr

Ohhh be dünya varmıs

En sonunda kk geldi valla ne kadar ekaikliğini
Hissettim anlatamam:):):):) zıppırcık ve cuupcake den başka doğuran var mıydı yaa sanki
Üçledik gibi ama hatırlayamadım

o kadar alismisim ki buraya,sizlere.. ayy paranoyak oldum 2 gunde diyorum doğuran oldu mu acaba die esime

Günaydın kızlarrr :) KK gidince elim ayağım kesildi.. Ne kadar çok alışmışız:) @cupcakeask çok sevindim canım.. Sağlıkla büyüt bebeğini..

Cok sukuuuuuuuurrr dunya varmis beee dün cimcim facedan dogurmadigini yazmisti.

Oh be acilmis site, meger baya cok giriyormusum siteye, kendimi boslukta hissettim.
Merak ettim baya, dogum yapan oldu mu falan diye.. Instagrami olanlarla eklessek?

slmmm kızlarrr :)
ayy sonunda kk gelmiş yaa gerçekten ne büyük eksiklik oldu gidince :)
herşey yolunda mı.?
@cimcim16 nerelerdessinnn.?
bu arada bugün iş yerinde son günümmmmm

Günaydın sonunda kk acıldı....meğer ne çok kk dan okuduklarım varmış

Ayy ne cok alismisiz buraya bunalima girecektim bidaha gelmeyecek diye nerdeyse

Oleyyy sonunda acilmis resmen sikintidan patladim yaaa 2 saat sonra kontrolumuz var kizlar dua edin hersey yolunda ciksin, sizleri seviyorum

gerçekten de ne çok alışmışız birbirimize.aile gibi olmuşuz.haber alamayınca çıldırdık resmen.

biz de bu arayı değerlendirdik ve bebişin yatağını hazırladık.uyku setini içine yerleştirdik.bir tek cibinliğin takılması kaldı.hastane çantalarının eksiklerini tamamladık annemle.yorucu ama güzel geçti.sizlerde ne var ne yok?

Çoğu aldı ama ben ve bi kaç arkadaş hala kararsıx bi şekilde bakınıyoruz:):):)
Ben de çok kararsızım ve henüz almadım. Bakıyorum bende bir kaç model

Aklımdakiler;

# casusal cadillac travel sist.
# bebe confort streety plus travel sist.
# kanz'ın doll markasının cosmo lux travel sist.

Bakalım ne yapacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…