- 3 Mart 2015
- 749
- 758
- 53
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #51.661
Hayır canım düşmüyor başladığı günden itibaren toplam 16 hafta tatil ya da iş günü olması farketmiyorKızlar resmi tatiller annelik veya süt izinlernden düşülüyormu?
Örneğin ben ramazan bayramından sonra işe dönmek istiyorum, o tarihe kadar arada bir sürü resmi tatıller var?
o zmn zarardayız desenize,2 aylık süt izninin peşinden 1 ay da üzretsiz izin kullanıp ramazan bayramından sonra başlayacaktım.Hayır canım düşmüyor başladığı günden itibaren toplam 16 hafta tatil ya da iş günü olması farketmiyor
Nasıl kimin olmuş cnm iyilermiYaşasınnnsonunda geldi ya çok canım sıkıldı eşim de dalga geçio ben engelledim girme benimle ilgilen dio nasılsınız annecikler bu arada bi bebişimiz daha olmuş başladık sanrm artk sıradaki kim bakalım sağlıkla gelsinler inşallah
Aaa kimin olmuş? İnşallah iyilerdir. Önceki doğum yapan arkadaşın bebişi nasıl acaba?Yaşasınnnsonunda geldi ya çok canım sıkıldı eşim de dalga geçio ben engelledim girme benimle ilgilen dio nasılsınız annecikler bu arada bi bebişimiz daha olmuş başladık sanrm artk sıradaki kim bakalım sağlıkla gelsinler inşallah
ben bebişinkini hazırladımAyyy nihayet açılmış forum :) Kızlar çok az zamanımız kaldıNeler hissediyorsunuz? Bu arada çantaları hazırladınız mı? Neler koydunuz içine bebek ve kendiniz için?
Bir de bebek kıyafetleri için hangi deterjandan aldınız? Ve şampuan?
Bencede iyi fikirOh be acilmis site, meger baya cok giriyormusum siteye, kendimi boslukta hissettim.
Merak ettim baya, dogum yapan oldu mu falan diye.. Instagrami olanlarla eklessek?
Süt izinlerini nasıl birleştireceksin ben devlet memuruyum ücretsiz izin alıcam ama eğer süt izinleri birleştirilebiliyorsa ben de o şekilde kullanmak isterimo zmn zarardayız desenize,2 aylık süt izninin peşinden 1 ay da üzretsiz izin kullanıp ramazan bayramından sonra başlayacaktım.
Koskoca 1 haftalık ramazan bayramı tatılı boşa gidiyor bu sene.
aynı kılolardayız canım bende 75 kıloyum,çatlıyor karnım aynada kendıme baktıkca ınanamıyorum ama yapacak hıc bısey yok,can yemek ıstıyor bızde yıyoruz.ay kızlar bu arada bi haftada 1400 gr almışım
çok mutsuzum
deli gibi çikolata yedim bi de az önce
karnım da sürekli acıkıyor
nolucak benim bu halim?böyle giderse 90 a yaklaşıcam 74,7 oldum
ben özel sektördeyım,konuşup derdımı arz edıcem cnm,şöyleki;Süt izinlerini nasıl birleştireceksin ben devlet memuruyum ücretsiz izin alıcam ama eğer süt izinleri birleştirilebiliyorsa ben de o şekilde kullanmak isterim
Gecmis olsun ya, icim bi tuhaf oldu, baya kanamistirdun aksam bi sakarlik yaptim. corbayi blender dn gecirim derken blenderin bicagi takildi 2 kez yaptim 3.de basparmagimi cok derin dogradim. ama acayip kanadi agridi cok telas yaptk acil hastaneye gittik. dikilecekti korkudan altima yapcaktimbaska bi yontem denedi doktor,parmagimi 404 gbi yapistirici ile yapistirdi.. ilk defa burda gordm o ilaci. ben nasil normal dogurcam arkds yaa oldum yaa.. esim benden beter panik.. napcam kara kara dusunuyom su an elimi kullanamiyorum ve de
dun aksam bi sakarlik yaptim. corbayi blender dn gecirim derken blenderin bicagi takildi 2 kez yaptim 3.de basparmagimi cok derin dogradim. ama acayip kanadi agridi cok telas yaptk acil hastaneye gittik. dikilecekti korkudan altima yapcaktimbaska bi yontem denedi doktor,parmagimi 404 gbi yapistirici ile yapistirdi.. ilk defa burda gordm o ilaci. ben nasil normal dogurcam arkds yaa oldum yaa.. esim benden beter panik.. napcam kara kara dusunuyom su an elimi kullanamiyorum ve de
Cok gecmis olsundun aksam bi sakarlik yaptim. corbayi blender dn gecirim derken blenderin bicagi takildi 2 kez yaptim 3.de basparmagimi cok derin dogradim. ama acayip kanadi agridi cok telas yaptk acil hastaneye gittik. dikilecekti korkudan altima yapcaktimbaska bi yontem denedi doktor,parmagimi 404 gbi yapistirici ile yapistirdi.. ilk defa burda gordm o ilaci. ben nasil normal dogurcam arkds yaa oldum yaa.. esim benden beter panik.. napcam kara kara dusunuyom su an elimi kullanamiyorum ve de
sız calısıyormusunuzzzValla hic hos olmuyor :)
aaayy cok guzel masallah sanada bebisinede allah saglikli omur versin tatlim kuveze girmemesi enn iyi haberrKizlarrrrrrr
Benim minnos geldiiiii:)dün tansiyon 17 ye yükselince karaciğer enzimleri birazda artınca minnosumuzu akşam 17.36 da kucağıma aldık. Kontrole diye gittik doğum gerçekleşti. Minnosumuzda ben de çok iyiyiz kuveze fflan girmedi Rabbim şükürler olsun.Darısı sağlıkla başıniza bu aşkın tarifi imkansız saatlerdir bıkmadan izliyorum onu
Ohhh be dünya varmıs
En sonunda kk geldi valla ne kadar ekaikliğini
Hissettim anlatamam:):):):) zıppırcık ve cuupcake den başka doğuran var mıydı yaa sanki
Üçledik gibi ama hatırlayamadım
o kadar alismisim ki buraya,sizlere.. ayy paranoyak oldum 2 gundediyorum doğuran oldu mu acaba die esime
Günaydın kızlarrr :) KK gidince elim ayağım kesildi..Ne kadar çok alışmışız:) @cupcakeask çok sevindim canım.. Sağlıkla büyüt bebeğini..
Cok sukuuuuuuuurrr dunya varmis beeedün cimcim facedan dogurmadigini yazmisti.
Oh be acilmis site, meger baya cok giriyormusum siteye, kendimi boslukta hissettim.
Merak ettim baya, dogum yapan oldu mu falan diye.. Instagrami olanlarla eklessek?
slmmm kızlarrr :)
ayy sonunda kk gelmiş yaa gerçekten ne büyük eksiklik oldu gidince :)
herşey yolunda mı.?
@cimcim16 nerelerdessinnn.?
bu arada bugün iş yerinde son günümmmmm
Günaydınsonunda kk acıldı....meğer ne çok kk dan okuduklarım varmış
Ayy ne cok alismisiz buraya bunalima girecektim bidaha gelmeyecek diye nerdeyse
Oleyyy sonunda acilmisresmen sikintidan patladim yaaa 2 saat sonra kontrolumuz var kizlar dua edin hersey yolunda ciksin, sizleri seviyorum
Yaşasınnnsonunda geldi ya çok canım sıkıldı eşim de dalga geçio ben engelledim girme benimle ilgilen dio nasılsınız annecikler bu arada bi bebişimiz daha olmuş başladık sanrm artk sıradaki kim bakalım sağlıkla gelsinler inşallah
Ben de çok kararsızım ve henüz almadım. Bakıyorum bende bir kaç modelÇoğu aldı ama ben ve bi kaç arkadaş hala kararsıx bi şekilde bakınıyoruz:):):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?