2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar ben 32. Haftaya giriyorum. 3 hafta rapor vermişti doktor. Rapor bitince zaten 32 dolmuş oluyor. Doğum iznine ayrılmak için rapora gerek var mı yada başka birşey yapmaya

Kızlar ben 32. Haftaya giriyorum. 3 hafta rapor vermişti doktor. Rapor bitince zaten 32 dolmuş oluyor. Doğum iznine ayrılmak için rapora gerek var mı yada başka birşey yapmaya

Doğum iznine ayrılmak için rapora gerek var elbette. Çalıştığın yere verebilmek ve doğum sonrasında doğum ücreti alabilmek için.

Canım gözünüz aydın. Çok sevindim kuvöze girmemesine. Allah analı babalı büyütsün..

Teşekkür ederim cnm. Ben henüz ikisini de hazırlamadım ama artık hazırlayacağım inşallah...

Aaa kimin olmuş? İnşallah iyilerdir. Önceki doğum yapan arkadaşın bebişi nasıl acaba?
İlk doğum yapan bendim galiba :)) iyi çok şükür, hala oksijen problemi yaşıyoruz ara ara, oksijen seviyesi düşüyor birden.. Onun dışında iyi çok şükür bi problem yok.. He bide bugün yada yarın 2.rop kontrolü olucak.. İnşallah bi problem çıkmaz

Peki hala hastahanede misin? Rop kontrolü ne oluyor. Çok bilgi eksikliğim var ya :)

Oyy geçen yıl o parmak doğrama işini bende yapmıştım aynı şekilde.. Oluk oluk kanadı.. Herhalde parmak koptu demiştim ama çok şükür hala yerinde :) iyileşmesi biraz zaman alıyor sadece.. Çok çok geçmiş olsun canım. Dikkat et kendine.. Okut kendini :) bende doğumdan bi hafta önce kolumu yaktım iyi şimdi şükür..Nazar oluyoruz farkında değiliz.. Bol bol okumak lazım

Naptın canım nasılsın var mı durumunda bir gelişme
N

Kuvezde mi bebiş hala yoksa çıktınuz mı

İçin rahat etmesi açısından en azından sağlık ocağında açlık tokluk kan şekerine baktıranilirsin. O bir fikir verir en azından

Benimki de sağda dr hiç öyle birşey demedi ama sağa yatınca sanki bebiş daha rahat ediyor gibime geliyor. Yarın bi sor bakalım dr ben de merak ettim. Benim de ctesi kont var ben de sorayım

Ayy inşaallah canim inş döner. Dün yengem le konuştum meğer son doğumunda bebek son anda donmus sezeryana giderken normal doğum olmuş. Son ana kadar belli olmaz dedi umutlandim :))
İnş canım bizimde bi tanıdığın çocuğu doğuma 1hafta kala dönmüş inş döner kuzm bide benim dönmüştü tekrar döndü cadı suyumuz az dönmeyenlerden demişti doktor döner inş kuzum

Kızlar yaaa bende hiç doktoruma sormadım dönmüş mü dönmemiş mi diye, şimdide meraktan çatlıcam.. Çalışabilir raporu verdiğinde baş geliş yazmış bilgilerine ve yanındaki hemşiresine söylediğinde duydum aynı şeyi bu dönmüş anlamına mı geliyor acaba? Haftaya gidicem daha...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…