- 23 Haziran 2012
- 437
- 353
- 303
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #51.681
Kızlar ben 32. Haftaya giriyorum. 3 hafta rapor vermişti doktor. Rapor bitince zaten 32 dolmuş oluyor. Doğum iznine ayrılmak için rapora gerek var mı yada başka birşey yapmaya
Canım gözünüz aydın. Çok sevindim kuvöze girmemesine. Allah analı babalı büyütsün..Kizlarrrrrrr
Benim minnos geldiiiii:)dün tansiyon 17 ye yükselince karaciğer enzimleri birazda artınca minnosumuzu akşam 17.36 da kucağıma aldık. Kontrole diye gittik doğum gerçekleşti. Minnosumuzda ben de çok iyiyiz kuveze fflan girmedi Rabbim şükürler olsun.Darısı sağlıkla başıniza bu aşkın tarifi imkansız saatlerdir bıkmadan izliyorum onu
Teşekkür ederim cnm. Ben henüz ikisini de hazırlamadım ama artık hazırlayacağım inşallah...ben bebişinkini hazırladım
benmki hazır değil canım
dalan roxy sabun tozu ile yıkdam mis gibi oldulr :) bebek için 4 takım kıyafet (alt,üst,çorap,şağka iç zıbın- badi ,eldiven )
4 tane battaniye ( ikisi çıkışta kullanılcak ) 20 tane bez ,kusmuk bezi,lazım olmz ama 2 tane önlük ,daha almadım ama biberon,ıslak mendil,alt açma (hazırlardan ) da koyucam.
şampuan mustela tavsiye etti kuzenim.onu kullanıcam
İlk doğum yapan bendim galiba :)) iyi çok şükür, hala oksijen problemi yaşıyoruz ara ara, oksijen seviyesi düşüyor birden.. Onun dışında iyi çok şükür bi problem yok.. He bide bugün yada yarın 2.rop kontrolü olucak.. İnşallah bi problem çıkmazAaa kimin olmuş? İnşallah iyilerdir. Önceki doğum yapan arkadaşın bebişi nasıl acaba?
Peki hala hastahanede misin? Rop kontrolü ne oluyor. Çok bilgi eksikliğim var ya :)İlk doğum yapan bendim galiba :)) iyi çok şükür, hala oksijen problemi yaşıyoruz ara ara, oksijen seviyesi düşüyor birden.. Onun dışında iyi çok şükür bi problem yok.. He bide bugün yada yarın 2.rop kontrolü olucak.. İnşallah bi problem çıkmaz
Oyy geçen yıl o parmak doğrama işini bende yapmıştım aynı şekilde.. Oluk oluk kanadı.. Herhalde parmak koptu demiştim ama çok şükür hala yerinde :) iyileşmesi biraz zaman alıyor sadece.. Çok çok geçmiş olsun canım. Dikkat et kendine.. Okut kendini :) bende doğumdan bi hafta önce kolumu yaktım iyi şimdi şükür..Nazar oluyoruz farkında değiliz.. Bol bol okumak lazımdun aksam bi sakarlik yaptim. corbayi blender dn gecirim derken blenderin bicagi takildi 2 kez yaptim 3.de basparmagimi cok derin dogradim. ama acayip kanadi agridi cok telas yaptk acil hastaneye gittik. dikilecekti korkudan altima yapcaktimbaska bi yontem denedi doktor,parmagimi 404 gbi yapistirici ile yapistirdi.. ilk defa burda gordm o ilaci. ben nasil normal dogurcam arkds yaa oldum yaa.. esim benden beter panik.. napcam kara kara dusunuyom su an elimi kullanamiyorum ve de
Naptın canım nasılsın var mı durumunda bir gelişmeKızlar ciğer geliştiricinin 2. Dozunu oldum. İlaçlar sancılar düştü. Doktor 2 hafta daha dayansa süper olur dedi. 4 gün ileride gözüktü. 2 kilo 380 gram olmuş. İpne 48 saate etki edermiş. En azında 48 saat dayanmam lazım. Bir yandan adamlar evi taşıyor. Sakin olmaya çalışıyorum tabi ama insanın morali bozuluyo ister istemezgerçi kızım 36 da doğmuştu 2600 gram aynı gün taburcu olmuştuk. Onu düşünüp rahatlıyorum artık napıyım
Son zamanlarda benimde cnm hep tatlı istiyoray kızlar bu arada bi haftada 1400 gr almışım
çok mutsuzum
deli gibi çikolata yedim bi de az önce
karnım da sürekli acıkıyor
nolucak benim bu halim?böyle giderse 90 a yaklaşıcam 74,7 oldum
Kuvezde mi bebiş hala yoksa çıktınuz mıİlk doğum yapan bendim galiba :)) iyi çok şükür, hala oksijen problemi yaşıyoruz ara ara, oksijen seviyesi düşüyor birden.. Onun dışında iyi çok şükür bi problem yok.. He bide bugün yada yarın 2.rop kontrolü olucak.. İnşallah bi problem çıkmaz
İçin rahat etmesi açısından en azından sağlık ocağında açlık tokluk kan şekerine baktıranilirsin. O bir fikir verir en azındanBen hiç şeker olcumu yaptırmadım bılıyomusun,bnm kızda biraz onden gıdıyor,dr hiç bununla ılgılı bı endısesını dıle getırmedı.Şimdi bakıyorum bıraz buyuk olunca kızlar şeker varmı diyorlar,bende endişeleniyorum.Ailemizde genetik gelen yani boyle bı rahatszlık yok ama siz yazdıkca ben endişe ediyorum.
Sağlık ocağı şeker olcumu yapıyormu bı bılgın varmı,yaptırayımda içim rahat etsin bari.
İnşallah canım bu dönem su onemliymis hareketler yavaşladı zatenIyimis ozaman ben hergun yiyorum insallah dusmez benimkide
Benimki de sağda dr hiç öyle birşey demedi ama sağa yatınca sanki bebiş daha rahat ediyor gibime geliyor. Yarın bi sor bakalım dr ben de merak ettim. Benim de ctesi kont var ben de sorayımayy ii ozamannn.. yarın kendi doktoruma gidicem bakalımmm..
ya bide bu manyak kadın bana dediki bebeğin duruşuna baktı kaburgaları sırtı sağ tarafta dedi normalde solda olur sola yatın deriz dedi sen sağa yat dedi..saçma geldi bana anlamadım.. nie o zaman tüm doktorlar bebeğin duruşunu sölemeden hep sola yat diolar dimi :)
İnş canım bizimde bi tanıdığın çocuğu doğuma 1hafta kala dönmüş inş döner kuzm bide benim dönmüştü tekrar döndü cadı suyumuz az dönmeyenlerden demişti doktor döner inş kuzumAyy inşaallah canim inş döner. Dün yengem le konuştum meğer son doğumunda bebek son anda donmus sezeryana giderken normal doğum olmuş. Son ana kadar belli olmaz dedi umutlandim :))
İnşallah herşey yolundadır. Çıkışta haber ver canımOleyyy sonunda acilmisresmen sikintidan patladim yaaa 2 saat sonra kontrolumuz var kizlar dua edin hersey yolunda ciksin, sizleri seviyorum
Kızlar yaaa bende hiç doktoruma sormadım dönmüş mü dönmemiş mi diye, şimdide meraktan çatlıcam.. Çalışabilir raporu verdiğinde baş geliş yazmış bilgilerine ve yanındaki hemşiresine söylediğinde duydum aynı şeyi bu dönmüş anlamına mı geliyor acaba? Haftaya gidicem daha...İnş canım bizimde bi tanıdığın çocuğu doğuma 1hafta kala dönmüş inş döner kuzm bide benim dönmüştü tekrar döndü cadı suyumuz az dönmeyenlerden demişti doktor döner inş kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?