2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

saolun kizlar :) aynen nedir bu nazar mi bilmem ama diyorum isin esprisi,bu bize iyi hazirlik oldu fln.. o anda neler olcak kim.bilir birbirmizi simdiden hazirlamaya baslayalim dedim
Canım çok geçmiş olsun nazar valla hatirliyosniz benim düşük yere mikrodalga patlamıştı evdeki bütün elektronik esyalar hamileligmde bozuldu valla nazar biz farketmiyoz ama bana diyolar 5cm açıklıkla nasi dayaniyo biride maşallah demiyo ne cekiyorum geceleri ağlamaktan yastgm sirilsklam oluyo insanlar bencil valla çöl geçmiş olsun canım benimm

Evet canım dönmüş doğum pozisyonunda şuan...makat gelse solerdi zaten baş geliş demek doğum pozisyonunda demek içini ferah tut normal doğuma elverişli suan

Kızlar benim gittiğim hastanenin eğitimine gideceğim demiştim ya iyiki gitmişim inanılmaz faydalı oldu emzirmeden doğuma kadar her şeyi anlattılar doğum sonrası ne yenir ne yenmez.
Bebeği loş ortamda tutmak gerekiyormuş ilk 4 5 gün her dakika emzirin diyorlar bebeği sonraki zaamanlarda asıl s geliyormuş gece 12 de beşiğe koyun alışsın dedi gece 12 3 6 gibi emzirin sonra 12 4 8 yapın dedi 2 3 ay sonra mümkün olduğunca babayla temas ettirin ve baba kalsın yanında bebeğin dediler çünkü bebek terkedilmiş hissediyormuş kendini hep babayı duyuyor bir anda yabancı bir kadın sesi duyduğu için ilk anne sonra baba teması şart diyorlar kordon düşmeden asla yıkamayın dedi kordon düşünce yıkama işlemi yapılabilir kordona bir şey sürmeyin direk emiliyor tuzlama olayı orada da konuşuldu sakın yapmayın dedi başebeydi kadın ve birde öğretim üyesi konuştu çok güzel bir konuşmaydı çok sevdim bebeğin ellerine eldiven takmayın dedi size hep temas etsin ayaklarınada sorun yaşadığınız zamanlar bebeği soyun çıplak karnınıza koyun ilk 3 ay anne karnında sanıyormuş zaten kendini gibi gibi bir sürü bilgi 10da başladı 4 te bitti eğitim...

Peki hala hastahanede misin? Rop kontrolü ne oluyor. Çok bilgi eksikliğim var ya :)
Yok ben çıktım 35 gün falan oldu, kuzucuğum hastanede hala. Dualarınızı bekliyor :) erken doğanlarda göz damarlarındaki gelişime bakıyorlar. prematüre retinopatisi diye geçiyor. Normalde anne karnında son haftalarda oluşuyormuş göz damarları. Hatta gelişimi doğumdan snra tamamlanıyormuş. Onun kontrolü yani..

Kuvezde mi bebiş hala yoksa çıktınuz mı
Yok canım küvözde hala, dualarınızı bekliyorum :)

Ay kadınlar kulübü açılmış musmutlu oldum çok aikilydm özledim sizi doğuran var mi ben dogrursam nasi haber vercem diyodum:)kızlar ben iyice doktor gibi oldum arastrmaktan okumaktan ahahah yat yat napaym şimdi yatma pozisyonu aklınıza takılmış hemen cozuyorum şimdi kızlar göbek deliği içerde olan annelerin bebekleri ayakları dışarda omurga tarafı içerde..göbek deliği dışarda olan annelerin omurga dışarda ayaklar içerde..mesala benim dışarda o yüzden yatmam sikntli oluyo yüz üstü yatiyorum doktorda bise demedi daha rahat ediom

Ben concord neo aldım dün kampanyada varmış. Çok içime sindi:)

Sağol canım benim kaynanamin yapacagi m dediği herşeyi yapmayın demişler resmen:)))))

Geçmiş olsun canım ya aksilik işte. Olsun usen takılma ona doğurursun Allah'ın izniyle

Tek tek okuyamadim kızlar. Size biraz bahsedeyim.o gün kontrole gittik tansiyon 17 10 çıktı doktorum preeklambsiden şüphelenilen yanlış yazıyo olabilirim işte el ayak şişmesi oluyormuş tansiyon yukseliyirmus karaciger enzimleri artiyormus tahlil yapıldı hafif enzimler Yüksel çıkınca akşam girdik doğuma

Kızlar merhaba bugün çalışabilir raporu almak için doktora gittim.Çok şükür oğlum gayet iyi 2 kilo 42 cm olmuş ama aklıma takıldı birdaha ki kontrole 1 ay sonraya çağırdı geç geldi bana birazcık burda daha sık çağırıyorlar diye okumuştum sizi hangi sıklıkta çağırıyor doktor?

Kamu da böyle seçenekler yok malesef. Süt izni ilk 6 ay 3 saat ikinci 6 ay 1,5 saat

Ediyorum canım merak etme otur kendine zaman ayır nefes al derince yavaşça vererek her şey yolunda bebişim sağlıklı yakında yanımda olacak de meditasyon çok işe yarıyor hayal et kucağına geldiğini eve gittiğinizi olumlu düşün bol bol

Sağol cnm bilgi için. İnşallah bebeğine bir an önce kavuşursun Allahın izni ile.

Sağol canım benim kaynanamin yapacagi m dediği herşeyi yapmayın demişler resmen:)))))
Bombaymış o ben en çok baba kısımları hoşuma gitti çünkü anneyle bağ kuruyor ama babadan kopuk oluyor oysaki babayla bağ kurmasına izin verin dedi gögsüne yatsın babasının başı solda olacak şekilde her akşam 5 dk tabi kordon düştükten sonra baba para getiren varlık olarak kalmasın

beni 32 de rapor aldığım günden 2 hafta sonasına nst için çağırdı canım
onun sonucuna göre randevumu alıcam.
normalde hemen al randevunu derdi
bu sefer sonuca göre bakıcaz

İnşallah sorunsuz geçer kontrolünüz dualarımız bebişinle

Doktorum dik8slerim vardı ta serkan istersem alır normal doğum denerim dedi ama ben zaten ani doğuma giricem diye heyecan yaparım diye epidural istedim çok çok çok rahat bir doğum oldu Güle oynaya muhabbetlerle muziklerle ameliyathanede sadece dokümanları hissettim sıfır ağrı sancı o gece kalktım yürüdüm ertesi gün dağa iyiydim 2.günü hastanede dusumu bile aldım. Ağrım hiç olmadı zaten ağrı eşiği çok yüksektir bütün hemşireler doktorlar anestezi doktoru 5.sezeryandan çıkmış gibisiniz diye dalga geçiyorlar. sütten önceki ilk sıvı geldi dunde artık sütüm gelmeye başladı. Ama minik oldugu icin kuzum emme reflexi anca gelişiyor sahip veriyoruz ilk başlarda mama takviyesi aldı şimdi sadece süt şükürler olsun darısı en hayırlı doğumlardan sizin olsun inşallah o cennet kokusunu duymaktan başka ötesi yokmuş

Hep onu yapıyorum zaten.. Çok şükür olumlu düşünüyorum, dua ediyorum, kuzucuğuma taçlar kapı süsleri hazırlıyorum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…