- 26 Şubat 2015
- 509
- 733
- 53
- 35
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #52.381
Erkek. Umarım sadece oyledirBebişin cinsiyeti ne? Sana benzeyecek demekki...
Gebeligin son aylarinda kasilmalar toplanmalar vs olacak diyor ya yalanci bunlar hazirlik doguma deniliyor.e peki bu kasilmalar bir ay surecek mi yani boyle
Selam kizlar gunaydin hepinize. Gecmisi okuyamadim. InsaAllah hepiniz iyisinuzdir. Biz dun doktora gittik 32+1olarak bebgim 1750 gr cikti doktor bir hafta geride dedi kilosu. Ayrica suyu azalmis dedi sizma mi var dedi ben hic fark etmedim oyle birsey. Bir hafta once hersey yolundaydi. Nst ye bagladi o gayet iyi dedi. Yoruldun mu dedi. Haftaya bi daha gorelim. Kendini yormayacaksin tam istirahat dedi. 3 lt suyu mutlaka iceceksin. Bol bol besleneceksin dedi. Her ihtimale karsi ciger gelistirici igne verdi dun birini vuruldum bu aksam ikinciyi vurulucam 24 saat arayla oluyormus. Kizlar dua edin ne olur hersey normale dönsün.
Ben de izmirdryim canıminşallah bakalım bi de o zmnlar gelince konuşrz bunlarısen nerde otrysn surrender nerde oturuyo acaba ben izmir deyim canlarım merak ettim sizlerle konuşuyorm ama nerelerden :)
Bi tane daha benden. Idrarina baktı mi doktorSelam kizlar gunaydin hepinize. Gecmisi okuyamadim. InsaAllah hepiniz iyisinuzdir. Biz dun doktora gittik 32+1olarak bebgim 1750 gr cikti doktor bir hafta geride dedi kilosu. Ayrica suyu azalmis dedi sizma mi var dedi ben hic fark etmedim oyle birsey. Bir hafta once hersey yolundaydi. Nst ye bagladi o gayet iyi dedi. Yoruldun mu dedi. Haftaya bi daha gorelim. Kendini yormayacaksin tam istirahat dedi. 3 lt suyu mutlaka iceceksin. Bol bol besleneceksin dedi. Her ihtimale karsi ciger gelistirici igne verdi dun birini vuruldum bu aksam ikinciyi vurulucam 24 saat arayla oluyormus. Kizlar dua edin ne olur hersey normale dönsün.
Tesekkur ederim. Bu aralar suyu ancak bir lt icebiliyorum. Midem cok yanip eksiyor. Maden suyu iciyorum ama hergun iceyim. Offf...yalancı sancıları haftalar öncesinden başlayan var en çok korktuğum şey doğumda çok yorgun olmak bakalım görücez
geçmiş olsun canım.sen doktorun dediklerini yap dinlen bol bol su iç suyu artanlar var bu şekilde.havuç ve Deveci armudu iyi geliodu galiba bi de mandalina.bunları ye bol bol.maden suyu gibi sıvıları tüket.allahın izniyle artar suyun.stres yapma yeter ki.en kötüsü o çünkü
sizde de mi ayni sey var? Idrarima bakmadi. Nasil oluyor?Bi tane daha benden. Idrarina baktı mi doktor
Benim doktorum bi ay önceli komtrolümde önemli olan brbeğin her geldiğinde gelişim göstermesi dedi.ortalma deperlere bakmıyo da kendiyle kıyaslıyo bebrğiBi tane daha benden. Idrarina baktı mi doktor
Bnm 2 hafta geriymis gelişimi. İdrara baktı protein çıktı. Sen de baktır en kisa zamanda benceTesekkur ederim. Bu aralar suyu ancak bir lt icebiliyorum. Midem cok yanip eksiyor. Maden suyu iciyorum ama hergun iceyim. Offf...
sizde de mi ayni sey var? Idrarima bakmadi. Nasil oluyor?
2 haftada 250 gr almış bnm ki. Umarım daha da düşmez düşerse alırım 34te dediBenim doktorum bi ay önceli komtrolümde önemli olan brbeğin her geldiğinde gelişim göstermesi dedi.ortalma deperlere bakmıyo da kendiyle kıyaslıyo bebrği
Mantıklı aslında.ben 4300 doğdum kardeşim 3800 kuzeniminki 2850 idi küvöze girmedi bile.
Evet canim kaza esnasindaki travmaya bagli plasentada 2 cm ayrilma olmustu. Kazadan sonra kasik agrim oldu hep, bende normal sandidiydim, zaten 3 gun sonra cok yogun kanamayla hastaneye yattim, 4 gunde anca cikabildim. Cok sukur ki oglum bana sımsıkı tutundu, birakmadi beni.Ayyy canim allah korusun sen birde hastanede yatmissin kazadan mi olmus kanama acabainsallah surda uc gunum kaldi is bitiyor.sonra da birkez daha carsya gidip eksikleri alicam birdaha sirf su trafik yuzunden cikmak istemiyorum disari.burda trafik cok kotu
Renginden anlaşılmaz. Bende geçen yıl idrarda kan çıktı ama görünürde birsey yoktu meselaBana da gelisimi devam ediyor dedi. Bu haftada 1900 uzeri bekliyoruz dedi. Beslenmene dikkat et dedi. Idrar tahlili sanirim 29 . Haftada vermeye stim bir sey cikmamisti. Pazartesi tekrar kontrol var. Artik o zaman biseyler verir herhalde. Eger gerekirse serum takariz dedi suyu desteklemek icin. Sizin idrar rengi nasil yani goruntuden bisey anlasiliyor mu?
Bir tane daha besik almana gerek yok ki.... temiz battaniyesinin ustunde koltuga yatirirsin. Yani ben bebek gormeye gittigimde genellikle.koltuklarin.uatunde bebekler.zaten.donemiyor edemiyorlar. Sallanma sikintisida olursa anakucagini kullanirsin. Tabi bu benim nacizane fikrim bosuna masraf etme diye soylemek istedimbenim ayrı oturma odam yok işte. salonda oturuyoruz normalde de. mecbur bi beşik daha alıcaz gibi bu gidişle. daha ilkini yeni aldım yaşimdi işin yoksa yeni bi araştırmaya daha gir. üşeniyorum valla her şeye
Cektir Cektir inşallah kar yagmaz yaaa hadi herseyimizle hazır olacağız biz de yaa kar yağarsa diye co korkuyorum benim hastane bayağı uzak bi de kar da kışta gitmesi çok zor olur hastaneler sicak ama yine de kar istemiyorumbende gitmeden önce fön çektircem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?