2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

4 mü maşallah canım. Benim 3. 4 ü düşünemiyorum

Allah yardımcınız olsun canım

Belli mi tarihin resmen gün sayıyoruz yaa benim de 1 ay kaldı

Allah yardımcınız olsun. Yatıp dinlenmek en iyisi, Allahın izniyle herşey yoluna girer inşallah. Üzülüp de strese sokmayın kendinizi. Kuzunuz da stres olmasın içerde

haha videoya cekcen karnini,al bak buyur dicen hahaha :) ben ne sagda ne solda ne uzanirken ne ayakta rahatim..hep uff pufff oyhhh.. bnm bebis ztn masallah yani %95uyur die yazio bnmki %5uyuyo galiba
Benimki de öyle sürekli tekmeliyor hiç uyumuyor bu diyordum geçen kontrolde deli gibi tekme atarken doktorum uyuyor dddi uyurkende tekme atıyorlarmş yanı benimki uyurken üstünü basını açan bebelerden olacak :)))

Çok geçmiş olsun.. Travma dediğin sen darbe falan aldın mı? Yoksa korkudan falan mı öyle ayrılmış plesanta..

Benim de kalçalarım çok ağrıyor hergün magnezyum içiyorum. İçmeyi unutursam gece uyuyamıyorum ağrıdan, dün akşam olduğu gibi

Aaa bak bunu öğrendiğim iyi oldu canım teşekkür ederim.. Eşimde türk malı alalım deyip duruyordu bi önereyim bakalım :)

Aaa bak bunu öğrendiğim iyi oldu canım teşekkür ederim.. Eşimde türk malı alalım deyip duruyordu bi önereyim bakalım :)
öner canım. Bende Türk malı olsun istiyodum buldum sonunda :) bide diğerlerine göre baayya uygun. Tekli alımda paketi 25 ₺ , 6lı paket alınca 20 ₺ye geliyo teki.

Benimki de bu aralar aynı canım. Önceden sadece sola yatınca kıpır kıpır oluyordu şimdi sağ sol farketmiyor fıldır fıldır

İnşallah biran evvel normale dönersiniz canım

kızlar sağolun yararlı bılgıler ıcn,bende türk markaları diyorum kesinlikle bu yuzden de tum urunlerı dalin almıştım.Molfixin yeni doğan fiyatlarına baktımda şimdi unnudo da 40 lı paket 17.50 tl diyor.Fiyatlar nsl,hıc bakmadıgım ıcın aralıkları bılmıyorum,bileniniz alanınız varsa yazarsa sevınırım.Benimde artık bı ıkı paket almam lazım.

Ben de 10 günde bir gidiyom iki seferdir 1,5 kilo almışım her seferinde. Ctesi de kontrolüm var bu seferde 1,5 kilo almışsam düşüp bayılıcam oracıkta
Ya ama dr odasında pantalonla ayakkabıyla felan cıkıyoruz,bırde ben hep ogleden sonra randevu almış oluyorum o saate kadar cay su yemek vs. yemiş oluyoruz ıster ıstemez.Aç karnına evde iç çamaşırınla tartıldıgının yerını tutmuyor kı zaten.Ben dr olcumunu cok sallamıyorum acıkcası,kışlık ayakkabılar zaten 1 kg gelyor.

Allah yardımcınız olsun. Yatıp dinlenmek en iyisi, Allahın izniyle herşey yoluna girer inşallah. Üzülüp de strese sokmayın kendinizi. Kuzunuz da stres olmasın içerde
Amin. Allah razi olsun. Asil nda hep dinleniyorum ama haftasonu cikiyorum disari artik cikmiycam. Tam bir istirahat istiyorum dedi doktor. Kafama takmasamda yine de beynimin bi kosesinde. Haklisiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…