- 21 Ağustos 2014
- 6.732
- 3.835
- 248
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #52.581
Canım artık bütün dünyamız onlar oldu, kendimizi değil onları düşünüyoruz bundan sonra çok çok normal yani...Amin canım, rabbim verir rızıklarını :) geçen gün bende sürekli internette bebekle ilgili yazılar okuyorum resimlere bakıyorum falan. Bi an bi farkettim uzun süredir doğru düzgün facede bile takılmıyorum instagramda kendim alakalı bişey paylaşmıyorum yine bebekle ilgili şeylere bakıyorum
Yok cnm sen doğru hesaplıyorsun,ben 37.haftamın dolmasını beklemeden bozdurucam raporumu.Çalışamaz raporu alıcam.CANIM BİŞEY SORUCAM SENİNLE AYNI HAFTADAYIZ günümüz de aynı sen çalışamaz raporunu 36 da mı alacaksın benim hesabıma göre aralık 18 doluyo 37 hafta ben mi yanlış hesaplıyorum kafam karıştı:)
Bizim dr da da şu boy ölçen aynı zamanda ağır metal dökme zebellak gibi bir tartı var ama göstergesi onunda dıgıtal.Benim kılom dr da her zman bı 1-2 kılo fazla cıkıyor,ayakkabı pantalon farkettiriyor.En doğru ölçüm boş mideye sabah tartılınandırcnm bnm doktorda su klasik tartidan var,dedigin gbi ayakkabiyla fln çıkıyorum yine de evdekinden 1 kg az tartio.. evde digital var ve bildgm kdariyla digital 1 kg fazla tartio en az..boyledir herhalde dimi
Amin canım, rabbim verir rızıklarını :) geçen gün bende sürekli internette bebekle ilgili yazılar okuyorum resimlere bakıyorum falan. Bi an bi farkettim uzun süredir doğru düzgün facede bile takılmıyorum instagramda kendim alakalı bişey paylaşmıyorum yine bebekle ilgili şeylere bakıyorum
Ben de menemenbenden de bi Buca gelsin hadi:)
Bizim dr da da şu boy ölçen aynı zamanda ağır metal dökme zebellak gibi bir tartı var ama göstergesi onunda dıgıtal.Benim kılom dr da her zman bı 1-2 kılo fazla cıkıyor,ayakkabı pantalon farkettiriyor.En doğru ölçüm boş mideye sabah tartılınandır
Soda benim bile midemi yakıyor bebeğin yakmaz mı ? Annen olacaksa söyle bensiz hiçbirşey vermesinlerCok haklisin.. Yeni kv gundemim bebegin dogumunda azina soda koymak, sehir efsaneleri bitmedi yok o oyle yapti bebegin hic gazi olmadi falan, belkide olacagi yoktu... Sezaryen olursam falan verirlermi acaba, verirlerse bisey olurmubilemedim..
Balon almıştım puantiyeli konsolun üstüne serpiştirdim bi de hoşgeldin bebeğim bayrakları astım konsolun iki ysnınaÇok güzel olmuş cnmm :)
Bende tavana çift taraflı bantla balonlar asaım diorum :)
Muhasebecine söyle Sgk nın sisteminden onaylaması lazım raporu bildiğim kadarı ileSlm kızlar , Bebişimi gördüm azönce. Doyamadım tonton yanaklarına bakmaya. Of zaman geçsede dışarda sevsek.
Gelişimi 2,5 hafta önden gidiyor. Doğum erken olacak yani. Fiyatları sordum ÇEkirge dorukta 2100 sezeryan doğum epidural içinde 300 lira fark alıyorlarmış. Çalışamaz raporu verdiler . Ama ben napıcam onu bilmiyıorum.
banada kv hep kendi hamileyken zeytin toplamaya giderlermiş kıçını yerde sürükleyerek zeytin toplarmış vs. sen masabaşısın vs.. Bende kusura bakma senin gibi olmamı bekleme bende 4 yıl okuyup çile çektim elbette meyvesini şimdi toplayacam dedim.. yanlış anladın vs vs.. he he dedim geçtimkimse hamile psikolojisinden anlamiyor vallaha. bnm ablam bile 2 cocugu olmus-o bile kirici olabiliyor.. halden ceken anlar derler de nafile. kaynanalar da laf cakiyor,biz boyle yaotik soyle dogurduk sunu soyle yasadik... bana dio bzmki,yanlis anlama daaaa sen bise de ypmiyon evdesin.. ben boyle boyle.... bu mesele uzaaar gider yani malesef. bi biz anliyoz birbirmizin halinden
GüZel bi hatıra canımmmBwn de internette bi blogta gördüm çok hoşuma gitti
Haftasını boyunu kilosunu tarihini de yazdım
Sonra da albümüne koyarım diye düşündüm
Ya bende çok bişi yapmıcam diodum ama bayada bişi olmuş aslında şimdi okuyunca farkettm :))Canım çok ayrıntılı düşünmüşsün valla ne güzel
Bende yoktu bu kadar ayrıntı ama yine de güzel oldu :)
banada kv hep kendi hamileyken zeytin toplamaya giderlermiş kıçını yerde sürükleyerek zeytin toplarmış vs. sen masabaşısın vs.. Bende kusura bakma senin gibi olmamı bekleme bende 4 yıl okuyup çile çektim elbette meyvesini şimdi toplayacam dedim.. yanlış anladın vs vs.. he he dedim geçtim
bendesen boyle payini verdikce bz de rahatlioz yavv :)
bendeama kaşınıyolar napim.. kv çok kıskançtır benim evde yeni almış olduğum ne varsa gider aynısını alır masabaşı iş buldum derse şaşırmam yakında bunada laf etti çünkü
o zayıflama bi bende olmuyor.hep birşeyler yemek istiyorumHayırlısı olsun canım benim orda Ole yaziyo korkmayın diyo doğuma yakın kilo kaybı normalmis mide bulantıları sık idrara çıkma Ole şeyler yaziyo
Evet canım kız ya benimki evet bende köyde hurmayi flnAyyy şimdi anladım yaaaaa, kıza dediğin bebişe diyorsun değil mi şekerli suyu? banada bugün ebe hurma suyu dedi, eğer sütün gelmezse azcık verebilirsin dedi...
Maşallah benimkide kız :)1.side oğlan 2.side . Oğlanları çiftledim kızlara duyurulur.Resimdeki birinci oğlum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?