- 25 Temmuz 2013
- 2.046
- 1.445
- 83
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #52.601
Evet ablamda Ole oldu memnunmus canım inş hayırlısı olsun gelsin minnoslar sevelim artık daÇok saol bebeğimmmm..
Belden uyuşturmalı olcam canım daha bunu konuşmadık doktorumla ama öle olmak istiorumm..bakalım hayırlısı..
Kısmet valla arali k annelerini kasım annelerini erinmedim hepsini okudum 39da dönen var son anda dönen var çok mutlu
sen öyle diyince bana da umut oldu yüzde 97 dönmesi bizim için iyi yani inş o yüzde üçlük kısımda olmayız ben normal doğurmak istiyorum çünküValla canım baktım yaziyo yüzde 3u donmezms bende baktım buara aramzda ters olan çok bende dedim kasım ile aralık annelerinde var miymis bende hiç erinmedim okudum bizim gibilermis 34 35daha öncesi ters olanlar var doğuma yakın dönen bisuru arkadaş var ha donmeyende var ama genel anlamda dönmüş baya umut oldu bana
özellikle izmirdekiler magazalardan aldıysanz nerelerde bu haftasonu bunu halletmeliyim artk 34. Haftaya başladıkKızlar hastane de giyecek oldugunuz geceliklerinizi nerelerden aldınız hangi marka ben bi türlü karar veremıorm emZirme sütyeni alanlar kaç tane gerekir acaba normalleri hiç kullanılmaz mı ki bir de gecliklerinizi kısa kollu nu uzun kollu mu aldınız ben hala karar vermıorm ya
Aminnn cnmm evet yaa son günler artık gelicekle :))Evet ablamda Ole oldu memnunmus canım inş hayırlısı olsun gelsin minnoslar sevelim artık da)
valla ben loyadan aldım herşeyimi. iki tane emzirme sutyeni aldım biri düz penye olandan evde giymelik biri kalıpsız ama ucu belli etmeyenden dışarda giymelik. bnm memişler büyüdü çok eskiler denk gelirse giyerim dicem de süt dolunca da denk gelmez bi süre daha evdekileri giyemicem sanırımözellikle izmirdekiler magazalardan aldıysanz nerelerde bu haftasonu bunu halletmeliyim artk 34. Haftaya başladık
Canimmmm yok dogurmadimm kontrolumuz vardi bugun.alttaki kizim iyice kanal yolunda cok baski yapiyo iyice agirlastimm.11 gunum kaldi doguma insallah beklerlerrr.cok giremiyorum annemde geldiya gelen giden oluyo.sen nasilsin canim iyisin dimi
ya bi de dönünce evde kendimiz anlar mıyız acep? benim alt tarafa kasığıma eli mi ayağı mı ne bişileri değiyo oynuyo orda merak ediyorum vallaValla canım baktım yaziyo yüzde 3u donmezms bende baktım buara aramzda ters olan çok bende dedim kasım ile aralık annelerinde var miymis bende hiç erinmedim okudum bizim gibilermis 34 35daha öncesi ters olanlar var doğuma yakın dönen bisuru arkadaş var ha donmeyende var ama genel anlamda dönmüş baya umut oldu bana
anladm canm ben de loyaya baktm da pijamaları güzel bende aldm bi takım ama gecelik cok beğenemedm çogu kişi de gecelik al dio ya kullanıslı falan diye bilemedim bendevalla ben loyadan aldım herşeyimi. iki tane emzirme sutyeni aldım biri düz penye olandan evde giymelik biri kalıpsız ama ucu belli etmeyenden dışarda giymelik. bnm memişler büyüdü çok eskiler denk gelirse giyerim dicem de süt dolunca da denk gelmez bi süre daha evdekileri giyemicem sanırımloyada lohusa pijaması vardı çeşit var yani bi tane ondan aldım, bi tane de normal pijama takımı aldım.
doğum yapan arkadaşlarım ve ebe arkadaşlarımın hepsi bana geceliği tavsiye etti...bende bi tane uygun fiyatlı alıp koydum çantayaanladm canm ben de loyaya baktm da pijamaları güzel bende aldm bi takım ama gecelik cok beğenemedm çogu kişi de gecelik al dio ya kullanıslı falan diye bilemedim bende
Mamayida biz mi goturecez hastaneyee canimBiz sinba diye mama aldık ama hastahane aptamilden başka kabul etmiyomus Ole dediler canım evet kaşıkla bardak yada mama kaseside koyduk çünkü biberonunu alırsa memeyi alamayabiliyolarmis canim
Belli mi tarihin resmen gün sayıyoruz yaa benim de 1 ay kaldı
Evet canım öyle söylemişti drum,gecen hafta gittigimdeyse 2 hafta snra geldiginizde netleştirirz ameliyat gününü dedi...Rabbim hepimizi de kırtarsın inş sağlıkla gelsin minnaklar...Belli mi tarihin resmen gün sayıyoruz yaa benim de 1 ay kaldı
Canım bu arada duru yazını karşıyakada gökkuşağı parti evindr yazdırdım.etiket de basıyolar.biliyorsundur belji ama yine de paylalayım dedimGüZel bi hatıra canımmm
Ben nırmalde baby shower a da karşıydım ama internette öyle güzel şeyler gördğm ki dayanamadımYa bende çok bişi yapmıcam diodum ama bayada bişi olmuş aslında şimdi okuyunca farkettm :))
Al benden de o kadaro zayıflama bi bende olmuyor.hep birşeyler yemek istiyorum
Ben kısa kollu aldım canımKızlar hastane de giyecek oldugunuz geceliklerinizi nerelerden aldınız hangi marka ben bi türlü karar veremıorm emZirme sütyeni alanlar kaç tane gerekir acaba normalleri hiç kullanılmaz mı ki bir de gecliklerinizi kısa kollu nu uzun kollu mu aldınız ben hala karar vermıorm ya
Canım mağazalar çok pahalıözellikle izmirdekiler magazalardan aldıysanz nerelerde bu haftasonu bunu halletmeliyim artk 34. Haftaya başladık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?