2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

akıntın nasıl ki canım rengi miktarı ?

Maşallah canım bebişine
Senin doktor da abartmış 4 hafta diye valla
Sezeryan mı istiyosun kesin?

4 hafta sonramiii okadar gec yaa.bazi doktorlari anlamiyorum.biz 1.5 aydir her hafta gidiyorz.kilosu falan iyi masallah canim.iyiki bidaha sezeryana gel demedi

4 hafta sonramiii okadar gec yaa.bazi doktorlari anlamiyorum.biz 1.5 aydir her hafta gidiyorz.kilosu falan iyi masallah canim.iyiki bidaha sezeryana gel demedi
ilk baş öyle dedı. sonra ben araya gırdım
2 hafta sonra gel konusalım dedı
iyi mi kilo? doktor gayet iyi dedi ama bıraz daha fazla olaydı keşke

Kizlar bikac haftadir kasilmam ve karnimda sertlesme var suan baya artti surekli sertlesiyo..gecen hafta muayene olmustum herhangi bir sıkıntı yoktu ama simdi ne yapmam gerekiyi bilmiyorum adet ve gaz sancisi gibide..sizce acile gitmelimiyim hemen

Benimde aynen böyle adet sancısı gibi ağrım oluyo. Çok Nazlı görünmemek için sürekli doktora gitmiyorum ama ne yapmalıyım bilmiyorum

az önce bana da gaz sancısı girdi çok tırstım doğuruyorum diye

bu doktor kafaya takmış seni normal doğurtacak kilosu gayet iyi bencede

ilk baş öyle dedı. sonra ben araya gırdım
2 hafta sonra gel konusalım dedı
iyi mi kilo? doktor gayet iyi dedi ama bıraz daha fazla olaydı keşke
Iyi canim bence.saglikli olsnlar. Bide artik.haftalik daha cok alir tek bebek.benimkiler 2560 ve 2510 cikti ama arti eksi 200 olabilir diyo doktor.artik haftada 60-70 gr anca alirlar.zatende 10 gunum kaldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…