- 29 Ağustos 2015
- 5.579
- 9.201
- 198
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #52.981
kız ne korkuyosun elbet gelir cicişlere sütler..Ayyy benn göğüsler aynı duruo yaaa sinir oluorummm onlara :))
Doktoruma söledim doğumla beraber dolcaklar bi hormon gitcek başka bi hormon gelcek falan filan bişiler dedi ama korkuorum ya gelmezse die amannn uff..
zaten sütü görünce karnımı tutup sevdim sevdim bebeğimin maması da gelirmiş diye diyesıyıracam yakında gün yaklaştıkça
Aminnnn cnm benim sezeryan oldu 2300 kilosu komposto dunde içtim bugünde yapıcam bizimkiler tekrar...oğluşumu alamadım kucağıma henüz sut sagıyorum ama gelmiyor oda henuz
çamasırını değiş,takıbe al kendını canım hemen.kızlar ya kilodumda nokta gibi kan vardı ama nokta kadardı yani küçüktü inş nişan falan değildir
önemli bu haftalarda mutlaka git canım.. bişe yoktur ama sen tedbirini alkızlar ya kilodumda nokta gibi kan vardı ama nokta kadardı yani küçüktü inş nişan falan değildir
çamasırını değiş,takıbe al kendını canım hemen.
önemli bu haftalarda mutlaka git canım.. bişe yoktur ama sen tedbirini al
magnezyum içiyormuydun,dr un vermısmıydı?değiştim canım çamaşırımı, kasılmalarım da çok artmıştı iki gündür inş biraz daha bekler, çünkü küvöze falan alırlarsa yalova da küvöz yok başka yere gitmem lazım
canım eğer abhsettiğin garip renkli bir sıvı ise benden geldi,hatta ilk farkettiğimde 6.ayımda falandım.
normalde hep siyah sütyen kullanırım farketmıyordum,beyaz kullandıgım zamanlarda bı bakıyorum Allah allah bu leke neyin nesiSonradan çaktım köfteyi Bazen evde tshırtle camasırsız dolasınca ıslanıyo çok hafıf ama..Süt denılırmı bilmem
bize haber ver mutlakahaklısın canım eşim gelsin gidelim doktora
evet uçların ucu (o nasl bı tabırse :)) kuru kuru böyle.Ben daha göğüs kremı almadım,acaba kullansammı önceden dıyorum.bende cok erken basladi 14.haftamda falandim once renksizdi ama tuhaf kokuyodu :) sonra sarimsi renkte gelmeye basladi ztn gogus uclarinda kuruyup yagli yagli kalio fark edersin. en az 3 haftadir da bildign beyaz sut renginde geliyo. asama asama yasadim bizzatdogum olunca hemen gelir ins boyle
bende ilk başta anlamamıştım ama bugün lohusa kadınlar gibi çamaşırım ıslanmıştıcanım eğer abhsettiğin garip renkli bir sıvı ise benden geldi,hatta ilk farkettiğimde 6.ayımda falandım.
normalde hep siyah sütyen kullanırım farketmıyordum,beyaz kullandıgım zamanlarda bı bakıyorum Allah allah bu leke neyin nesiSonradan çaktım köfteyi Bazen evde tshırtle camasırsız dolasınca ıslanıyo çok hafıf ama..Süt denılırmı bilmem
evet cok yayilirsa diger yerlere fln da karaciger enzimleriyle ilg olabilirmis bnm o kadsr degil ama dun aradm artk dayanamayip,ulasamadm ebe merkezine. bugun yine arayayim diyorum ama 9unda randevum var belki o zaman soylerm. artk abartaabarta soyliyim ki ilgilensinler benl,hep iyiyim diyip gecistiriyorum onemsemiyolar
ilk hamileliğimde 37. haftanın başında kaşınmaya başladım önce tüm karnım kıpkırmızı oldu çatlıyor diye düşündüm kollarım ve bacaklarıma atınca dr a gittim gebelik kolestazı dendi karaciğer enzimleriyle alakalıysa hemen doğuma almamız lazım dediler ama tahlillerde bişey çıkmadı gebelerin %10 unda görülen bişeymiş 2 hafta çektim neremi kaşıyacağımı şaşırıyordum verilen ilaçlar kortizonlu olduğu için çok fazla sürmedim senin tek karnında ise ve kızarıklık çok aşırı yoksa korkma
Ya aslında çok fena olmuyor hatta bir sene sonra hangi tarafa doğru kesmislerdi hatırlayamadım bile ama ilk zamanlarda hem dikiş hem basur birleşince kabiz oluyorsun işte o zaman çok fena oluyor ama tabi sezaryen gibi Yatman kalkman problem olmuyor azıcık yan oturuyorsun ben hep ayaktaydimCokmu fena oluyo alttaki kesi? Bazen alttan keseceklerine ustten kessinler diyorum valla
2 hafta daha tut cnmkızlar ya kilodumda nokta gibi kan vardı ama nokta kadardı yani küçüktü inş nişan falan değildir
kızlar ya kilodumda nokta gibi kan vardı ama nokta kadardı yani küçüktü inş nişan falan değildir
herkese ayrı fiyat mı veriyolar acaba anlamadım vallayok cnm bn de geçen ay sordum fiyat verme bölümüne. bize içinde hiç bişey olmamış hali 2,5 dediler o süslemeydi yok fotosuydu o hali de 3,5 muş. ben manisada doğurcam canım izmrde değil ailem manisalı. orda bi özel hastnede
Ayyy ne bileim canımmm minnak minnak duruolar dahakız ne korkuyosun elbet gelir cicişlere sütler..bende erken geldi diye korktuydum
Canım doktora git hemen ihmal etmekızlar ya kilodumda nokta gibi kan vardı ama nokta kadardı yani küçüktü inş nişan falan değildir
sana çok imrendimAyyy ne bileim canımmm minnak minnak duruolar daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?