2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ayyy benn göğüsler aynı duruo yaaa sinir oluorummm onlara :))
Doktoruma söledim doğumla beraber dolcaklar bi hormon gitcek başka bi hormon gelcek falan filan bişiler dedi ama korkuorum ya gelmezse die amannn uff..
kız ne korkuyosun elbet gelir cicişlere sütler.. bende erken geldi diye korktuydum

Aminnnn cnm benim sezeryan oldu 2300 kilosu komposto dunde içtim bugünde yapıcam bizimkiler tekrar...oğluşumu alamadım kucağıma henüz sut sagıyorum ama gelmiyor oda henuz

canım yengem doğum yaptığında da süt sağmaya çalışmış gelmemiş ama bebeği kucağına bir kere alıp emzirmeye çalışmış anında gelmiş sütü

bende cok erken basladi 14.haftamda falandim once renksizdi ama tuhaf kokuyodu :) sonra sarimsi renkte gelmeye basladi ztn gogus uclarinda kuruyup yagli yagli kalio fark edersin. en az 3 haftadir da bildign beyaz sut renginde geliyo. asama asama yasadim bizzat dogum olunca hemen gelir ins boyle

evet uçların ucu (o nasl bı tabırse :)) kuru kuru böyle.Ben daha göğüs kremı almadım,acaba kullansammı önceden dıyorum.
İnş.bence gelir ya yeterki bebek emmek istesin.

bende ilk başta anlamamıştım ama bugün lohusa kadınlar gibi çamaşırım ıslanmıştı

Cokmu fena oluyo alttaki kesi? Bazen alttan keseceklerine ustten kessinler diyorum valla
Ya aslında çok fena olmuyor hatta bir sene sonra hangi tarafa doğru kesmislerdi hatırlayamadım bile ama ilk zamanlarda hem dikiş hem basur birleşince kabiz oluyorsun işte o zaman çok fena oluyor ama tabi sezaryen gibi Yatman kalkman problem olmuyor azıcık yan oturuyorsun ben hep ayaktaydim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…