- 27 Şubat 2015
- 1.462
- 2.620
- 133
- 38
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #53.021
o adet sancısına benzer şeyler bende de oluyor kısa süreli. doktora sordumBirde tufah agrilar oldu karnimin icinde sabaha karsi, daha dogrusu kasiklarimda, bebek oralarda cok oynuyo zaten diye kendimi dinlememeye calistim korktum cunku.Adet sancisi gibi 1dk surdu surmedi bi sag tarafta bi sol tarafta yarim saat falan devam etti tirstim
kaşıma sakıngece kasinmaktan kesin karnimin her yerini yirttim dedim ama baktm bise yokamaa hala kasiniyo
Sancı ve kasılmaları engelliyor magnezyum,belli bir haftaya kadar ıcıyorsun onu zaten,ben 10 gun sonra gıdıcem kontrole mesela,sanırım ondan sonra ıcme dıyecek,kendısı soylemişti. Bi bakıma erken doğumu engelliyo kasılmaları azaltarak magnezyum.Suyu azalttıgını ılk defa duydumo suyu azaltıyor die pek içmedim canım neden ki
Ayy yok canım bende sendenim,henüz hıc bıseyımız hazır değil,ne dolap yerleşti,ne camasırlarımız yıkanıp utulendı.bi daha ayın 14 ünde gitcem doktora, çalışamaz raporu alamk için. ama o zamana kadar nasıl dayanıcam bilmiyorum. keşke evde ultrason cihazı olsa da yavrularımızı hep görebilsek..
okumadıgım dogum hikayesi nerdeyse kalmadı. dogum sekillerinin her biirnden birer örnek izledim. burda dogum haberlerini okuyunca cok heyecanlanıyorum.
hala hazırlamam gereken bır dogum cantam var ..
siz coktan hazırladınız mı?
amelıyathanenin bir mevsımı yok aslındaamin.
yaa ben çok merak ediyorum, sezeryan olan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim, ameliyathane çok mu soğuk oluyor?
yani aralık,ocak aylarında nasıl oluyor?
1750 gr oldu çok şükür rabbime :)farklı bir hikayeniz var evetkaç kg oldu peki bebiş?
iki kere ameliyathane tecrübem oldu ikisindede kçım donduamin.
yaa ben çok merak ediyorum, sezeryan olan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim, ameliyathane çok mu soğuk oluyor?
yani aralık,ocak aylarında nasıl oluyor?
Benim de hiç gelmedi dahaAyyy benn göğüsler aynı duruo yaaa sinir oluorummm onlara :))
Doktoruma söledim doğumla beraber dolcaklar bi hormon gitcek başka bi hormon gelcek falan filan bişiler dedi ama korkuorum ya gelmezse die amannn uff..
Bozma moralımı,neyin hayırlı oldugunu bılemeyız.Hakkında bu hayırlıymış,bak ne guzel sancısız gıdıp kralıceler gıbı kavusacaksın bebegıne,en azından ortadakı belirszlık kalktı,arrık onune bakarsın,haxırlıklarını tammlarsın.Hadi bakalım sağlıkla gelsın ınsKızlar çok moralim bozuk 2300olmus kilo alımı durmuş 36dasin artık donmez dedi suda az dedi 21aralik sezaryan verdi artık skinti olursaonce aliriz dedi
Bilmiommmmmniye kaldın ki senolmadı ama bu
Kızlar çok moralim bozuk 2300olmus kilo alımı durmuş 36dasin artık donmez dedi suda az dedi 21aralik sezaryan verdi artık skinti olursaonce aliriz dedi
kaşıma sakın
öyle olursa yağ falan sür
Canım sıkma canınıKızlar çok moralim bozuk 2300olmus kilo alımı durmuş 36dasin artık donmez dedi suda az dedi 21aralik sezaryan verdi artık skinti olursaonce aliriz dedi
çatlayacaksın o zamansuruyorum suruyorum fayda etmiyor
Canım benimmm hayırlısı olsun de sıkma canını bebeğine kavuşmana az kaldıKızlar çok moralim bozuk 2300olmus kilo alımı durmuş 36dasin artık donmez dedi suda az dedi 21aralik sezaryan verdi artık skinti olursaonce aliriz dedi
Kızlar çok moralim bozuk 2300olmus kilo alımı durmuş 36dasin artık donmez dedi suda az dedi 21aralik sezaryan verdi artık skinti olursaonce aliriz dedi
çatlayacaksın o zaman
çatlamanın habercisi kaşınmadır. tabii çok fazlaysa başka bişi de olabilir
Canım moralini bozma başka bir doktora da gitsen nasıl olur? Hem sezeryana kötü gözle bakmamak lazım, hakkında hayırlısı olsun inşAllah...Kızlar çok moralim bozuk 2300olmus kilo alımı durmuş 36dasin artık donmez dedi suda az dedi 21aralik sezaryan verdi artık skinti olursaonce aliriz dedi
canını sıkma canım bebişin sağlıkla gelsin inşalllahKızlar çok moralim bozuk 2300olmus kilo alımı durmuş 36dasin artık donmez dedi suda az dedi 21aralik sezaryan verdi artık skinti olursaonce aliriz dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?