- 15 Ağustos 2015
- 4.687
- 7.349
- 108
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #52.961
umarim benim de daha iyiye gider durumum o zaman seninki gibi canim.. su an valla of demiyim diyorum bebsime soz verdm die.. ama cok zorluyor beni hamislik su an.
ben yaptırdım canımKızlar ya yanlış hatırlamıyosam ciğer geliştirici iğne yapılan arkadaşlar olmuştu de mi bizim topikte
ilk gebeliğimde son ayımda kaşıntı Rahatsızlığı olmuştu bende de bacaklar ve kollarda kaşımaktan kanıyordu resmen çok kötüydüm.. Tahliller yapıldı ama hiç bir sorun çıkmadı Dr. Bebeğe zararı olmayacak krem ve hap vermişti azaltmak için ama doğum yapar yapmaz bırak dedi süte geçiyormuş doğumdan sonra da 1 hafta 10 gün devam etti, sezeryandan çıktım bacak kaşıyordum hala o Acının Arasında çok şükür geçti sonra.. Araştırmıştım o zamanlar bazı gebelerde olabiliyormuş kesin nedeni yok en kötüsü de doğum yapana kadar geçmemesi o Yüzden son Ayında yakalandığın için şanslısın demişlerdi 6. 7. Ayında başlayanlar oluyormuş.. Ana katındaki kaşıntı yırtılmadan olur derin çatlıyorduk sadece karında varsa..geçmiş olsun..evet cok yayilirsa diger yerlere fln da karaciger enzimleriyle ilg olabilirmis bnm o kadsr degil ama dun aradm artk dayanamayip,ulasamadm ebe merkezine. bugun yine arayayim diyorum ama 9unda randevum var belki o zaman soylerm. artk abartaabarta soyliyim ki ilgilensinler benl,hep iyiyim diyip gecistiriyorum onemsemiyolar
Gebeliğ
ilk gebeliğimde son ayımda kaşıntı Rahatsızlığı olmuştu bende de bacaklar ve kollarda kaşımaktan kanıyordu resmen çok kötüydüm.. Tahliller yapıldı ama hiç bir sorun çıkmadı Dr. Bebeğe zararı olmayacak krem ve hap vermişti azaltmak için ama doğum yapar yapmaz bırak dedi süte geçiyormuş doğumdan sonra da 1 hafta 10 gün devam etti, sezeryandan çıktım bacak kaşıyordum hala o Acının Arasında çok şükür geçti sonra.. Araştırmıştım o zamanlar bazı gebelerde olabiliyormuş kesin nedeni yok en kötüsü de doğum yapana kadar geçmemesi o Yüzden son Ayında yakalandığın için şanslısın demişlerdi 6. 7. Ayında başlayanlar oluyormuş.. Ana katındaki kaşıntı yırtılmadan olur derin çatlıyorduk sadece karında varsa..geçmiş olsun..
inşallah cnm öyle olur seninde. benim herhalde o aralar bi değişimler oldu.bebekte dönmüştü ona alışana kadar kaslarda bi gariplik oldu öldüm öldüm dirildim.yürümek çok zordu bacak arası ve aşağısının ağrısından. en azından yürüyebiliyorum şu an
Benim bebeğim de biraz geriden geliyor da o yüzden dikkatimi çekerek sordum. Peki daha önceki ultrason kontrollerinde geriden geldiği belli olmamış mıydı? Sağlıkla bebeğini kucağına almışsınya darısı hepimizin başına:):)Bebeğin anne karnındaki gelişim yaşı diye açıklamışlardı cnm bana son adet tarihine göre bulunduğun haftadaki bebeğin haftası tutmayabiliyo ya o durum diyebiliyorum
Elazığa gittim çok güzeldi hatta keşke tayinmiz bingöl yerine elazığa çıksaymış diye çokta üzülmüştüm hem insanı çok iyiydi elazığın hem şehir olarak bingölün insanlarıda iyiydi ama şehir olarak elazığla kesinlikle kıyaslanamaz 3 senem resmen 4 duvar arasında geçti
Boyum kısa olduğy için fazla geliyo canım
61 ile başladım bi de
Doktorum da 4 haftada 4 kilo alınca kızdı
Boyun kısaysa zorda olur cnm kilo çok almaman ii olmuş, bnm boyun uzun gören hiç kilo almamışsın dio halbuki 63ten 80e geldimm :)) inanmıolar..Seninn az kalmış doğuma
Ben de heyecanlanıyorum yaklaştıkça
Bakaljm benim bıdık ne zaman gelecek
çatı muayenesi oldunmu daha önce canım off korkulu rüyam oldu benim resmenYok bitanem gitmedim 4te gidicem doktor dedi tenhayken gel tamamen bakalm nst çatı fln ben zaten girmistimde bidaha bakcakmis tamam dedim bende
İnşallah görürüm canım bakalımBoyun kısaysa zorda olur cnm kilo çok almaman ii olmuş, bnm boyun uzun gören hiç kilo almamışsın dio halbuki 63ten 80e geldimm :)) inanmıolar..
Eet cnm az kaldı en geç 28aralık dedi ama bu perşembe gitcem ozmn belli olcak bakalım kesin tarihimiz :) ocağı görürsn sen
Doğumlarını Nasıl yaptın ?Ben iki hamileligimde de yaşadım. Acı veriyo ama bi süre sonra geciyo. Ben sürekli ağda yapıyorum o yüzden diye düşünüyorum ama hamilelik dışında yaşamadım daha
nerden alınıyo şu humanacimcim16 canımmm benimmm allah analı babalı büyütsün inşallahhh..sıkma canını sütün için humana steel tea varmış ondan al bulabilirsen süt getiriomuş
kızlar naber?
sütü gelen var mı benden çamaşırımı ıslatacak kadar geldi bugün
doğuracam mı ne
Egeye gidiorum cnm ben doktorum özel bakıo..İnşallah görürüm canım bakalım
Hangi hastaneye gidiyodun bu arada?
Çınarlıya gidiyorum ben
Bilmiorumki cnm bende bakcam bi eczanelerde falan varmıdır acaba..bunu önerio herkesnerden alınıyo şu humana
canım eğer abhsettiğin garip renkli bir sıvı ise benden geldi,hatta ilk farkettiğimde 6.ayımda falandım.kızlar naber?
doğuracam mı ne
Ayyy benn göğüsler aynı duruo yaaa sinir oluorummm onlara :))kızlar naber?
doğuracam mı ne
zaten sütü görünce karnımı tutup sevdim sevdim bebeğimin maması da gelirmiş diye diyebenden de kac kez geldiiiiii :) aynen camasirimda leke birakio yaaa allahmm ne tatli bebegimizin sutuukasiniyorum gogusumu kasirken dahi gelio sıkamıyorum da hic heh dur dogurma dahaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?