- 10 Şubat 2015
- 365
- 595
- 103
- 36
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #53.061
benımde göğüs altı orta kısım öylecok geriliyor zaten ya,dhaa ne kadar gericen oglum diyorum inadina cikariyo bi yerini
yerler onun şalvarınıKuzucugumun şalvarına bakınayyy dogsada giydirsem diye gözlüyorummm
Maasallah hayırlı olsun cnmCanim benim 44 cm doğdu minnosum 2440 gram doğdu maşallah
Hiç üzme kendini hayrın nerden geleceği belli olmaz belki de budur hayırlı olan:) benimde bebeğim 34 ü bitirdi ve sadece iki kilo iki hafta sonrada anca 2300 olurr seninki gibi çok üzülmemeye çalışıyorum sen de üzme kendini de bebeğini de... Bişi sormak istiyorum sana şimdi bebeğin ölçümleri varya onlar hangi haftalarda gözüküyo? Benimkilerin hepsi ayrı telden çalıyo karın bölgesi de 2 hafta geri kiloyu da belirleyen o ölçümmüş öyle olunca da kilo hep az çıkıyoKızlar çok moralim bozuk 2300olmus kilo alımı durmuş 36dasin artık donmez dedi suda az dedi 21aralik sezaryan verdi artık skinti olursaonce aliriz dedi
Iyiyim tatlim.tasindim bu hafta 3-4 gun bayag yorucu gecti ama simdi daha iyiyim.sen nasilsin nasil gidiyor
iş verene iyilik mi yararHe kizzz evdeyim. Delirmez mi gecen hafta bana zorlaniosan gelme dedi haftaya zaten calisamaz raporu alicam 5 gn daha dayanirim dedim. Aksam surat bes karis bugunde raporu gotrdum yerinden kalkipta bi hakkini helal et bile demedi. Bende biraktm masasna bisi demedim salak salk konusuodu ole derken esim kendini gosterdi bu salak salak sirtio snra esim ii gnler dedi ben zaten çıkmıştım odasndan ne halleri varsa gorsun. Ordaki kiz 2 kere aradi acmadim sonra msj atmis du nasidi die gec cvp verdm ole az anlasin kopek
hadi gozun aydin ins cok yorulmamissindir..ben de iyiyim cok sukur azcik rahatszm ama valla yapcak bise yok.. yeni yeni seyler cikio :/
Sancı ve kasılmaları engelliyor magnezyum,belli bir haftaya kadar ıcıyorsun onu zaten,ben 10 gun sonra gıdıcem kontrole mesela,sanırım ondan sonra ıcme dıyecek,kendısı soylemişti. Bi bakıma erken doğumu engelliyo kasılmaları azaltarak magnezyum.Suyu azalttıgını ılk defa duydumFanta gibi tadı eriyince,bende de şişkinlik yapıyo içince bı sure,her gun bende ıcemıyorum acıkcası.
Ayy yok canım bende sendenim,henüz hıc bıseyımız hazır değil,ne dolap yerleşti,ne camasırlarımız yıkanıp utulendı.
36.haftam bıtınce ızne ayrılmayı beklıyorum.Şimdilk haftasonları sadece kendı camasırlarımız ve ev işlerine yetişebiliyorum destek aldıgım halde.Çalışınca çok zorr
Kızlar çok moralim bozuk 2300olmus kilo alımı durmuş 36dasin artık donmez dedi suda az dedi 21aralik sezaryan verdi artık skinti olursaonce aliriz dedi
Nokta kadarsa.bisan.degildir canim nisan pembemsi acik akintiyla.karisik gibi geliyormus. Joleli gibi. Belki bi sivilce yada kil kokun kanamis olabilir,okadar kucukse
özel telefonu yokmu?
Ohhh ii yapmışsınn canımmm bunu hakedio böleleri,sevindim tatlım artık evdesn bol bol dinlen pek bişi yapma evde sonrasında vakit bulamıcaz dinlenmeye :))He kizzz evdeyim. Delirmez mi gecen hafta bana zorlaniosan gelme dedi haftaya zaten calisamaz raporu alicam 5 gn daha dayanirim dedim. Aksam surat bes karis bugunde raporu gotrdum yerinden kalkipta bi hakkini helal et bile demedi. Bende biraktm masasna bisi demedim salak salk konusuodu ole derken esim kendini gosterdi bu salak salak sirtio snra esim ii gnler dedi ben zaten çıkmıştım odasndan ne halleri varsa gorsun. Ordaki kiz 2 kere aradi acmadim sonra msj atmis du nasidi die gec cvp verdm ole az anlasin kopek
Ayy sorma şurda ne kaldı yawkızlar, şaka maka zaman geçti
O zaman biraz daha bekAnestezi veren hemşire söylememiz lazım narkoz erken doğuma sebep olabiliyor dedi operasyondan sonra nstye bağladılar sancılarım çıktı iğne vurdular bugün geldim eve inşallah erken doğmaz daha minnacık anestezi verirlerken çok vermeyin bebeğime bir şey olmasın diye diye uyudum ağlayarak uyandım
Canim senle hemen hemen ayni gunlerdeyiz, bu ara bebek daha hizli buyudu sanirim. Benimde gobek kasintilarim artti. Nemlendiriciyi gunde 3 kere suruyorum. Lierac kullaniyorum bide sebamedin bebek nemlendiricisini almistim onuda suruyorum,oglumdan once kendime basladim :)biseler catliyo da ben goremiyom sankiama karnim baya buyudu ya masallahi var. umarm.ondandir bise cikmasin da oyh
Oldum ki operasyonu zaten :))O zaman biraz daha bek
Canim senle hemen hemen ayni gunlerdeyiz, bu ara bebek daha hizli buyudu sanirim. Benimde gobek kasintilarim artti. Nemlendiriciyi gunde 3 kere suruyorum. Lierac kullaniyorum bide sebamedin bebek nemlendiricisini almistim onuda suruyorum,oglumdan once kendime basladim :)
Ne rahatsizligin var canim hayirdir.ben uzun suredir takip edemiyorumda okuyamadim
Canım cuma günü 37 bitiyor 38 e giriyoruz o bakımdan. Bide benimki zaten riskli inşallah o güne kadar durur. Bebeğin eşi rahim ağzının yarısını kapatmış heran kanama vs durumu var. Allah korusun. Dr günü dolunca beklemeyelim dedineye göre 26? sancı cıktı mı?
Canim orda yanlis alintilama yapmisimOldum ki operasyonu zaten :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?