- 15 Ağustos 2015
- 4.687
- 7.349
- 108
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #53.081
O zaman biraz daha bek
Canim senle hemen hemen ayni gunlerdeyiz, bu ara bebek daha hizli buyudu sanirim. Benimde gobek kasintilarim artti. Nemlendiriciyi gunde 3 kere suruyorum. Lierac kullaniyorum bide sebamedin bebek nemlendiricisini almistim onuda suruyorum,oglumdan once kendime basladim :)
gebelık takvımınde yanlış yazıyor o zamanCanım cuma günü 37 bitiyor 38 e giriyoruz o bakımdan. Bide benimki zaten riskli inşallah o güne kadar durur. Bebeğin eşi rahim ağzının yarısını kapatmış heran kanama vs durumu var. Allah korusun. Dr günü dolunca beklemeyelim dedi
En sinir bozucu memişlerim çatladısuruyorum suruyorum fayda etmiyor
işte mesele anı yaşamakAyy sorma şurda ne kaldı yaw
Doktorum dio bu hafta bana vay be dio yolun sonuna geldik seninle daha geçen şurda kafa boyunu ölçelim die cebelleşioduk dio :))
Şaka gibi ya bende bugün söylendimöff her hafta yogurt mayalamaktan gına geldi
neden 2 ayrı ?Şaka gibi ya bende bugün söylendimiki ayrı tencerede yapıyorum bide
Buzdolabı pek büyük değil eşimin bekarlığındanneden 2 ayrı ?
ben kavanozda yapıyorum kalıp gibi olsun dıyeBuzdolabı pek büyük değil eşimin bekarlığındankapağı ile olmuyor düşün gari iki minak tencerede yapıyom yaza şu adamı biten taksidin ardından bi borca sokayım da rahat yoğurt mayalıyım
ben kavanozda yapıyorum kalıp gibi olsun dıyetencere cok yer kaplar dolapta
bişi olmaz canım yaa korkmaay demeyi unuttum wc nin camını açık unutmuşum ,teli aşağıdan hafif yırtıkmış..içeri yarasa girdi ... kociş her yere baktı baktı baktııııııı....yok..
Karanlık odanın kapsı acıktı bi oraya bakmadık ampul yok diye kapısını kapadık yarın da oraya bakıcak biyerlerden çıkarsaheryerin ışığı açık kalsın dedi kociş ve işe giti ....ay buggün doğurursam
Bugün doktora sordum , kurumuna alakalı dedi, bi de başka bir bolum doktoru versin o raporu dedi, 1.5 saat gidiyorum bide dönüş, bacaklarimi taniyamiyorum artikin, yoksa direncektim ama, bebek de küçülmüş kilo anlamında da dinlenmem iyi olcek sanırım, yarın mudur bidaha sorup netlestirmem diyorum, okulda bazı öğretmenler var arada o çalışma sürecinde rapor alan başka doktorlardan, izninden gitmemisYok
Canim ya benim de seninle aynı 2 hafta kaldı ben bi de anaokulu öğretmeniyim hep kosusturmaca öz bakım işleri zor oluyor ayakkabılar giy çıkart işleri ne kadar personel yapsa da her dakika çağırmak olmuyor hep kosusturuyorlar senin yine 3 gunmus sabret azıcık daha dayan rapor alınca aktaramiyoruz
bişi olmaz canım yaa korkma
o da senden korkuyor olabilir
hee tamam korurum sizi bensen varsın korkmam fena uçuyordu şekerim ...yarasa .or g baktım nasıl çıkar diye örtü ile üzerini kapatmak lazımmış becerebileceğim bişi değil...hamuru bile ekmek makinasına attım yoğur şunu dedim nedense mutfak güvenli geliyo
Bende daha hazırlamadım hiç bir şey vallabi daha ayın 14 ünde gitcem doktora, çalışamaz raporu alamk için. ama o zamana kadar nasıl dayanıcam bilmiyorum. keşke evde ultrason cihazı olsa da yavrularımızı hep görebilsek..
okumadıgım dogum hikayesi nerdeyse kalmadı. dogum sekillerinin her biirnden birer örnek izledim. burda dogum haberlerini okuyunca cok heyecanlanıyorum.
hala hazırlamam gereken bır dogum cantam var ..
siz coktan hazırladınız mı?
Aaaaaaaaa aaaaaaahee tamam korurum sizi ben
üzerini kapatsan ne olacak, kapattıktan sonra onu tutmak ıcın yürek lazım
ben tiksinirim mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?