- 15 Nisan 2009
- 872
- 558
- 103
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #53.121
hangi marka bu canımArabamızzz geldiiii
Markası nedir bununÇok teşekkür ederim canımm :)
1550 TL'ye aldık indirimden normalde 2450TL fiyatı
Çok güzelmiş güle güle kullanın
Markası nedir bunun
Çok saolun kızlarhangi marka bu canım
prima yeşil olan mı beyaz olanmı canımBebek bexi almayanlara ithafen bemim gibi;
Kızlar a101 de molfox yenıdoğan 40'lı 15.95tl,prıma yebidoğanı 50'li o da 15,95.İnternet satışlarından daha uygun.Bilginz olsun canımgiller
Benimde 14 dü 34de yeni girdikTahmini doğum tarihin 14 ocaksa cuma günü daha 34 biter bi yanlış var burda 14 ocağı 40 sayarak geri gel bak 34 çıkıyo benim 12 si daha salı bitti 34 :)
nereden aldınız internettenmiÇok saolun kızlar
Britax römer markası affinity modeli
Çok güzelmiş derdimden yazamadım ...bebeiş içinde çokkkkkk rahat edecekÇok saolun kızlar
Britax römer markası affinity modeli
Evet internetten aldık..nereden aldınız internettenmi
Olsun kuzucum kurtuldun yarasadan bidaha unutma açık :))Çok güzelmiş derdimden yazamadım ...bebeiş içinde çokkkkkk rahat edecek
Evet internetten aldık..
Olsun kuzucum kurtuldun yarasadan bidaha unutma açık :))
Çok saol cnmm
Canim inşallah Kesmez tabi müdür idare edebilir aslında bizimki pek idare etmez de zaten bebeği etkiliyorsa gitme iki hafta için çocuğundan önemli değil hiç bir şeyBugün doktora sordum , kurumuna alakalı dedi, bi de başka bir bolum doktoru versin o raporu dedi, 1.5 saat gidiyorum bide dönüş, bacaklarimi taniyamiyorum artikin, yoksa direncektim ama, bebek de küçülmüş kilo anlamında da dinlenmem iyi olcek sanırım, yarın mudur bidaha sorup netlestirmem diyorum, okulda bazı öğretmenler var arada o çalışma sürecinde rapor alan başka doktorlardan, izninden gitmemis
Yok senin de 34 bugün bitmişş 35 e girmiş oluyorsun yarından itibaren:)Benimde 14 dü 34de yeni girdik
Anam daha çıkmadı mı yanlış okudum ozaman ayyy nolcak yawdaha kurtulmadım mutfak penceresinden anteryi gözlüyom
Oluo canım benimm.?acıtıo bazen sağ ve sol taraflardankizlar sizin bebisler de hareket ederken karninizi asiri geriyo mu? aci veren sanki boyle karnimi yarip cikcak gbi acitiyo her hareketi benmkinin..
daha kurtulmadım mutfak penceresinden anteryi gözlüyom
bodybuilding yapio diyorum icerde,kasli dogarsa sasirmam diye takiliyorum cocuga da. whatsppta kasli image var ya onu gordukce guluyorum ama canimi yakiyo asiriiiii derecedeOluo canım benimm.?acıtıo bazen sağ ve sol taraflardan
Canim moralini bozma herseyde bir hayir vardirKızlar çok moralim bozuk 2300olmus kilo alımı durmuş 36dasin artık donmez dedi suda az dedi 21aralik sezaryan verdi artık skinti olursaonce aliriz dedi
Hahahah hadi seninki erkek yapıoda bizim kız ne yapıo böle :))bodybuilding yapio diyorum icerde,kasli dogarsa sasirmam diye takiliyorum cocuga da. whatsppta kasli image var ya onu gordukce guluyorum ama canimi yakiyo asiriiiii derecede
Hahahah hadi seninki erkek yapıoda bizim kız ne yapıo böle :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?