- 21 Ekim 2015
- 1.020
- 1.238
- 48
- 49
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #53.141
Benim kocam kesiyorayak tırnaklarını kesmek nasıl bi işkence şeklidir![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim kocam kesiyorayak tırnaklarını kesmek nasıl bi işkence şeklidir![]()
Aynen yaramio serfsize... sikiosa yatrmasn maasi nasi sikyt ediom. Bunlara iyilik yaramaziş verene iyilik mi yararben hepsini şikayet ettim.. şu an çok rahatım .. oturarak çalışıyorum.. su içmeye bile kalkmıyorum yanıma yardımcı verdiler
Evet canimOhhh ii yapmışsınn canımmm bunu hakedio böleleri,sevindim tatlım artık evdesn bol bol dinlen pek bişi yapma evde sonrasında vakit bulamıcaz dinlenmeye :))
İyi dayandın gene ben eve girdiği an evi terkederdim. Yada şimdiye çoktan doğurmuş olurdumAaaaaaaaa aaaaaaamutfaktaydımmmmm.....yarasa antrede ucuyooooo
kocişi aradım ayyyyy nerden cıktı bu şimdi yaaaa ay doğurucam şimdi
![]()
Canım nasısınız çok merak ettim. Sen nasılsın bebiş ne alemdeSaol cnm normal nst ye girmeye gittim sancı çıktı sonra hast.kaldım ertesi gün evde kaldım sonra tekrar gittim nst yine sancı ve suyum azalmış yine birgece kaldım hast. Sonra sabahında mecburen aldılar bebişi riskli olur dediler....bebişim hastanede kaldı
ayy ben kestırememBenim kocam kesiyor![]()
güle güle kullanın bebişleEetttt cnm arabanın rengi siyah üstü mor![]()
Oyy cok guzelmissss en sevdigim renk morr. Bi ara dusundum bende mor alim die esim istemedi :)) gule gule kullanin canimArabamızzz geldiiii![]()
neden öyle fiyatBebek bexi almayanlara ithafen bemim gibi;
Kızlar a101 de molfox yenıdoğan 40'lı 15.95tl,prıma yebidoğanı 50'li o da 15,95.İnternet satışlarından daha uygun.Bilginz olsun canımgiller
bende çok şaşırdımneden öyle fiyat![]()
Canim senin sagligin nasil agrin varmiSaol cnm normal nst ye girmeye gittim sancı çıktı sonra hast.kaldım ertesi gün evde kaldım sonra tekrar gittim nst yine sancı ve suyum azalmış yine birgece kaldım hast. Sonra sabahında mecburen aldılar bebişi riskli olur dediler....bebişim hastanede kaldı
bende 30 a almıstım.bende çok şaşırdıme bebekten premium care 30 liraya aldım ben.. kazıklandım mı acaba
![]()
şu an rahatladım aynı fiyata aldığımız içinbende 30 a almıstım.
aman zaten A101 e gelıp 3 günde bitiyor. süreklı degıldır heralde dımı?![]()
öyleyse eger süper bişi olurşu an rahatladım aynı fiyata aldığımız için
Aktüel ürün olarak gelmediyse süreklidir.
Sorma benimki de stres yaptı etimi kesecek diye. Ben de dedim ki daha doğunca bebişinkileri keseceksinayy ben kestıremem
etimi falan keser sonra![]()
ben o konuda güvenemem onaSorma benimki de stres yaptı etimi kesecek diye. Ben de dedim ki daha doğunca bebişinkileri keseceksin![]()
Ama sen evde herhangi bir agri sizi hissetmedin o zaman.... hepimiz risk.altindayiz o.zamanSaol cnm normal nst ye girmeye gittim sancı çıktı sonra hast.kaldım ertesi gün evde kaldım sonra tekrar gittim nst yine sancı ve suyum azalmış yine birgece kaldım hast. Sonra sabahında mecburen aldılar bebişi riskli olur dediler....bebişim hastanede kaldı
Aaa ben her konuda güvenirim. Güvenmezsem yapmaz zaten o yüzden güvenmek lazımki o da işin ucundan tutsunben o konuda güvenemem ona
onu da yapmayıversin .. altını açacak zaten![]()
yarın gidicem oraya zaten bi bakıp sanada haber veririm..öyleyse eger süper bişi olurama sanmam yaa
her yerde 30 orda yarı fıyat
aktüel olabılır
olmazsa da bundan sonra bezler oradan![]()
bilmem. belkıdeyarın gidicem oraya zaten bi bakıp sanada haber veririm..
Aktüel kataloğunda yoktu bu hafta.. saedece dalin ıslak mendili var..
yarı fiyatına resmen .. bizim ki premium care olduğu için mi böyle ki acaba![]()