2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

iş verene iyilik mi yarar :63: ben hepsini şikayet ettim.. şu an çok rahatım .. oturarak çalışıyorum.. su içmeye bile kalkmıyorum yanıma yardımcı verdiler
Aynen yaramio serfsize... sikiosa yatrmasn maasi nasi sikyt ediom. Bunlara iyilik yaramaz
Ohhh ii yapmışsınn canımmm bunu hakedio böleleri,sevindim tatlım artık evdesn bol bol dinlen pek bişi yapma evde sonrasında vakit bulamıcaz dinlenmeye :))
Evet canim
Annem gelicek zaten artik onla yapariz o yapar ben bakarim :))(

Saol cnm normal nst ye girmeye gittim sancı çıktı sonra hast.kaldım ertesi gün evde kaldım sonra tekrar gittim nst yine sancı ve suyum azalmış yine birgece kaldım hast. Sonra sabahında mecburen aldılar bebişi riskli olur dediler....bebişim hastanede kaldı
Canım nasısınız çok merak ettim. Sen nasılsın bebiş ne alemde

Saol cnm normal nst ye girmeye gittim sancı çıktı sonra hast.kaldım ertesi gün evde kaldım sonra tekrar gittim nst yine sancı ve suyum azalmış yine birgece kaldım hast. Sonra sabahında mecburen aldılar bebişi riskli olur dediler....bebişim hastanede kaldı
Canim senin sagligin nasil agrin varmi

Ama sen evde herhangi bir agri sizi hissetmedin o zaman.... hepimiz risk.altindayiz o.zaman:((mesela sancimiz varsa ama biz bunu hissetmiyorsak ne gibi riskleri var acaba.

öyleyse eger süper bişi olur :KK53: ama sanmam yaa
her yerde 30 orda yarı fıyat
aktüel olabılır
olmazsa da bundan sonra bezler oradan :KK70::p
yarın gidicem oraya zaten bi bakıp sanada haber veririm..
Aktüel kataloğunda yoktu bu hafta.. saedece dalin ıslak mendili var..
yarı fiyatına resmen .. bizim ki premium care olduğu için mi böyle ki acaba:KK53:

Back
X