- 27 Kasım 2012
- 4.677
- 7.362
- 358
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #53.561
Ay canınm yarasa noldu sahi?Midem bu aralar yemekten sonra taş gibi oluyorçaresini portakal yemekte buldum...sanki kaya yedim ne bu bööyleee yaa ne bu ne bu
Drajeleri nerde yaptırdın? Herşey çok güzelll iyi günlerde kullanmak yemek nasip olur inşallahhh:)
geceleri kaşınmaktan uyuyamıyorum yine. her yerim kaşınıyo ama tek karın çevrem değil. bacakalrım kollarım yara oldu artık kazıyorum resmen geceleri. gündüz olunca nerdeyse hiç kalmıyor. gece dayanamayıp kalkıyor duş alıyorum. bugün yine sabah 6da kalktım duş aldım. gecem gündüze döndü. gece uyumayınca da öğlen ta 2-3te kalkıyorum. kafam kazan gibi.
geçen hafta acile gittim kolestaz olabilir diye enzimlerim normal değerde çıktı. napıcamı şaşırdım. sizde de olan var mı böyle? tüm vücudu kaşınıp enzimleri normal olan?
ne kadara yaptırdım kaç günde geliyo ? Gelmeden sana siparis versem.gelirken getirimisin ödemeyi senin hesabina geçerim
Drajeleri malesef Türkiye'de bu şekilde yapan bulamadım. Fransız bir internet sitesinden sipariş verdim. Dünyanın heryerine teslimat yapıyorlar. www.onveut.com sitenin adı. İyi dileklerin için çooook teşekkür ederim
1ay snra doğurursun ztnsorma hemde ne manyak cıktı
şaka gibi gercekten
1 ay sonra ne demek yaa
Patatttttt2 gun once biz d napcagmzi sasirdk bn d cok useniyorum ve hic halim olmuyor da :/ kalktik en son kahvaltılık hazirladk patat falan :) valla en guzel yemekten daha tatli geldi
Site türkçe olmayınca pek anlayamadım ama 200 gramı 15 euro gibi bişi sanırım kargosu da baya tutar sanırım ama sen bi anlat ne kadar kaç günde geliyo ona göre dil bilen birine sipariş verdireyim:) tadları nasıl?
Drajeleri malesef Türkiye'de bu şekilde yapan bulamadım. Fransız bir internet sitesinden sipariş verdim. Dünyanın heryerine teslimat yapıyorlar. www.onveut.com sitenin adı. İyi dileklerin için çooook teşekkür ederim
cok güzel olmuş bende bldum yaptırıcam hem hastane odasına hem odasının kapısına asarımEki Görüntüle 1707956 böyle oldu bizim ki canım...
çok güzeller güle güle kullanın .drajeleri nerede yaptırdın canımBen yaptırıyorum keçeden :) henüz elime geçmedi ama :) aşağıdaki fotodakinin mavi beyazlı olanı:) inşallah güzel olmuştur. Bir de bugün Bebek drajelerim geldi. Üzeri bebeğimin ismi yazılıyarın Türkiye'ye yolculuk var. Bana dua edin kızlar. 4 saat +1 saat uçak yolculuğu yapıcam... Ankara'dan yazarım..Eki Görüntüle 1707989 Eki Görüntüle 1707991
kızlar dedikleriniz ne bilmiyorum amA benimde canım istediPatatttttt
Fena özledim, benim yerime de bol bol ye olur mu
Ya da yok bol bol yeme sağlıksız ama ben cok seviyorum patatı yaa..
Bir de pepernoot ye bol bol benim yerime, annemler sagolsunlar gondermisler ama az az yiyorum bitmesin diye.
Sanırım ben Hollandayi özledim, aklıma bir sürü yemek geldi bunları yazarken
Olur olur ferah tut içini olmasi gereken bu allah rizkini veriyor çocuğun :) başka alternatifi yokBende bi korku var niyeyse sütüm gelmicekmiş dieoyüzden canım alaım istiorum maşallahh ne güzel gelmiş bol bol sütün inşallahh benimde öle olur yaa..
Patatttttt
Fena özledim, benim yerime de bol bol ye olur mu
Ya da yok bol bol yeme sağlıksız ama ben cok seviyorum patatı yaa..
Bir de pepernoot ye bol bol benim yerime, annemler sagolsunlar gondermisler ama az az yiyorum bitmesin diye.
Sanırım ben Hollandayi özledim, aklıma bir sürü yemek geldi bunları yazarken
Nasıl oldun cnmaynen canım hastaneyi aramıştım randevu için, kendisini arayayım
Site türkçe olmayınca pek anlayamadım ama 200 gramı 15 euro gibi bişi sanırım kargosu da baya tutar sanırım ama sen bi anlat ne kadar kaç günde geliyo ona göre dil bilen birine sipariş verdireyim:) tadları nasıl?
ben o zamana çoktan doğurmuş olurumUmt2016 ben 2 kilosunu 70 Euro'ya yaptırdım. Daha tadına bakmadım. Yarın elime geçicek. 50 Euro üstü kargo bedava:) benimkini tesadüfen Fransa'da olan bir arkadaş teslim aldı. 20 gün sürdü. Türkiye'ye gelmesi sanırım 1 ay sürer. minimoy www.onveut.com diye bir siteden yaptırdım :)
Canım benim ben Fransa'da yaptırdım. Türkiye teslimat var. İstersen senin için sipariş geçebilirim. Ama gelmesi 1 aydan fazla alabilir.ne kadara yaptırdım kaç günde geliyo ? Gelmeden sana siparis versem.gelirken getirimisin ödemeyi senin hesabina geçerim
Mevlüt'te de dağıtabilirsin:)ben o zamana çoktan doğurmuş olurum
Ayy bende de canımm aynı toprağa dokunmak lazımmm..kızlar bende aşırı bi elektirk var nereye dokunsam çarpılıyorum.. napim sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?