2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebislerini kucağına alan anneleri tebrik ederim
Erken doğum yapanları duyunca tirsiyorum
Benimde sezeryan olacak ilki sezeryan olduğu için
Normal şartlarda sezeryan tarihi 38 + 3 4 5 diye gidiyo kızlar herhangi bir sıkıntı yoksa tabi ilk bebiste 38+ 4 de sezeryan oldum
Ama duruma göre erken tarih veren de oluyo

Drajeleri nerde yaptırdın? Herşey çok güzelll iyi günlerde kullanmak yemek nasip olur inşallahhh:)

Drajeleri malesef Türkiye'de bu şekilde yapan bulamadım. Fransız bir internet sitesinden sipariş verdim. Dünyanın heryerine teslimat yapıyorlar. www.onveut.com sitenin adı. İyi dileklerin için çooook teşekkür ederim

Canım kolestaz ve preeklampsi belirtisi aşırı kaşınma enzimlerim normal çıktı demişsin. Doktor karaciğer enzimlerine mi baktı acaba sadece test sonuçların var mı? İdrar ve biyokimya ve hemogram testleri yapması lazım. Eğer hala şikayetlerin devam ediyorsa bir acile git. Özel de ciddi tutar bu testlerin tamamı. Test sonuçların duruyorsa sende gönder bir bakıyım hangi testleri yaptır. Gide gele beni de doktor yaptılar hastanede :)) İnşallah geçer tez zamanda...

ne kadara yaptırdım kaç günde geliyo ? Gelmeden sana siparis versem.gelirken getirimisin ödemeyi senin hesabina geçerim

2 gun once biz d napcagmzi sasirdk bn d cok useniyorum ve hic halim olmuyor da :/ kalktik en son kahvaltılık hazirladk patat falan :) valla en guzel yemekten daha tatli geldi
Patatttttt
Fena özledim, benim yerime de bol bol ye olur mu
Ya da yok bol bol yeme sağlıksız ama ben cok seviyorum patatı yaa..
Bir de pepernoot ye bol bol benim yerime, annemler sagolsunlar gondermisler ama az az yiyorum bitmesin diye.
Sanırım ben Hollandayi özledim, aklıma bir sürü yemek geldi bunları yazarken

Site türkçe olmayınca pek anlayamadım ama 200 gramı 15 euro gibi bişi sanırım kargosu da baya tutar sanırım ama sen bi anlat ne kadar kaç günde geliyo ona göre dil bilen birine sipariş verdireyim:) tadları nasıl?

çok güzeller güle güle kullanın .drajeleri nerede yaptırdın canım

kızlar dedikleriniz ne bilmiyorum amA benimde canım istedi

yirim yirimm cok degil kararinda yirim senin icin ee kolay mi onca yil burda yasadin yedin simdi de hatirlattm sana ben pek denedim burda yemegi,kibbeling cok hos sosuyla ozellikle hem de balik sonucta :) genelde boyle turk yemekleri takiliom hehe

Umt2016 ben 2 kilosunu 70 Euro'ya yaptırdım. Daha tadına bakmadım. Yarın elime geçicek. 50 Euro üstü kargo bedava:) benimkini tesadüfen Fransa'da olan bir arkadaş teslim aldı. 20 gün sürdü. Türkiye'ye gelmesi sanırım 1 ay sürer. minimoy www.onveut.com diye bir siteden yaptırdım :)

ben o zamana çoktan doğurmuş olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…