- 31 Ekim 2015
- 240
- 473
- 18
- 38
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #53.861
Hoşbulduk canım :)Sağlıkla gesin inş,hosgeldin...
Maasallah nazar degmesinCanlarım ilk anne oluşum...14.10.2009 ikinci ise12.09.2013 ve bakalım 3.prens te on the road^_^ inş...Eki Görüntüle 1708576
Masallah canim Allah hepsine saglikli uzun omurler versinCanlarım ilk anne oluşum...14.10.2009 ikinci ise12.09.2013 ve bakalım 3.prens te on the road^_^ inş...Eki Görüntüle 1708576
Tşk ederiz canlarım...Amin hepimizin yavrusunu da korusun Rabbim... SAĞLIKLA KAVUSALIM BİRBİRİMİZE....Masallah canim Allah hepsine saglikli uzun omurler versin
Benim de az önce basladı tam kasıklarımda yatamıyorum da hep var doktora gittin mi Nasıl oldun?Kasiklarimda tam olarak asagida baya otururken rahatliyorum biraz ama daha ayaga kalkarken basliyo yine
Nasil oldun simdi. Iki gundur biyleyiz. Benim gecti magnezyum.ictim iki poset bu gidisle bu haftayida atlatsam.Ayni bendeki sikayetler sonuc hastanedeyim ☺
Selam canim. Suan.iyiyim.cok.sukur doktoru aradim magnezyum.ic iki posetide dedi iki saat falan surdu sancilar. Sonra.durdu. ben de dogum yapmisim.gibi nasil.yorgun dustuysem uyumusum. Insallah bekler azcik daha. Ciger gelistirici yapmiyor doktorum,bekler bu 37 yi gorur diyor. O yuzden gerek yok.diyor.ben de cok korkuyorum dogacak diye. Dogsa bile ciger gelistirici igne yapilmadan yasarmi? Kuvezde ne kadar durur ?Cnm evt aynen böyleydi benim sancı larda ama korkma suan yine varsa git hastaneye açılma yoksa iyi merak etme benimde açılma yoktu ama suyum azslmisti suyuna baktirt ultrasondan mutlaka....hiç telaş yapma sancıyı durduruyorlar biliyorsun
Siz ne yaptiniz geldimi bebek eve canim. Sut icin.bol bol dereotu ve bulgur tuket fiskiriyormus o zaman .Cnm evt aynen böyleydi benim sancı larda ama korkma suan yine varsa git hastaneye açılma yoksa iyi merak etme benimde açılma yoktu ama suyum azslmisti suyuna baktirt ultrasondan mutlaka....hiç telaş yapma sancıyı durduruyorlar biliyorsun
He aynen oyle yap. Kocanin elini tut surekli onlara gidince. Her odadan ayrildiginda opus koklas gelincede utaniyormus gibi yapkafayi yesinSağol kuzum sorma ben en çok şeyi merak ediyorum yataklarimizi ayiriyo ya onlara gidince doguruncada ayiricak mi acaba bide varya inadına kaldırdığı geceliklerimu onlarda giyesim var hatta kizimada mi alsam diom
benim dün gece öyle oldu. git gide şiddetlendi. yürüdüm geçmedi, oturdum geçmedi, yattım geçmedi en son sancıyla uyumuşum. Yalancı kasılmalardır dedim ama 38,48.58.08 ve 21 de falan geldi sancılarım 10-12 dk arasında. fekaaaaat sabah yine bişeyim yoktu. Şuan yine kuşum acıyo :/
20nin altına düşünce gelin diyo doktorlar ama bazılarıda 5 dakikaya düşünce gel gln diyo belkide dediğin gibi hazırlıktır ama dikkat et yinede hazırlıklı olbenim dün gece öyle oldu. git gide şiddetlendi. yürüdüm geçmedi, oturdum geçmedi, yattım geçmedi en son sancıyla uyumuşum. Yalancı kasılmalardır dedim ama 38,48.58.08 ve 21 de falan geldi sancılarım 10-12 dk arasında. fekaaaaat sabah yine bişeyim yoktu. Şuan yine kuşum acıyo :/
2747 cnm çok sağol kilo alımında çok sorun yok bizim aslına bakarsan kilosunu çok düşünmek istemiyorum bizim korkumuz ödem büyürse büyüdüğü yerdeki organlara vereceği zmn sağlıkla gelsinler inşallah kuzucuklar oğlum 2610 doğmuştu şişi geçince 2400 kaldı 40 ı çıkmamıştı tosuncuk olmuştu küçük doğan daha çabuk büyüyo sende hiç dert etme kilosunu annesi gör bak bebişin çok sağlıklı doğacakCnm geçmiş olsun bebegin kilosu ne kadar. Bnm ki de az kilo alımı. Daha da azalırsa alicak
Canim benim doktorum 35 den sonra ciger gelisimini tamamlar kendi kendine nefes alabilir dedi.ikiz olmasina ragmen vurmadi.carsamba gunu konusmustumSelam canim. Suan.iyiyim.cok.sukur doktoru aradim magnezyum.ic iki posetide dedi iki saat falan surdu sancilar. Sonra.durdu. ben de dogum yapmisim.gibi nasil.yorgun dustuysem uyumusum. Insallah bekler azcik daha. Ciger gelistirici yapmiyor doktorum,bekler bu 37 yi gorur diyor. O yuzden gerek yok.diyor.ben de cok korkuyorum dogacak diye. Dogsa bile ciger gelistirici igne yapilmadan yasarmi? Kuvezde ne kadar durur ?
bunun aynısı kayınvalidemde var. geçen torunu bir yaprağını koparttı. çocuk hala yaşıyor. daha yaşına yeni girmişti.
kızlar, bunun zehirli oldugunu bılıyor muydunuz? Difenbahya bitkisinin, yaprak özsuyunda bulunan bazı toksik maddeler nedeniyle çocuklardan uzak tutulması gerekiyor.
doktorunuz bunu ne maksatla söyledi bilmiyorum ama bende yüksek şekerin bebeği iri yaptığını biliyorum. hatta obez olarak bile doğabiliyorlarmış. kursta demişlerdi. şekerle ilgili bilgi verirken. hatta benimde yüksek çıktı. diyet verdiler. doktor uyuyor musun diyete dedi. pek değil demiştim. uy uy yoksa bebeğin iri olur demişti.Bnm doktor da bana fırça attı geçen sefer aklı sıra. Bebeğin gelişimi geri düşünce acaba neden olabilir dedim ,senin bunu sormaya hakkın yok Şeker testi yaptırmadın dedi at kafası. Ne kadar oturduysa içine artık. Ben de birsey sormaya çekiniyorum tavırli çünkü. Ama az kaldı sonra yüzüne bakmam o kendini beğenmişin.
Günaydın bu arada
Hee oylemiayy icime su serptin. Cunku hadi dogmaz.diyorda.olur da.dogarsa allahin isi.... nefes alirmi alamaz mi cok korkularim vardi.Canim benim doktorum 35 den sonra ciger gelisimini tamamlar kendi kendine nefes alabilir dedi.ikiz olmasina ragmen vurmadi.carsamba gunu konusmustum
Cnm çoğu bebek ciğer geliştirici yapılmadan doğuyor bu haftalarda demekki çok riskte değilsin şuanda telaş yapma korkutma kendini sakin ol uzan Tw izle çok düşünmeSelam canim. Suan.iyiyim.cok.sukur doktoru aradim magnezyum.ic iki posetide dedi iki saat falan surdu sancilar. Sonra.durdu. ben de dogum yapmisim.gibi nasil.yorgun dustuysem uyumusum. Insallah bekler azcik daha. Ciger gelistirici yapmiyor doktorum,bekler bu 37 yi gorur diyor. O yuzden gerek yok.diyor.ben de cok korkuyorum dogacak diye. Dogsa bile ciger gelistirici igne yapilmadan yasarmi? Kuvezde ne kadar durur ?
Gelmedi cnm kuvezde suan Rabbime şükür iyi ama beslenmeyi bilmiyor süt hergün götürüyorum Allah hepimizin yardımcısı olsunSiz ne yaptiniz geldimi bebek eve canim. Sut icin.bol bol dereotu ve bulgur tuket fiskiriyormus o zaman .
Yerim ben onu... aceleci bidik insallah tez zamanda hemen iyi bir kilo alirda eve gelir canim.Gelmedi cnm kuvezde suan Rabbime şükür iyi ama beslenmeyi bilmiyor süt hergün götürüyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?