- 14 Temmuz 2008
- 1.753
- 280
- 163
- 41
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #53.841
O kadını banada yolla evi de beni de temizlesinGünaydın dün doktora gittik 35+0 da 2700 gr geldi yavru kuzum, sancım da cıkmadı cok sükür 2 ocak değişmedi dogum tarihimiz, eşimi işe yolladım temizlik için kadın geldi ben de odada yatıyorum birazdan lavanta keselerini yapmaya başlayacağım
Yok yollamayım deli etti beni elektrik süpürgesinin halı ve parkeO kadını banada yolla evi de beni de temizlesin
Kasiklarimda tam olarak asagida baya otururken rahatliyorum biraz ama daha ayaga kalkarken basliyo yineSancının şeklini tam olarak tarif edebilir misin nerde başlayıp nerde bitiyo düzenli mi
Ahh canım bnm, bnm de 2 oğlum var, birinin ödevleri digeri 2 yasında..ilk bebeğin sandım... İmreniyorum ilk bebekleri olcaklara Bazen...babamnelerine gittiler bn evdeyim brsz kafamı dinliyorum öyle yorulmuşum ki...cantadd mı hazırlamak istiyorum totomu kaldırabilirsemAmin cnm herşeyin hayırlısı tabi ne şekilde sağlıklı olacaksak bebişlerimizde bizde öyle olsun inşallah dinlenemiyorum inan bu haftaya kadar hep hafta sonlarım koşuşturmaca oluyodu çamaşır oğlanın dersleri vs bu hafta hafta içide hep koşoşturmaca geçti her gün hastaneye gitmekten uyku düzeni fln kalmadı çiş seansları yüzünden yine bugünümüze şükür doğduklarında umarım bugünleri aramayız
Zaten erken alabilirim falan diyince moralim bozuktu üstüne de öyle diyince sinirim de bozulduŞeker testiyle ne alakasi varmış. O test şekerin yüksek mi diye bakılır ki sekerin yüksek se çocuğun gelisimi tam tersi ilerde olur. Bilmiyoz diye bizi kandirmaya çalışıyorlar
doktorunun içine dert olmuş ilk fırsatta dillendirmiş ayy ben sinir oldum sabah sabah
Kirletmeye gelmiş o o zmnYok yollamayım deli etti beni elektrik süpürgesinin halı ve parkesüpürme ucunu düzgün kullanmıyor en sinir olduğum durum, boşuna kendini yoruyor parkeleri de çiziyor halı da temizlenmiyor
benim kaşlarım konuşmaya başladı kaşlarıııııııımSus kiz suan hic hazir degilim acayip pacoz durumdayim
Canım bi doktora git istersen, bi sor yada arayıpKasiklarimda tam olarak asagida baya otururken rahatliyorum biraz ama daha ayaga kalkarken basliyo yine
Benimde ikinci çok zor valla hem hamilelik hem çocuğun sorumluluğu allah yardımcımız olsun hayırdır cnm senin ilaç nedenAhh canım bnm, bnm de 2 oğlum var, birinin ödevleri digeri 2 yasında..ilk bebeğin sandım... İmreniyorum ilk bebekleri olcaklara Bazen...babamnelerine gittiler bn evdeyim brsz kafamı dinliyorum öyle yorulmuşum ki...cantadd mı hazırlamak istiyorum totomu kaldırabilirsem)) ALLAJ sağlıkla kurt ad rsn bizleri bebeklerimizi inş...bn de 29. Hsftadn beri bi ilaç kullanıyorm cnm, cok süküe bgüne geldim ama..5 gün snra kontrolüm var bakalm inş..
Cnm evt aynen böyleydi benim sancı larda ama korkma suan yine varsa git hastaneye açılma yoksa iyi merak etme benimde açılma yoktu ama suyum azslmisti suyuna baktirt ultrasondan mutlaka....hiç telaş yapma sancıyı durduruyorlar biliyorsunGece gece selam cimcim. Bir sey soracagim. Bu sancilar bebegin cok hareketlerinden mi oldu. Ben de galiba ayni seyleri yasiyorum.karin agrisi gibi sancilarim var dun gittim.nst cikti 70 80 leese sancilar.serum verdiler.acilma.yok dediler. Aksama dogru eve geldim. Simdi gene agridan kivraniyoeum. Karnim tas gibi(( sanki biyle.yesigim.biraey dokunmus gibi ama bebek de durmuyor.... seninkide boyle.mi oldu. Bana yardimci olurmusn detayini anlatarak
Sancıyı bebeğin hareketleri yapıyordu benimde sürekli biyerde kasiluyordu ittiriyordu ve dediğin gibi taş gibi oluyordu karnım haber ver mutlakaGece gece selam cimcim. Bir sey soracagim. Bu sancilar bebegin cok hareketlerinden mi oldu. Ben de galiba ayni seyleri yasiyorum.karin agrisi gibi sancilarim var dun gittim.nst cikti 70 80 leese sancilar.serum verdiler.acilma.yok dediler. Aksama dogru eve geldim. Simdi gene agridan kivraniyoeum. Karnim tas gibi(( sanki biyle.yesigim.biraey dokunmus gibi ama bebek de durmuyor.... seninkide boyle.mi oldu. Bana yardimci olurmusn detayini anlatarak
Benim oğlumdaki sancı adet sancısıyla böbrek sancısı karışımı bişeydi şiddeti tabi böbrek sancısı şiddeti belde başlayıp kasıklarda bitiyodu düzenliydi ama oturuken ya da yatarken geçmiyodu belki hazırlık sancısıdır ama doktoruna söyle bence sonlara yaklaştık artık herşeye hazırlıklı olmamız gerek korkma sakın bak sadece tedbir için diyorumKasiklarimda tam olarak asagida baya otururken rahatliyorum biraz ama daha ayaga kalkarken basliyo yine
benim dün gece öyle oldu. git gide şiddetlendi. yürüdüm geçmedi, oturdum geçmedi, yattım geçmedi en son sancıyla uyumuşum. Yalancı kasılmalardır dedim ama 38,48.58.08 ve 21 de falan geldi sancılarım 10-12 dk arasında. fekaaaaat sabah yine bişeyim yoktu. Şuan yine kuşum acıyo :/Benim oğlumdaki sancı adet sancısıyla böbrek sancısı karışımı bişeydi şiddeti tabi böbrek sancısı şiddeti belde başlayıp kasıklarda bitiyodu düzenliydi ama oturuken ya da yatarken geçmiyodu belki hazırlık sancısıdır ama doktoruna söyle bence sonlara yaklaştık artık herşeye hazırlıklı olmamız gerek korkma sakın bak sadece tedbir için diyorum
Cnm geçmiş olsun bebegin kilosu ne kadar. Bnm ki de az kilo alımı. Daha da azalırsa alicakNapıyosunuz şekerler dün yine detaylı bakıldı ödemi aynı gibi büyüme pek yok dedi nst diğer günlere göre biraz kötüydü son kez damardan demir verildi bana demir verilirken acilde bi hastayı kaybettiler yakınları feryat figan ağlayınca kendimi çok kötü hissettim bi yandan yeni bi hayat dünyaya gelmeye çalışırken diğer yanda birinin hayatı son buldu hormonlardan heralde bende onlarla birlikte ağladım rabbim kimseyi sevdikleriyle imtihan etmesin
Bizim kontrole döneyim tekrar doktorum gün kazanmaya çalışıyorum hata yapmayalım ne erken olsun ne de geç kalalım dedi bunu diyen prof olan kendi doktorumda sanırım hocamız bu hafta alalım der bebişimizi dedi tarih net değil ama sanırım son günlerimiz hamişlikte aklıma takılan deli sorular var pazartesi tekrar bakılacak ama hafta sonu hareketlerinde azalma hissederden bekleme gel dedi her seferinde aynı şeyi söylüyorlar özellikle ciğer geliştirici iğneden beri acaba diyorum iğneden mi hareketlerin azalması ihtimali var yoksa bizim ödem sıkıntısından mı aklım karışık iki ayağım bi papuca girdi resmen annem doğuma gelemeyebilir kayınvalideme dedim en geç pazartesi gel diye hazırlıklarımızın çoğunu tamamladık ama nedendir bilmem sanki hala bişeyler eksikmiş gibi geliyo
HoşgeldinizMerhaba kizlar uzun suredir okuyordum ama yazamamistim bende ocak annesi olacagim inşallah beni de araniza alir misiniz
Akciğer iğnesinden sonra bebek hareketleri 1-2 gün çok yavaşlıyor .Napıyosunuz şekerler dün yine detaylı bakıldı ödemi aynı gibi büyüme pek yok dedi nst diğer günlere göre biraz kötüydü son kez damardan demir verildi bana demir verilirken acilde bi hastayı kaybettiler yakınları feryat figan ağlayınca kendimi çok kötü hissettim bi yandan yeni bi hayat dünyaya gelmeye çalışırken diğer yanda birinin hayatı son buldu hormonlardan heralde bende onlarla birlikte ağladım rabbim kimseyi sevdikleriyle imtihan etmesin
Bizim kontrole döneyim tekrar doktorum gün kazanmaya çalışıyorum hata yapmayalım ne erken olsun ne de geç kalalım dedi bunu diyen prof olan kendi doktorumda sanırım hocamız bu hafta alalım der bebişimizi dedi tarih net değil ama sanırım son günlerimiz hamişlikte aklıma takılan deli sorular var pazartesi tekrar bakılacak ama hafta sonu hareketlerinde azalma hissederden bekleme gel dedi her seferinde aynı şeyi söylüyorlar özellikle ciğer geliştirici iğneden beri acaba diyorum iğneden mi hareketlerin azalması ihtimali var yoksa bizim ödem sıkıntısından mı aklım karışık iki ayağım bi papuca girdi resmen annem doğuma gelemeyebilir kayınvalideme dedim en geç pazartesi gel diye hazırlıklarımızın çoğunu tamamladık ama nedendir bilmem sanki hala bişeyler eksikmiş gibi geliyo
Hgdin canım :) hayırlı olsun bebişin :)Merhaba kizlar uzun suredir okuyordum ama yazamamistim bende ocak annesi olacagim inşallah beni de araniza alir misiniz
Amin cnm, 29 da dr ye dedim kasıklarm ağrıyo diye,ultrasnda rahim acıklığı falan normaldi, nst istedim...hakikaten sancı vardı...ciger gelistirici vurundum, a...t diye bi kalp ilacı var, ondan günde 3 adet alıyrm, 36 da kescez dedi, öyle işte...yoruldm cok...Benimde ikinci çok zor valla hem hamilelik hem çocuğun sorumluluğu allah yardımcımız olsun hayırdır cnm senin ilaç neden
Sağlıkla gesin inş,hosgeldin...Hgdin canım :) hayırlı olsun bebişin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?