2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

O kadını banada yolla evi de beni de temizlesin

Ahh canım bnm, bnm de 2 oğlum var, birinin ödevleri digeri 2 yasında..ilk bebeğin sandım... İmreniyorum ilk bebekleri olcaklara Bazen...babamnelerine gittiler bn evdeyim brsz kafamı dinliyorum öyle yorulmuşum ki...cantadd mı hazırlamak istiyorum totomu kaldırabilirsem)) ALLAJ sağlıkla kurt ad rsn bizleri bebeklerimizi inş...bn de 29. Hsftadn beri bi ilaç kullanıyorm cnm, cok süküe bgüne geldim ama..5 gün snra kontrolüm var bakalm inş..

Zaten erken alabilirim falan diyince moralim bozuktu üstüne de öyle diyince sinirim de bozuldu

Benimde ikinci çok zor valla hem hamilelik hem çocuğun sorumluluğu allah yardımcımız olsun hayırdır cnm senin ilaç neden

Cnm evt aynen böyleydi benim sancı larda ama korkma suan yine varsa git hastaneye açılma yoksa iyi merak etme benimde açılma yoktu ama suyum azslmisti suyuna baktirt ultrasondan mutlaka....hiç telaş yapma sancıyı durduruyorlar biliyorsun

Sancıyı bebeğin hareketleri yapıyordu benimde sürekli biyerde kasiluyordu ittiriyordu ve dediğin gibi taş gibi oluyordu karnım haber ver mutlaka

Kasiklarimda tam olarak asagida baya otururken rahatliyorum biraz ama daha ayaga kalkarken basliyo yine
Benim oğlumdaki sancı adet sancısıyla böbrek sancısı karışımı bişeydi şiddeti tabi böbrek sancısı şiddeti belde başlayıp kasıklarda bitiyodu düzenliydi ama oturuken ya da yatarken geçmiyodu belki hazırlık sancısıdır ama doktoruna söyle bence sonlara yaklaştık artık herşeye hazırlıklı olmamız gerek korkma sakın bak sadece tedbir için diyorum

benim dün gece öyle oldu. git gide şiddetlendi. yürüdüm geçmedi, oturdum geçmedi, yattım geçmedi en son sancıyla uyumuşum. Yalancı kasılmalardır dedim ama 38,48.58.08 ve 21 de falan geldi sancılarım 10-12 dk arasında. fekaaaaat sabah yine bişeyim yoktu. Şuan yine kuşum acıyo :/

Cnm geçmiş olsun bebegin kilosu ne kadar. Bnm ki de az kilo alımı. Daha da azalırsa alicak

Akciğer iğnesinden sonra bebek hareketleri 1-2 gün çok yavaşlıyor .

Benimde ikinci çok zor valla hem hamilelik hem çocuğun sorumluluğu allah yardımcımız olsun hayırdır cnm senin ilaç neden
Amin cnm, 29 da dr ye dedim kasıklarm ağrıyo diye,ultrasnda rahim acıklığı falan normaldi, nst istedim...hakikaten sancı vardı...ciger gelistirici vurundum, a...t diye bi kalp ilacı var, ondan günde 3 adet alıyrm, 36 da kescez dedi, öyle işte...yoruldm cok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…