2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Gelmedi cnm kuvezde suan Rabbime şükür iyi ama beslenmeyi bilmiyor süt hergün götürüyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun
daha dun gibi yaa kilo,tost muhabbetleri yapiyodun simdi bebisini goruyosun,eve bekliyosun..kizz bak @Surrender tacini elinden aldii gul diye takiliyorum aman yanlis anlama bebis ne zaman cikarmis peki cnm?

son adet tarihine gore bugun,buranin takvimine gore yarin ve de ebeye gore 3 gun sonra 32.haftam doluyor ne karmakarisik bi insanim ben yahu

Canim benim sagol.benimki hamilelikte buyuyup 6 cm oldu.sonra kuculurmus.sogandanda nefret ederim kuculme duruma gore zorlarim kendimi ama
Ben de hiç sevmem içemem sanmıştım ama öyle kötü kokmuyor. Başlarda psikolojik olarak iğrenç sanıp burnumu kapatıp içiyorfum üstüne de çikolata yiyorfum tadı ağzıma gelmesin diye. Sonra bir gün nefesimi tutmadan içtim a a o da ne iğrenç değilmiş ya :) ondan sonra normal bir şekilde tükettim. Denemeni tavsiye ederim başka faydaları da var soğanın mesela ben o kış hiç grip olmadım. Normalde çabuk hastalanan biriyimdir

Kaynanan cok kotu kalpli gercekten, insanliktan zerre nasibini almamis. Esin ne diyor bu duruma canim ya, cok kotu seyler yapiyor cunku. Sen hamilesin, ustelik surekli yatmak zorunda olan bi hamile ve saydigi yemekleri yollamiyor. Dusman bile hamileye saygi durar, cok ayip ya.

Hayirlisiyla sag salim alirsiniz insallah bebisini kucagina. Yogun bakimi falan hazirlamalarida iyi olmus, durumunu bildikleri icin ona gore mudahale etcekler. Insallah saglikla dogsun annesi.

masallah cnm :) ablam da 2015 ocakta bi bebis dogurdu,o da sanirm 41 ya da 42 yasinda.. bebegi de massallah 2.5yas cocugu gbi simdiden darisi hayirlisyla bizlere ins saglikla.. kiizn da annesini gecms masallah bayiliyorum boyle olunca
Sağol canım. Darısı başına benim yaşıma gelince boyunca olsun yavrucukların

Canım benim hadi hayırlısı yolun sonuna gelmişsin artık. Sağlıcakla yavrunu kucağına alırsın inşallah darısı başımıza

daha dun gibi yaa kilo,tost muhabbetleri yapiyodun simdi bebisini goruyosun,eve bekliyosun..kizz bak @Surrender tacini elinden aldii gul diye takiliyorum aman yanlis anlama bebis ne zaman cikarmis peki cnm?
cimcim16 canım bnm bn de 35+6 da dgm yağtıtmda 7 gün küvözde kaldı oğlum... Kakasını yutmuştu...4.gün alabildi sütümü ancak... Çağırdılar denicez diye bi kaptı göğsümü...Allahm gözyaslarım nasıl aktı yüzüne bebeğimin...en unutamadığım anlardan biridir o an..
Emicek annesi,minik çenesi acık daha kuvvetlensin minnoşun...

Hehe kız bu sabahtan tost yedim yine nasıl özlemişim oglusumun nezaman çıkacağı belli değil bekliyorum özlüyorum Çokk dün akşam görmeye gittim yine hep uyuyor sesleniyorum anca zor gözünü hafif aciyorağzını yüzünü yedigimin çocuğu

Sagol canim vallaha deneyecem

KIZLAR NACİZENE Bİ ÖNERİM OLACAK BNM HİÇ HABERİM YOKTU, BU SEFER UYGULUYORUM AMA...YEMEKLİK SOĞANI ORTADAN İKİYE AYIRIP BİRBİRİNE SÜRTÜN BÖYLE YUMUŞUYO GİBİ OLU YOO YA HANİ SUYU CIKMIŞ GİBİ GÖĞÜS UÇLARINA SÜRÜN ÖYLE DUSA GİRİN...YANİ DUSA GİRMEDN ÖNCE YAPIN BUNU..HATTA DOĞUMA GİTMEDEN ÖNCE DE YAPLMALIYMIŞ.. Bir de hakikş kantoron yağı verdi bi hanım nana sağolsn o da meme ucu yatalarına birebirmiş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…