- 3 Haziran 2015
- 739
- 876
- 23
- 41
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #53.881
İnşallah en kısa zamanda kavuşur evine.profil foton başka bir bebek sanırım değilmiGelmedi cnm kuvezde suan Rabbime şükür iyi ama beslenmeyi bilmiyor süt hergün götürüyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun
daha dun gibi yaa kilo,tost muhabbetleri yapiyodun simdi bebisini goruyosun,eve bekliyosun..kizz bak @Surrender tacini elinden aldiiGelmedi cnm kuvezde suan Rabbime şükür iyi ama beslenmeyi bilmiyor süt hergün götürüyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun
Ben de hiç sevmem içemem sanmıştım ama öyle kötü kokmuyor. Başlarda psikolojik olarak iğrenç sanıp burnumu kapatıp içiyorfum üstüne de çikolata yiyorfum tadı ağzıma gelmesin diye. Sonra bir gün nefesimi tutmadan içtim a a o da ne iğrenç değilmiş ya :) ondan sonra normal bir şekilde tükettim. Denemeni tavsiye ederim başka faydaları da var soğanın mesela ben o kış hiç grip olmadım. Normalde çabuk hastalanan biriyimdirCanim benim sagol.benimki hamilelikte buyuyup 6 cm oldu.sonra kuculurmus.sogandanda nefret ederim kuculme duruma gore zorlarim kendimi ama
Kaynanan cok kotu kalpli gercekten, insanliktan zerre nasibini almamis. Esin ne diyor bu duruma canim ya, cok kotu seyler yapiyor cunku. Sen hamilesin, ustelik surekli yatmak zorunda olan bi hamile ve saydigi yemekleri yollamiyor. Dusman bile hamileye saygi durar, cok ayip ya.Yanı bazen diyorum ki kuzum bana bise olsa sevinir kızı alır buyutur oglunuda evlendirir valla o potansiyel var bana diyo kızı olan anneler evlenmesin bende dedim Allah korusun ona bise olsa ne evlenmesi anne ne sacmaliyon dediki senin için demedim oha yanı okadar abartiyosevmicekler tabi huhaahahah D bende Allaha havale ettim kuzum hele en son yaptığı yanı bana dio sana koli hazrladim su su gondercem sonragondermiyo sulalece yiyolar bunuda bana soluyo oğlum alamaz diye topladm yedik diyo ben dedim sen bana şöle komşu alır ama solemesi artık bise demiyorum Allah büyük kuzum ya bi uzağa gitseydik :)
Gezince geciyorsa.sahte dogum sancisidir. Bu zamanlarda sahteleri de oluyormus.cunku.Yok kizlar gitmedim valla doktora canim sıkıldi geziyorum
Hayirlisiyla sag salim alirsiniz insallah bebisini kucagina. Yogun bakimi falan hazirlamalarida iyi olmus, durumunu bildikleri icin ona gore mudahale etcekler. Insallah saglikla dogsun annesi.Napıyosunuz şekerler dün yine detaylı bakıldı ödemi aynı gibi büyüme pek yok dedi nst diğer günlere göre biraz kötüydü son kez damardan demir verildi bana demir verilirken acilde bi hastayı kaybettiler yakınları feryat figan ağlayınca kendimi çok kötü hissettim bi yandan yeni bi hayat dünyaya gelmeye çalışırken diğer yanda birinin hayatı son buldu hormonlardan heralde bende onlarla birlikte ağladım rabbim kimseyi sevdikleriyle imtihan etmesin
Bizim kontrole döneyim tekrar doktorum gün kazanmaya çalışıyorum hata yapmayalım ne erken olsun ne de geç kalalım dedi bunu diyen prof olan kendi doktorumda sanırım hocamız bu hafta alalım der bebişimizi dedi tarih net değil ama sanırım son günlerimiz hamişlikte aklıma takılan deli sorular var pazartesi tekrar bakılacak ama hafta sonu hareketlerinde azalma hissederden bekleme gel dedi her seferinde aynı şeyi söylüyorlar özellikle ciğer geliştirici iğneden beri acaba diyorum iğneden mi hareketlerin azalması ihtimali var yoksa bizim ödem sıkıntısından mı aklım karışık iki ayağım bi papuca girdi resmen annem doğuma gelemeyebilir kayınvalideme dedim en geç pazartesi gel diye hazırlıklarımızın çoğunu tamamladık ama nedendir bilmem sanki hala bişeyler eksikmiş gibi geliyo
Sağol canım. Darısı başına benim yaşıma gelince boyunca olsun yavrucuklarınmasallah cnm :) ablam da 2015 ocakta bi bebis dogurdu,o da sanirm 41 ya da 42 yasinda.. bebegi de massallah 2.5yas cocugu gbi simdidendarisi hayirlisyla bizlere ins saglikla.. kiizn da annesini gecms masallah bayiliyorum boyle olunca
Canım benim hadi hayırlısı yolun sonuna gelmişsin artık. Sağlıcakla yavrunu kucağına alırsın inşallah darısı başımızaBu haftayı tamamlayamayacağız sanırım cnm ciğer geliştirici iğnelerimiz fln yapıldı bir haftadır zaten her gün hastanedeyiz nst detaylı ultrason fln doktor gün kazanmaya çalışıyorum dedi en geç önümüzdeki hafta alacak zaten doğması şu durumda karnımda kalmasından daha iyi olacak gibi görünüyo salı günü yeni doğan yoğun bakımı fln hazırlatmaları için talimat vermişti pazartesi tekrar bakacaklar bakalım son karar ne olacak
Amin canım cümlemizin yavrusunun bahtı açık olsunOhh neguzel canm cok sanslisin.Allah onunda sansini bahtini acik etsin.darisi bize
Masallah , hayirli saglikli omurleri olsun hepsinin insallah.Canlarım ilk anne oluşum...14.10.2009 ikinci ise12.09.2013 ve bakalım 3.prens te on the road^_^ inş...Eki Görüntüle 1708576
Ins inş evt başka bebekİnşallah en kısa zamanda kavuşur evine.profil foton başka bir bebek sanırım değilmi
Tşk ederiz canımcım...Maasallah nazar degmesin
Amin bitanm inşallahh...Masallah , hayirli saglikli omurleri olsun hepsinin insallah.
35 haftalık olumca mu 34 haftalık olumca mı?Hee oylemiayy icime su serptin. Cunku hadi dogmaz.diyorda.olur da.dogarsa allahin isi.... nefes alirmi alamaz mi cok korkularim vardi.
daha dun gibi yaa kilo,tost muhabbetleri yapiyodun simdi bebisini goruyosun,eve bekliyosun..kizz bak @Surrender tacini elinden aldiigul diye takiliyorum aman yanlis anlama bebis ne zaman cikarmis peki cnm?
Hehe kız bu sabahtan tost yedim yinedaha dun gibi yaa kilo,tost muhabbetleri yapiyodun simdi bebisini goruyosun,eve bekliyosun..kizz bak @Surrender tacini elinden aldiigul diye takiliyorum aman yanlis anlama bebis ne zaman cikarmis peki cnm?
Sagol canim vallaha deneyecemBen de hiç sevmem içemem sanmıştım ama öyle kötü kokmuyor. Başlarda psikolojik olarak iğrenç sanıp burnumu kapatıp içiyorfum üstüne de çikolata yiyorfum tadı ağzıma gelmesin diye. Sonra bir gün nefesimi tutmadan içtim a a o da ne iğrenç değilmiş ya :) ondan sonra normal bir şekilde tükettim. Denemeni tavsiye ederim başka faydaları da var soğanın mesela ben o kış hiç grip olmadım. Normalde çabuk hastalanan biriyimdir
Yok canim Allahin izniyle hicbisey olmaz.sen 36. Haftasin bideHee oylemiayy icime su serptin. Cunku hadi dogmaz.diyorda.olur da.dogarsa allahin isi.... nefes alirmi alamaz mi cok korkularim vardi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?