- 29 Mart 2013
- 3.854
- 3.585
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #53.901
Ayyy cnm insss o anı nasıl bekliyorum bilemezsin hep şükrediyorum Rabbim evlatlarimizi bağışlasıncimcim16 canım bnm bn de 35+6 da dgm yağtıtmda 7 gün küvözde kaldı oğlum... Kakasını yutmuştu...4.gün alabildi sütümü ancak... Çağırdılar denicez diye bi kaptı göğsümü...Allahm gözyaslarım nasıl aktı yüzüne bebeğimin...en unutamadığım anlardan biridir o an..
Emicek annesi,minik çenesi acık daha kuvvetlensin minnoşun...
Hehe kız bu sabahtan tost yedim yinenasıl özlemişim oglusumun nezaman çıkacağı belli değil bekliyorum özlüyorum Çokk dün akşam görmeye gittim yine hep uyuyor sesleniyorum anca zor gözünü hafif aciyor ağzını yüzünü yedigimin çocuğu
Portakal mandalina falan ye canim grip oncesi sendrom olmasinselam kızlar, bugün her yerim dökülüyor sankı.
hani hasta olursun yatarsın yaa onun gibi. aradakı tek fark burun akıntısı ve bogaz agrısı yok.
yok zaten ölümcül degılmısmerhaba güzel anneler..
benimde bugün sağdan sağdan belim ağrıyor devamlı. oturunca geçiyor.
bunun aynısı kayınvalidemde var. geçen torunu bir yaprağını koparttı. çocuk hala yaşıyor. daha yaşına yeni girmişti.
ve ananemi hatırladım. rahmetli çiçek delisiydi. dayımla bir kalırlardı. onunda aynısından vardı evde. dayım bu dedikoduyu duyup, koca çiçeği çöpe atmıştı. ne üzülmüştü kadın..
doktorunuz bunu ne maksatla söyledi bilmiyorum ama bende yüksek şekerin bebeği iri yaptığını biliyorum. hatta obez olarak bile doğabiliyorlarmış. kursta demişlerdi. şekerle ilgili bilgi verirken. hatta benimde yüksek çıktı. diyet verdiler. doktor uyuyor musun diyete dedi. pek değil demiştim. uy uy yoksa bebeğin iri olur demişti.
yanlış yönlendirmek istemem ama bebeğim 32. haftada 1800 gr şuan. doktor normal dedi.
gelişimi takvimle hemen hemen bir gdiyor çok şükür.
suyunu sıkıcam bırazdan. zaten 10 kere tuvalete kalktımPortakal mandalina falan ye canim grip oncesi sendrom olmasin
bende sormayacagım bundan sonra. sancım varsa zaten nts de cıkacaktır. kadın her seye normal gözüyle bakıyor.bir gün aralıklarla kasılmalarım 10 dk da bir geliyo. Doktora geçen gün söyledim aradan 24 saat geçti bak doğurmamışsın dedi. Artık o rahat gudubete bişi sormayı bıraktım
ben gönüllü olmama ragmen benımkı yaptırmadı. ulen neden ben isteyınce olmuyor bişiBnm doktor da bana fırça attı geçen sefer aklı sıra. Bebeğin gelişimi geri düşünce acaba neden olabilir dedim ,senin bunu sormaya hakkın yok Şeker testi yaptırmadın dedi at kafası. Ne kadar oturduysa içine artık. Ben de birsey sormaya çekiniyorum tavırli çünkü. Ama az kaldı sonra yüzüne bakmam o kendini beğenmişin.
Günaydın bu arada
ama bunlar çok güzelKizlar prensesimin yatagiyla emzirme koltugum geldi :))Eki Görüntüle 1708255 Eki Görüntüle 1708257
maşallah minnoşaGünaydın dün doktora gittik 35+0 da 2700 gr geldi yavru kuzum, sancım da cıkmadı cok sükür 2 ocak değişmedi dogum tarihimiz, eşimi işe yolladım temizlik için kadın geldi ben de odada yatıyorum birazdan lavanta keselerini yapmaya başlayacağım
hayırlısı olsun. allah yardımcın olsun. inşallah güzel olacak her sey.Napıyosunuz şekerler dün yine detaylı bakıldı ödemi aynı gibi büyüme pek yok dedi nst diğer günlere göre biraz kötüydü son kez damardan demir verildi bana demir verilirken acilde bi hastayı kaybettiler yakınları feryat figan ağlayınca kendimi çok kötü hissettim bi yandan yeni bi hayat dünyaya gelmeye çalışırken diğer yanda birinin hayatı son buldu hormonlardan heralde bende onlarla birlikte ağladım rabbim kimseyi sevdikleriyle imtihan etmesin
Bizim kontrole döneyim tekrar doktorum gün kazanmaya çalışıyorum hata yapmayalım ne erken olsun ne de geç kalalım dedi bunu diyen prof olan kendi doktorumda sanırım hocamız bu hafta alalım der bebişimizi dedi tarih net değil ama sanırım son günlerimiz hamişlikte aklıma takılan deli sorular var pazartesi tekrar bakılacak ama hafta sonu hareketlerinde azalma hissederden bekleme gel dedi her seferinde aynı şeyi söylüyorlar özellikle ciğer geliştirici iğneden beri acaba diyorum iğneden mi hareketlerin azalması ihtimali var yoksa bizim ödem sıkıntısından mı aklım karışık iki ayağım bi papuca girdi resmen annem doğuma gelemeyebilir kayınvalideme dedim en geç pazartesi gel diye hazırlıklarımızın çoğunu tamamladık ama nedendir bilmem sanki hala bişeyler eksikmiş gibi geliyo
anladım. ne biliyim. kayınvalidede senelerdir bakıyormuş.yok zaten ölümcül degılmısısırır agzına falan sokarsa tehlıkelıymıs.
haberlerde de kadının biri eldıvenlerle yapmasına ragmen felastıgını söyluyor
benimkide bana buruşmuş gibi geliyor. belki sıcaktan olmuştur.kızlar bikini bölgemin dudaklarında böyle pütürlü sivilce gibi üç dört tane olmuş. sizde de var mı kuaförden geldim de temizlenince pütür pütür görünüverdi
Yerim onun ayagini bennnn. Benimkininde ayaklar hep kaburgamin altinda curuk gibi yer yapti artik :))göğsümün altında feci hareketlılık var
sizce ayak mı? kapladıgı alan baya küçük
ayaga benzıyor
göğsümün altında feci hareketlılık var
ayaga benzıyor
sizin iyi dönenlerin sadece ayakları var orda bnm göğsümün altında kol kafa el ayak hepsi oynuyo yana bile yatarken zorlanıyorum bi tarafta kafası var bi tarafta poposu var bi döneydi bnmki de yaw puffgöğsümün altında feci hareketlılık var
ayaga benzıyor
aynen hem şiş hem buruşuk yaşlı şeyi gibi töbeeanladım. ne biliyim. kayınvalidede senelerdir bakıyormuş.
benimkide bana buruşmuş gibi geliyor. belki sıcaktan olmuştur.
çok fena yoruluyorum ben ya..
belimde geçmedi hala..
Annesi öyle demesizin iyi dönenlerin sadece ayakları var orda bnm göğsümün altında kol kafa el ayak hepsi oynuyo yana bile yatarken zorlanıyorum bi tarafta kafası var bi tarafta poposu var bi döneydi bnmki de yaw puff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?