2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ayyy cnm insss o anı nasıl bekliyorum bilemezsin hep şükrediyorum Rabbim evlatlarimizi bağışlasın

haha valla ben de tost yedimm cok yaramaziz biz yaaaa :) pek yakinda kavusursun minnak oglusuna ins canim,ben de hayal ediyorum simdi bazen uzanirken gozlerni kisik aciyolar yaa..cok tatlidir simdi

yok zaten ölümcül degılmıs ısırır agzına falan sokarsa tehlıkelıymıs.
haberlerde de kadının biri eldıvenlerle yapmasına ragmen felastıgını söyluyor

bir gün aralıklarla kasılmalarım 10 dk da bir geliyo. Doktora geçen gün söyledim aradan 24 saat geçti bak doğurmamışsın dedi. Artık o rahat gudubete bişi sormayı bıraktım
bende sormayacagım bundan sonra. sancım varsa zaten nts de cıkacaktır. kadın her seye normal gözüyle bakıyor.

ben gönüllü olmama ragmen benımkı yaptırmadı. ulen neden ben isteyınce olmuyor bişi

kızlar bikini bölgemin dudaklarında böyle pütürlü sivilce gibi üç dört tane olmuş. sizde de var mı kuaförden geldim de temizlenince pütür pütür görünüverdi

hayırlısı olsun. allah yardımcın olsun. inşallah güzel olacak her sey.

yok zaten ölümcül degılmıs ısırır agzına falan sokarsa tehlıkelıymıs.
haberlerde de kadının biri eldıvenlerle yapmasına ragmen felastıgını söyluyor
anladım. ne biliyim. kayınvalidede senelerdir bakıyormuş.

kızlar bikini bölgemin dudaklarında böyle pütürlü sivilce gibi üç dört tane olmuş. sizde de var mı kuaförden geldim de temizlenince pütür pütür görünüverdi
benimkide bana buruşmuş gibi geliyor. belki sıcaktan olmuştur.

çok fena yoruluyorum ben ya..
belimde geçmedi hala..

Uykudan uyanınca şöyle oh ne iyi geldi ne zaman diyrceğim acaba ? Dayak yemiş gibi uyanmak ne fena bişi dökülüyorum ...

göğsümün altında feci hareketlılık var
sizce ayak mı? kapladıgı alan baya küçük
ayaga benzıyor
sizin iyi dönenlerin sadece ayakları var orda bnm göğsümün altında kol kafa el ayak hepsi oynuyo yana bile yatarken zorlanıyorum bi tarafta kafası var bi tarafta poposu var bi döneydi bnmki de yaw puff

sizin iyi dönenlerin sadece ayakları var orda bnm göğsümün altında kol kafa el ayak hepsi oynuyo yana bile yatarken zorlanıyorum bi tarafta kafası var bi tarafta poposu var bi döneydi bnmki de yaw puff
Annesi öyle deme öyle istemiş demekki ...sağlıklı olsunda nasıl istiyorsa duruversinler rahatına düşkün seninki baksana kafayı ne aşşa atcam ya diyenlerden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…