- 6 Mayıs 2013
- 940
- 1.283
- 83
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #54.601
Selam kizlarrr
askim guzel kizimla takim taclarimizz :)))
askim guzel kizimla takim taclarimizz :)))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım ya Allah yardımcınız olsun. Dualarımız seninleNe olur dua edin 32+5sancim var yatış verdi doktor erken doğum dio serum taktı ciger gelistirici igne vurdu ben çok gerginim
Allah yardimcin olsun canim. Insallah sancilarin durur, bebis vaktini bekler.Ne olur dua edin 32+5sancim var yatış verdi doktor erken doğum dio serum taktı ciger gelistirici igne vurdu ben çok gerginim
Ben zayifim hatta baya zayifim kuzum ne yazıkki zillide zayıf doktora soledum hatta kendi sordu hareketi nasıl diye yavaş dedim hatta bazen yok dedim bise demedi bu hafta bakcak olmadı bu hafta alçak ama tarih 21aralikbazen korkuyrm insanın aklına herşey geliyo ama heran doktora gitmekten de Yoruldum
Canım rahat olmaya çalış kş bebeğin de kasılmasın...önlem amaclı dr ler yatış veriyorlarNe olur dua edin 32+5sancim var yatış verdi doktor erken doğum dio serum taktı ciger gelistirici igne vurdu ben çok gerginim
Allaha emanet canim, hicbiseycik olmaz insallah. Hayirlisiyla saglikla dogar. Zaten kritik haftalari gecmissin. Diasarda daha cabuk toparlar belki hem.Ben zayifim hatta baya zayifim kuzum ne yazıkki zillide zayıf doktora soledum hatta kendi sordu hareketi nasıl diye yavaş dedim hatta bazen yok dedim bise demedi bu hafta bakcak olmadı bu hafta alçak ama tarih 21aralikbazen korkuyrm insanın aklına herşey geliyo ama heran doktora gitmekten de Yoruldum
canım inşallah en kısa zamanda kucağına alır evine gidersin yakışıklıylaRabbim hepsine şifa versin korusun kollasın nasıl guzel bir duygu bu 1 gün gormeyince içim gidiyor gitmekte zorlanıyorum şuan dikişlerim olduğu için...bugun gittim nasıl kucuk nasıl tatlı kucağıma almayı dört gözle bekliyorum![]()
Canım allah yardımcın olsun..sakin ol bakalım durdururlar inşallah serum ve iğne ile..Ne olur dua edin 32+5sancim var yatış verdi doktor erken doğum dio serum taktı ciger gelistirici igne vurdu ben çok gerginim
Doktorunun haberi var mı canım.?Yanı hareketleri hep Ole canım etmiyo tik tik ediyo elimi vurunce ilk zamanlardaki gibi degil
Sakin olmaya çalış canım Allah yardımcın olsunNe olur dua edin 32+5sancim var yatış verdi doktor erken doğum dio serum taktı ciger gelistirici igne vurdu ben çok gerginim
Bayıldımmm nerden aldınnn.?bende almadım henüzSelam kizlarrr
askim guzel kizimla takim taclarimizz :)))Eki Görüntüle 1710460
Elini dokununca hissediyosan bi sikinti yoktur heralde canim.ben hic hissetmiyosun sandim.pozisyonundan dolayi olabilirBenim çok hareketsiz canım ya böle elimi dokununca tik tik hissediom
Canim hayirlisila saglikla gelsin.dualarimiz seninleNe olur dua edin 32+5sancim var yatış verdi doktor erken doğum dio serum taktı ciger gelistirici igne vurdu ben çok gerginim
çorludayım ben burda bi pasajdan aldım. bende tesadüf gördüm :)Bayıldımmm nerden aldınnn.?bende almadım henüz![]()
Canım benim 3 gün önce doğum yapan bi arkadasım var onunda hep öyle pıt pıt diye dokunurdu ama inan nezaman hissetmese gitti doktora en azından nst.ye girersin için rahat eder. Bişi yoktur da allah korusun ters bi durum da oluşursa çok pişman olursun sonra. Çoğu gitti azı kaldı zaten en ufak şüphende git derim doktora ihmal etme.Yanı hareketleri hep Ole canım etmiyo tik tik ediyo elimi vurunce ilk zamanlardaki gibi degil
canım sakin olmaya çalış allah yardım etsin inşallahNe olur dua edin 32+5sancim var yatış verdi doktor erken doğum dio serum taktı ciger gelistirici igne vurdu ben çok gerginim
Bence yapı ile ilgili bu kilo meselesi ama ben gebelikten önce spora gitmiştim belki onun etkisi vardır canimayy kıskandım yaamaşallah dıyeyım de nazar degmesın
bravo valla. 6 kilo bana resmen hakaret
Yok canim bende iciyorum ama yine kabariyo nemlendirici suruyorum aradaBol suda içiyorum ama birşey ifade etmiyor
Taze zencefil ye hemen canim ilerlemesini onluyorKızlar selam .ben hasta oldum gripilerlemeden toparlamam lazım ne yapmalıyım
![]()