- 3 Şubat 2012
- 4.843
- 7.927
- 358
- 37
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #54.801
Bende araliklarla 3-11 arasi falan uyuyodum. Di li gecmis zaman oldu 1 haftadirbenım düzenlıydı aslında
şöyleydi; sabah 5-6 da yat, öğlen 13-14,30 da kalk
ama nolduysa şu 2 gündür fark etmıyor
Eee perşembe 36. Hafta desene35+0 olduk
o da ıyıymısBende araliklarla 3-11 arasi falan uyuyodum. Di li gecmis zaman oldu 1 haftadir
karakovan bali satiyolardi nedugu belirsizAtom heart mother ....gündüz uyuyorum sahi.
Kociş sabah gelince oda sızıyo haliyle ,oğluşta alıştı vallaihepimiz sabaha karşı sızıyoruz..ay su tv8 deki bıçaklar nasıldır ya 13 tane 99tl
nasıl yanı persembe 36. hafta?Eee perşembe 36. Hafta deseneay ben 38 olsam sezeryana giderim hemen ayyy ..gözümü açsam kapasam oğluşumla yatağımda uyuyo olsaaaammmmmm
Sert olması çok iyi bişe değil. Dr una söyle mutlaka canımYatınca hep taş gibi yaa...karın kaslarım acıyor ,doğana kadar buna nasıl katlanılacak ki
Ters dönmüş böcek gibi dün gece hiç iyi değildimo da ıyıymıs
çok agırlastı karnım dönüşler cok zorlastı.
Evet korkuyorumda.. Dirseklerimden yardim aliyorum kalkarken donerken ama gobeeem bi tuhaf devriliveriyorum uzerineo da ıyıymıs
çok agırlastı karnım dönüşler cok zorlastı.
ters dönmüş böcek çok kötü yaaTers dönmüş böcek gibi dün gece hiç iyi değildimkaç kere adam tuttu elimden çişe kaldırdı bide ayağa dikilince çatı kasılmasından adım atamamk
Yok kıazz delinasıl yanı persembe 36. hafta?
sezeyan mı olacaksın?
.çok zor çokEvet korkuyorumda.. Dirseklerimden yardim aliyorum kalkarken donerken ama gobeeem bi tuhaf devriliveriyorum uzerine
en iyisi 38 benceYok kıazz delihaftam hemen o oluversede dr dese sezaryan olman lazım felan...netliğim yok Allah nasıl uygun görürse... 37. Hafta da aslında olabilir
Beklerse ocagi gorsun ama bence.çok zor çok
benım ruh halımde degıstı bu aralar
38 ye geleyımde doktor alsın minnoşu
aman görmesin ocagı falanBeklerse ocagi gorsun ama bence
Sağol tatlım,yarın devletten randevu almıştım.özel dr sanki iki laf etse ekstra ücrete girecek gibiSert olması çok iyi bişe değil. Dr una söyle mutlaka canım
Bende cok fenayim.. Hamileligi seven kadinlar var, kolay mi geciyo onlarinki anlamadimki...aman görmesin ocagı falan
aynen. nesini sevıyorlar anlam veremedım. güzel bir bebek gelecek ok. ama bu süreç çok zorlayıcıBende cok fenayim.. Hamileligi seven kadinlar var, kolay mi geciyo onlarinki anlamadimki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?