2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

37yim. İşteyim ve sürekli hareket halinde olmam gereken bi iş. Gerisini anlatmıyorum buraya kadar korku filmi gibi zaten

Gunaydin kizlar dun ogleden beri giremedim ne cok yazmissiniz okuyamadim. Varmi onemli gelismeler :)) buarada takip ettigim kadariyla yuzde 80 sezaryan olucak heralde. Siz sezaryan dedikce ben kararimdan suphe ediyorum yahu. Yokmu benim gibi ignesiz mignesiz catir catir aci cekicek akillilar birbirimizi gaza getirelim bari

ay beeeeeeeeeeeeen ben sezeryandan korkanlardanım. Allah kısmet ederse normal istiyorum

günaydııınnn,
çok güzel görünüyorsun bir de sen 20 kilo almıştın değil mi hiiiiç belli değil valla :)

Ben varım :)
Normal doğum istiyorum, şimdilik olmaması için bir sebep yok :)

Kesinlikle ben de normal doğum istiyorum iğnesiz filan Hatta sezaryandan daha çok korkuyorum diyebilirim

günaydııınnn,
çok güzel görünüyorsun bir de sen 20 kilo almıştın değil mi hiiiiç belli değil valla :)
Günaydınnn canımmm çok teşekkür ederimmmm
Ya 17de kaldım diodum ama almaya devam ettm eet şuan tam 20kilodayım :)))
Boyum saolsun göstermio kilo almamışsın hiç dio gören ahh vucüdu taşıyamıo ayaklarım artıkk :))

selam canım aldıklarının resmini paylaşır mısın bende biblo tarzı birşey almak istiyorum ama daha hiç bakamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…