2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

hadi hayırlısı bakalım.gönlüne göre olsun her şey.doktorum seçme şansı tanımadı bana şimdilik herşey normal görünüyo dedi.ters bi durum olmadıkça epidural normal yapıomuş.herkes de normal yap diyo zaten.şartlar normal gidiyoken sezeryan olmak saçma geliyor hangisi kolay ve hayırlı olacaksa o olsun diye dua ediyorum ben de :)

tam olarak 37 haftan ne zaman doluyor hangi gün itibarı ile çalışmıcaksın cnm?

Evet oyle diyolar canim ya... Uyuyamadim yine 5ten beri kasilmalar karin ici agrilar falan, emzirirken yapilan diyet listelerine falan bakiyodum bende kuru erik yiyin diyolar.

kuru erik yemekle olacaksa ne güzel :) emzirdikçe verilir de aşırı iştahımız olmaz umarım.iştah çok açılıo diyolar çünkü :)

Herşey normalse ve normal istiosan öle yap tabi cnm..bnm bebeğim dönük vücudum çok müsait sanki hıkk desem çıkcak gbide hissediorum ama gel görelimki mecburi sezeryan olucakk..bi yandan da alttan dikişim olcağına üstten olsun diorum :) o sancılarıda çekmek istemiorumm :) benm için sezeryan

buralardayım kız :) doğuma hazırlık fazla girmiyodum. hazırlıklar bitti. banada 29 una gün verdi doktor. siz napıyonuzzz yolunda herşey dimi?
Artık evin işleri bebek hazırlıklarını tamamladın mı canım.? Ayy seninde mi 29u sende ocağı göremiceksinn :)) banada 25-28dedi ama 29da olabilir dedi hatta 29olsun dedi salı günü doğum yapmak en güzeli dio hastane personeli moralinin en yüksek olduğu gün dio :))

Bende catır catır dogurmak isteyenlerdenim ama küçük bi agrıda bile tirsmiyor değilim gerçi sezeryandan da korkuyorum bakalm bebiş nasıl gelmek isticek

Kızlar dr bana da 25-26 aralık dedi ve 25 i doğu mb günüm..bgn 35+6 yım))

ben varım ben... İlk ya ister deli cesareti de ister cahil cesareti de...

Evet canim o sandalyeden var burda, tabi dogum esnasinda nasil olur bilemem ama bende sandalyede dogurmak istiyorum
Insallah..
Hemsireler bisey oldugunda farkettirmiyorlarmis bile ama yinede insan utaniyor yaa

Ben şu 37. Haftayı görsem yürümeyi bırak koşucam kolay doğum olsun diye O haftada olsam amaaan en fazla doğururm dicem de şimdi hala kendimi çok yorduğumda tedirginlik oluyo erken daha diye.
Benim bebeğim ters ya canım yanı herturlu sezaryan olcak ama ben yuruyom belki faydası olur aylardır yatiyorum korkma canım gelirsin

BEN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…