2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

crazybel sanirim bendede enfeksiyon var canim bizi bilgilendir nasil agrilarin vardi cnm.
Canim benim vücudum zaten hassas bisuru besine ilaçlara penisiline alerjm var onu soleyeym basta idrarı yaptıktan sonra yanma oluyor karnım çok agriyodu morariyodu gece sanciyla uyaniyodum özellikle tüm karnım yani bi bölge değil böle batmadan değil bildiğin ağrı canım bol su içerim doktor daha çok iç dedi idrdin açık renk olana kadar bunlar canim inş yasamazsin

İnan bulantı çok kotu hatırlamak bile istemiyorum mesala bu aylar daha fazla aliyomus bazılarının yenibasliyomus benim bitti zofraninda etkisi var agir kokuya gelemiyorum bazen midem kalkıyor amaeskisi gibi değil...benimde karnım agriyo diye supheleniyodum hem göğüs ucuna ekimi suruyodum hala hassas diye rahatliyodum onu bi dene belki rahatlatır ama bulantı çok kotu ne guzel bebeğini besle

ben 9+6 yım hala geçmedi:) anlattığın moddayım.kötü haber

cimcim16 pinkperest turkuaz canlar bebisimi gördünüz mu büyüdü siznkiler başı biz 9arti2 olumsuz idrar enfeksiyonu olumsuz ama bunu da atlatiriz:)
canım geçmiş olsun enfeksiyon nasıl anlaşılıyor? belirtileri neler? büyümüş mü annesi. yeriz onu biz:) ama resim nerde? göremedim ki ben

canım geçmiş olsun enfeksiyon nasıl anlaşılıyor? belirtileri neler? büyümüş mü annesi. yeriz onu biz:) ama resim nerde? göremedim ki ben
Koydum bebeğim 1sayfa önce fln herhalde yeni koydum karnın agriyodu idrarimda yanma oluyordu kuzum en çok da karnım agriyodu..bizde sizi yeriz teyzosu:)

Gördümmm kocaman olmuş tatlısimiz maşallah büyüdü büyüdü ama anneyede çok çektirdi doğsun totosuna vurcamm onun
Vur valla hakketti gerçi bende bazen hem ona hem babasına çok bagirdim keşke tayinimiz bursaya çıksa çok sevinirim seninkide kocaman olsun teyzosu opelim bol bol buyusunlerde cinsiyetlerini ogenelim:)

Vur valla hakketti gerçi bende bazen hem ona hem babasına çok bagirdim keşke tayinimiz bursaya çıksa çok sevinirim seninkide kocaman olsun teyzosu opelim bol bol buyusunlerde cinsiyetlerini ogenelim:)
İnş o günlerde gelecekk burdan tek tek cigliklarla duyurucaz

Kizlar bir sey soracagim.doktorunuz ne kadar siklikla.kontrole cagiriyor siziMesela.biz 7+0da kalp atisini dinledik Sonrada.bir ay sonra gelirsiniz kontrole dedi... galiba cogu kisi 15 te bir gidiyor, normal mi ayda bir kontrol????

Tesekkur ederim canim tavsiyen icin ama bayan doktor olsun istiyorum

Kizlar bir sey soracagim.doktorunuz ne kadar siklikla.kontrole cagiriyor siziMesela.biz 7+0da kalp atisini dinledik Sonrada.bir ay sonra gelirsiniz kontrole dedi... galiba cogu kisi 15 te bir gidiyor, normal mi ayda bir kontrol????
İlk hamileliğimde ayda birdi. Sadece son ay 15 günde bir gitmiştim. Normal yani :)

İlk hamileliğimde ayda birdi. Sadece son ay 15 günde bir gitmiştim. Normal yani :)
Boyle.cok.uzun.surdu kendi kendime pimpirik yaptim iyimi acaba iceride,kalbi hala atiyormu diye internette kalp atisi duyulduktan sonra 2 hafta sonra tekrar bakilip teyid edilir diyor((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…